Lasting innhold ...

Liv Gade

Liv Gade

Norges eneste bokinspirator. Opplev et foredrag som gir deg lyst til å sette deg ned og lese!

Liv Gade er Norges eneste bokinspirator. Hun reiser land og strand rundt for å inspirere og motivere små og store til leselyst ved å  holde glødende foredrag om sin store lidenskap i livet – nemlig litteratur. 

 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Liv Gade er godt kjent fra media. Hun har vært gjest i Frokost TV og Nitimen flere ganger, og i bokprogrammet til Hans Olav Brenner.

Liv har fast spalte i ukebladet ”Familien” med over en halv million abonnenter, og leverer også anbefalinger til ”Litteratur i Vestfold”. I 2008 fikk hun Forlagsprisen for sin store innsats for å øke den nasjonale interessen for bøker.

Hun besøker foreninger, lag, skoler, næringsliv og biblioteker. Oppdragene er mange og spennende, f.eks Svalbard og Dubai.

Liv Gade foredrag holdes på norsk.

  Liv Gade foredrag

  Leselykke

  • Vi lever i en støyende verden. Det kan vi ikke velge bort. Nettopp derfor tror Liv Gade vi trenger bøkene. Vi trenger alle en stund i stille ettertenksomhet. Vi trenger ro til å utvikle oss. Dette gir litteraturen.
  • Energi og begeistring er Livs våpen – og hun bruker dem for alt de er verd.
  • Ved gode foredrag – og de er det mange av – bytter energien plass. Det er magisk og vidunderlig. Liv elsker jobben sin og legger ikke akkurat skjul på det!

   

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Liv Gade

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Liv Gade