Lasting innhold ...

Bianca-Simonsen

Bianca Simonsen

Etterspurt foredragsholder med en helt spesiell kompetanse innen kommunikasjon, relasjoner og endring

Bianca Simonsen er opptatt av å gi bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker inspirasjon, verktøy og kunnskap som gir mer livsglede og handlekraft i hverdagen. Hun bookes ofte til foredrag om endring, motivasjon, ansvarlig perspektiv, mentaltrening og hvordan man kan hente frem menneskers fulle potensiale.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bianca ble kjent for det norske folk i 2012 da hun delte sin historie i boken Etter verdens ende- en historie om å velge livet. I boken forteller hun om da hun som 31 åring opplevde sitt livs største utfordring da mannen hun elsket tok sitt eget liv, og hun ble enke og alenemor til tvillinggutter og fosterbarn. Boken ble en bestselger.

Bianca har en bachelorgrad i barnevern med videreutdanning i veiledning og coaching. I tillegg har hun flere sertifiseringer blant annet innenfor relasjonell ledelse.

Hennes kompetanse innenfor kommunikasjon, relasjon og mennesker i utfordrende livssituasjoner er svært etterspurt i flere sektorer. Hun har blant annet jobbet i mange år med kommunikasjonskurs for par i Forsvaret og som familierådskoordinator i det kommunale barnevernet. I dag er hun eier av firmaet Gjør en forskjell AS.

I 2015 vant hun Confex’s pris som Årets nykommer. «Med et forrykende engasjement og entusiasme forener hun teori, praksis og egne erfaringer i sine foredrag så det nærmest hypnotiserte lytterne. Bianca gjør fagstoff enkelt og har en humoristisk og motiverende foredragsstil.»

Den største styrken og drivkraften med Bianca Simonsen foredrag er hennes energiske tilstedeværelse og driv. Hun legger spesielt vekt på at tilhørerne sitter igjen med konkrete verktøy, i tillegg til ny inspirasjon og mot. Hun er kjent for å bruke humor som et viktig virkemiddel. Med kunnskap, energi, smittende humør og tydelighet beriker og berører Bianca sine tilhørere.

Bianca Simonsen foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Bianca Simonsen foredrag

  Bianca holder foredrag om følgende tema:

  • Motivasjon skaper engasjement og handlekraft. Godfølelse på jobben, hjemme og ellers i livet
  • Selvtillit og selvfølelse, tro på egne ressurser og evner. Hvordan selvfølelse gir økt livskvalitet i eget og andres liv.
  • Hvordan mestre motgang og endring i seg selv og i møte med andre. Endring skaper ofte utrygghet.
  • Kvinner unike alene, sterkest sammen- hvordan brenne for noe uten å bli utbrent!
  • Takknemlig tilstede – foredraget som bygger på bøkene.
  • Kommunikasjon – en nyttig og inspirerende innføring for deg som jobber med mennesker, i alle aldere. Hvordan skape tillit!
  • Selvmord i nære relasjoner. Veien videre fra offer til ansvarlig handlekraftig.
  • Medmenneske eller fagperson? Den viktige selvrefleksjonen i møte med mennesker i hverdagen, i sorg og krise. Fokus på personlig kompetanse i helse og omsorgsyrker.
  • Hun skreddersyr gjerne etter ditt ønske, slik at du får akkurat det du ønsker!

   

  Bianca Simonsen foredrag

  Med hodet kaldt og hjerte foran

  Gode fagfolk vokser med et smil om munnen!

