Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Den norske drømmen

Kadafi Zaman

Kadafi Zaman

Med humor, varme og innlevelse forteller han om kjærligheten til Norge og hvordan hans pakistanske bakgrunn har preget han som journalist og menneske.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Kadafi Zaman

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Kadafi

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Kadafi Zaman har vært journalist i 20 år. Han jobber i TV 2 Nyhetene og er også en av programlederne i den prisbelønte dokumentarserien “Norge bak fasaden”. Høsten 2021 ga han ut boken “Den norske drømmen” til strålende kritikker. 

 

Et foredrag med Kadafi Zaman gir deg:

  • En varm tilnærming til viktige temaer som mangfold, ytringsfrihet og integrering.
  • En engasjerende formidler som blander humor med alvor.
  • Spennende innsikt i livet til en journalist som har dekket noen av de største hendelsene i verden de to siste tiårene.

Kadafi forteller med varme og innlevelse om sine røtter, oppvekst og ikke minst det han brenner for, å formidle nyheter til det norske folk. Alt fra jakt på gangstere og ekstremister til dekning av kriser og konflikter. Som journalist har han dekket noen av de største hendelsene i Norge og utlandet de to siste tiårene.  Kadafi Zaman har også har dekket kriminelle miljøer i mer enn 20 år. Han har fulgt utviklingen spesielt i Oslo og ghettoene i Oslo. Både gjenger og ekstremister.

Kadafi hyller foreldrene sine som valgte å flytte fra Pakistan til Norge på 70-tallet for å gi barna sine en bedre fremtid. Hadde de valgt annerledes ville han ha endt opp som bonde i Punjab, og ikke en profilert TV-reporter.

Med engasjement, alvor og store porsjoner humor snakker han om livets tilfeldigheter og kjærlighet til Norge. Temaer som blir berørt er mangfold og integrering, journalistikk i farlig farvann, ytringsfrihet og demokrati, trusler og fremtidsvisjoner.  

 

Vis foredrag med Kadafi Zaman
Kadafi Zaman foredrag

Den norske drømmen: Norge – mulighetenes land

  • Kadafi forteller med varme og innlevelse om sine røtter, oppvekst og ikke minst det han brenner for, å formidle nyheter til det norske folk.
  • Dette er et foredrag om kjærligheten til Norge og hvordan hans pakistanske bakgrunn har preget han som journalist og menneske.
  • Viktige temaer er: Mangfold, ytringsfrihet, demokrati, innvandring, journalistikk, mm.
  • Foredraget kan skreddersys og tilpasses hver enkelt kunde.

Referanser

Svært bra!

Bente Bastiansen, Byrådslederens kontor

Oslo kommune

Det er evalueringen fra deltakerne som betyr noe - ikke hva jeg mener. De gir en score på 5,6 og 5,1 av 6 mulige for hhv. framføring og faglig innhold/nytteverdi. Dett er meget bra, og egentlig overraskende høyt sett fra mitt ståsted. Khadafi har en rolig, behersket og saklig framførelse, uten noe som helst "show-preg". Jeg tror mange synes det er befriende. 5,1 for faglig innhold/nyttverdi er 0,5 ned sammenlignet med score for framførelse. Det er likevel meget høyt, når innholdet ikke har noen som helst faglig nytteverdi for deltakerne i deres arbeidshverdag; i beste fall en viss "indirekte nytteverdi".

Torbjørn Vinje

Forum for offentlig service

Dyktig og spennende foredragsholder!

Juliet Yemane

Parat

Veldig engasjerende og morsomt foredrag. Kan anbefales.

Hege Vigger Pedersen

Sykehuset Telemark HF

Solid gjennomført, ujålete, spennende, relevant og interessant! Snuser på en 6'er :)

Lasse Imrik

Kirkens Bymisjon Østfold

Det passet svært godt for våre ansatte, lærere i voksenopplæringen og støttetjeneste, Kadafi er jo en flott person, som formidlet levende og ekte. Vi fikk også en god reflekterende dialog etter foredraget, med spørsmål/svar

Torill Wøhni

Oslo voksenopplæring Helsfyr

Det var et supert foredrag, veldig personlig og godt formidlet. Kadafi var superhyggelig og tok seg også tid til å prate med deltakerne. Hadde kanskje ønsket at han snakket litt mer om friluftsliv, siden det var temaet for samlingen, men samtidig var det han sa både engasjerende og tankevekkende.

Marcus Holven Christensen

Sparebankstifelsen DNB

Veldig levende framført. God kontakt med publikum. Godt å høre en positiv opplevelse av innvandring og integrering med gode betraktninger og tanker.

Trond Bunæs

Ski Pensjonistakademi

Den norske drømmen (2021)

Den kjente TV2-journalisten Kadafi Zaman har levd et eventyrlig liv. Han har jaget gangstere og blitt overfalt under revolusjoner, han har dekket de grusomste katastrofer og blitt kastet på cella i sin evige jakt etter nyheter. Hvis faren hans hadde tenkt annerledes, kunne Kadafi blitt bonde i Punjab i Pakistan. For 50 år siden valgte faren heller å flytte til Norge. Her jobbet han doble skift for å sikre en fremtid for barna sine. Kadafi Zaman forteller om sin pakistanske bakgrunn, og hvordan den har preget ham, og av og til gitt ham andre innganger til nyhetene. I denne fargerike og personlige beretningen forteller Kadafi med varme og innlevelse om det han kommer fra og det han brenner for: å formidle nyheter til det norske folk. Det er en fortelling om livets tilfeldigheter og en sterk kjærlighetserklæring til det norske samfunnet.

 

«Livshistorie med store porsjoner sjarm. [.] flust med interessante historier om foreldrenes hjemland, en dæsj hardt tilkjempet livsvisdom, en rørende kjærlighet til Norge, tydelige tanker om hva journalistikk er og bør være, og ikke minst; store porsjoner humor.» Den norske drømmen er ei bok til å bli optimist av.» «Engasjerende, spennende og morsomt.» «[.] ei rik kjelde til ny forståing på mange måtar: kulturelt, yrkesetisk, sosialt, litterært [.] Denne boka er eit viktig tilskot til norsk sakprosa og kulturforståing.» «God og veldig viktig.»

Ark.no
Uforpliktende forespørsel på Kadafi Zaman

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Kadafi Zaman