  • Hva avgjør om du er en god fagperson? Og hvem blir andre i møte med nettopp deg? Tar du vare på deg selv? Hva trenger mennesker mest i vanskelige livssituasjoner? Varmegrader og/eller doktorgrader? Samt, hva trenger DU av handlekraft i en innholdsrik og til tider krevende hverdag?
  • Dette kurset legger til rette for kunnskap og enkle effektive verktøy innen kommunikative og relasjonelle ferdigheter. Kurset vil gi deg større relasjonelt mot, mer trygghet og større åpenhet i møte med mennesker i krise og sorg. Du vil i større grad kunne møte mennesker med hodet kaldt og hjerte foran. Dette kurset byr på den viktige evalueringen av egen fagpraksis og anerkjennelse for det viktige arbeidet du allerede gjør.
  • Kurset/foredraget er presentert i ulike perspektiver fra kursholderens egne opplevelser av å miste egen ektefelle. Hvordan møte fagpersoner og ulike systemer i en sårbar tid, samt kursholders årelange erfaring i møte med mennesker i krise og fagpersoner som møter dem -er noe av det som blir presentert.

   

  Bianca Simonsen foredrag

  For hvem

  • Dette foredraget/kurset er hørt av flere tusen mennesker de siste årene og vil treffe deg som jobber på sykehus, institusjoner, kriseteam, barnevernstjenester, høgskoler, skoler og barnehager. Dette kurset byr på den viktige evalueringen av egen fagpraksis og anerkjennelse for det viktige arbeidet du allerede gjør.
  • Dette er foredraget/kurset er for deg som elsker jobben din, for deg som til tider synes det er utfordrende og for deg som trenger en skikkelig inspirerende boost for å ta fatt på nye oppgaver i det å gjøre en forskjell for barn og unge.
  • For deg som søker faglig inspirasjon og personlig nytt påfyll. Når det kommer til kommunikative og relasjonelle ferdigheter i møte med barn og unge i hverdagen samt i deres utfordrende livssituasjoner

  Bianca Simonsen foredrag

  Kjærlighet og ærlighet i barnehøyde

  Den viktigste ressursen er deg!

  • Kjærlighet og ærlighet i barnehøyde er en gripbar og konkret innføring i krisepedagogikk. Hvordan kan vi skape muligheter og mestring i situasjoner som er utfordrende?
  • Hvordan legge til rette for tillit og trygghet i møte med barn og unge? Kurset/foredraget vil holde deg engasjert, og tilstedeværende for en dag fylt med ny kunnskap, gjenoppdagelsen av gammel kunnskap samt erfaringsutveksling. En dag litt utenom det vanlige.
  • Jobber du med barn og unge blir du stadig møtt med historier, opplevelser, bekymringer og mistanker om at barn og unge ikke har det bra. Hvordan DU møter disse utfordringene har stor betydning. Dette foredraget gir deg kunnskap, inspirasjon og anerkjennelse i dette viktige arbeidet.
  • Sentrale spørsmål som hvordan en samtale med barn og unge i sorg og krise kan foregå blir løftet opp og ulike perspektiver presentert.
  • De fleste av oss har mange ganger i møte med barn og unge vegret oss for å gå inn i vanskelige og tøffe samtaler, hvorfor? Konsekvensene av å vegre seg er store, størst for barna!  Derfor vil dette foredraget både berike og berøre.

   

  Bianca Simonsen foredrag

  Å gi det meningsløse, mening! 

  • En historie om å befinne seg ved verdens ende. Historien om å leve, ikke bare overleve.
  • Foredraget som alle kan kjenne seg igjen i, selv om historiene våre er ulike. Vi har alle kjent på følelsen av sorg, tap og kanskje søken etter ”meningen med livet?”
  • Dette er et rørende foredrag med en ekte historie, der Bianca ærlig forteller hvor rått og brutalt det var å bli alene, da hennes mann og pappaen til tvillingguttene deres tok sitt eget liv i 2006. Historien er også blitt kjent for det norske folk gjennom den bestselgende boken «Etter verdens ende- en historie om å velge livet» som er solgt i over 10.000 eksemplarer.
  •  Foredraget vil gjøre deg tryggere og bedre rustet til å møte mennesker som står i eller har opplevd kriser. Du vil sitte igjen med konkrete og enkle verktøy du kan ta med deg profesjonelt og privat.
  • Foredraget tar også for seg skam og tabu, og hvordan Bianca valgte å ta et oppgjør med dette i seg selv. Dette er historien om hvordan ingenting er forgjeves og hvordan kjærlighet til livet, seg selv og andre igjen kan føre til et meningsfylt liv.
  • Bianca er opptatt av hva tankene gjør med fokuset vårt og hvordan valg, eller fravær av valg, påvirker livene våre.  Dette er et foredrag som garantert vil få deg til å le, nikke gjenkjennende og bli berørt.

   

  Bianca Simonsen foredrag

  Takknemlig tilstede

  • Bianca Simonsen og Espen Simonsen fra firmaet Gjør en forskjell AS har de seneste årene holdt utallige foredrag for fagmiljøer, næringslivstopper og politikere, samt motivasjonsforedrag for det åpne publikum.
  • Samtidig har mange hundre norske par deltatt på deres kommunikasjonskurs, som de blant annet holder for ansatte i Forsvaret.
  • Paret er også kjent for det norske folk gjennom sine to bestselgende bøker som totalt er solgt i over 45 000 eksemplarer. Krise, kjærlighet, glede og sorg belyses gjennom valg, tilstedeværelse og takknemlighet.
  • Dette er et jordnært og folkelig foredrag om hverdagsmagi. En bevisstgjøring i de små men viktige valgene vi mennesker foretar oss daglig, både på jobb og privat.
  • Er du klar over den innvirkningen dine hverdagslige valg har på dine kollegaer, kunder, venner og din familie? For ikke å snakke om deg selv! Vet du egentlig hvor viktig nettopp du er? Og vet du hvor lite som skal til for at du skal ha det enda bedre?
  • Vi kan love deg at du vil bli både beriket og berørt. Med humor, refleksjon og enkle verktøy vil dette garantert være en dag til ettertanke.
  • Foredraget ble fullrost etter første fremføring og tilbakemeldingene var overveldende.
  • Les de sterke historiene om tap av ektefeller i ung alder

   

  Bianca Simonsen foredrag

  Å være tent uten å bli utbrent!

  Gjør mer av det som gir deg glede!

  • Vi kvinner er eksperter i det å gi andre omsorg og oppmerksomhet først! Vi sier ja til andre og nei til oss selv! Strekker oss så langt at strikken og selvfølelsen sprekker. Kvinner påtar seg i større grad bekymringer, omsorgsrollen og yrkesaktivitet som innebærer sosialt følelsesmessig kontakt med andre.
  • Mange kvinner blir følelsesmessig utslitt, overbelastet, tappet for energi, trøtt og full av uro. Vi har glemt oss selv, og den viktige egenomsorgen. Det er ikke hva du gjør for andre som definerer deg som menneske, det er hvordan du tar vare på den viktigste personen i ditt liv: deg selv!
  • Sunn egoisme handler om å unne seg selv det beste, nettopp for å være sitt beste jeg for andre. Det er når vi tar vare på oss selv først, at vi har energi, handlekraft og noe ekstra å tilby andre. Egenomsorg, egenverd og verdighet i eget liv til å prioritere seg selv, være glad i seg selv og sette grenser!
  • Dette foredraget setter fokus på hverdagsglede, hverdagsmot og hvordan du enkelt kan ta bedre vare på deg selv og ha energien til å også ta vare på andre.  Du vil få enkle verktøy og inspirasjon til å ta fått på dette viktige arbeidet i å gjøre mer av det som får deg til å brenne for det som gir ditt liv mening, uten å bli utbrent!

   

  Bianca Simonsen foredrag

  Konferansier

  • Bianca stiller godt forberedt og tilpasser seg til publikum hun skal snakke til. Som konferansier har Bianca en unik og energisk tilstedeværelse i tillegg til mye humor og selvironi.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Bianca Simonsen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Bianca Simonsen