Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

De som har gode relasjoner og et ryddig hode trives best og leverer mest

Live Landmark

Live Landmark

Stressforsker, master i lederutvikling og mental trener som jobber med med person- og organisasjonsutvikling.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Live holdet et inspirerende, motiverende, humørfylt og veldig engasjerende foredrag som traff mange av oss deltakerne. De konkrete tips og verktøy hun kom med har allerede blitt en snakkis blant oss ansatte og vi skal jobbe videre i bedriften med temaet i året som kommer. Hun ga oss en skikkelig boost til hvordan vi selv kan bidra positivt i både eget liv og arbeidsliv. Helse og trivsel !"

Koordinator, Annette Brenne - Oppegård kommune / Barneverntjenesten Vis alle referanser

Et foredrag med Live Landmark gir deg:

 • Gode teknikker og verktøy som enkelt og effektivt kan implementeres.
 • Økt trivsel, arbeidsglede og prestasjoner.
 • Formidler som bruker humor som et viktig virkemiddel.
Uforpliktende forespørsel på Live Landmark

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Live

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

References icon

Referanser

Interviews icon

Artikler

Med humor og selvironi formidler Live Landmark empatiske spark bak til de som ønsker å gi sine ansatte noen nye tanker i hodet. I bunn ligger kjent psykologi presentert med enkle verktøy. Hun har tidligere blitt kåret til “Årets motivator” av Confex.

Et foredrag med Live Landmark gir deg:

 • Gode teknikker og verktøy som enkelt og effektivt kan implementeres.
 • Økt trivsel, arbeidsglede og prestasjoner.
 • Formidler som bruker humor som et viktig virkemiddel.

De som har gode relasjoner og et ryddig hode trives best og leverer mest!

Live Landmarks foredrag snakker til hjernen, hjertet og magefølelsen, og inspirerer hver enkelt til å ta ansvar for seg selv gjennom enkle teknikker der latter og humor er effektive virkemidler.

Fremme trivsel og arbeidsglede? Redusere sykefravær? Skape endring og økt prestasjon? Det handler om selvledelse, samspill og evne til å tåle motgang. Live deler teknikker og verktøy for å trigge den indre motivasjonen.

Jakten på godfølelse fremmer trivsel og arbeidsglede som er avgjørende for et godt arbeidsmiljø. Forskning viser at dette er sentrale nøkkelfaktorer. I dag skal vi levere mer, jobbe raskere og omstille oss hurtig. Det forutsetter bevisstgjøring og selvinnsikt.

Til daglig jobber Live med person- og organisasjonsutvikling:
«Jeg hjelper folk til å rydde i eget hode og er aller best på å få dem fra minus til pluss.» Dette innebærer bistand med forebyggende stressmestring, opprydding ved arbeidsmiljøproblem, konflikthåndtering eller personlige utfordringer som krever individuell veiledning.

Live har jobbet med selvledelse basert på positiv psykologi og mental trening siden 2008. I tillegg til å skrive kronikker og delta i samfunnsdebatten, driver hun aktivt påvirkningsarbeid ovenfor helsevesenet og offentlige myndigheter slik at de skal kunne møte mennesker med subjektive helseplager på en bedre måte. Live bistår også med erfaringsformidling til helsepersonell over hele landet som ønsker mer kunnskap om noe av det mest oppsiktsvekkende innen moderne medisin: sammenhengen mellom hjernen og immunsystemet, altså koblingen mellom hode og resten av kroppen.

Live er tidligere journalist i VG. De siste 10 årene har hun publisert 30-40 kronikker og debattinnlegg i ulike norske aviser. Hun har vært fast kronikør i Erfaringskompetanse.no og blogger for Tidsskriftet for Den norske legeforening.

Hun pleide å se på seg selv som en ressurssterk person da hun jobbet i VG, men ble alvorlig syk og endte med en omstridt diagnose, dårlig prognose og en dyptgripende karrièreendring. Tilstanden satte Live ut av arbeid, familie og en vanlig hverdag i flere år. Senere snudde hun livet sitt ved hjelp av ny bevissthet og enkle mentale teknikker.

Den gripende historien om hennes kamp tilbake til livet ble i 2009 til boken “Vekk meg når det er over ”. Forordet er skrevet av tidligere Helseminister, og nåværende Statsminister, Jonas Gahr Støre. Inntektene går til Leger uten grenser. En oppdatert versjon av boken ble utgitt i 2016.

Live kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Live Landmark holder foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Live Landmark
Live Landmark foredrag

"Du har alltid et valg!"

 • Bedre trivsel og øke arbeidsglede eller dempe stress og prestasjonspress? Live Landmark minner tilhørerne om at de alltid har et valg. Vi selv sitter på nøkkelen til eget liv, så ta sats!
 • Gjennom bruk av humor og selvironi trigger Lives mentale reise deltakernes indre motivasjon: gjør endring med glede! Skap din egen begeistring!
 • Lives seanse har både humor og alvor, og mentale teknikker serveres med et glimt i øyet. Foredraget er en blanding av populærvitenskap (om hjernen, tanker og følelser og sånn) og små hverdagshistorier som gjør opplevelsen både fascinerende og underholdende.
 • Rydd opp i eget hode! Ta vare på gode relasjoner! Bli en mester i selvledelse! Live viser deltakerne hvordan slik at de kan gå videre med ny motivasjon og økt engasjement, og kanskje litt egen refleksjon.
Live Landmark foredrag

“Fra press til prestasjon”

 • Lives historie om veien inn og ut av grøfta demonstrerer det mest oppsiktsvekkende innen moderne medisin: hjernens påvirkning på immunsystemet og hjernens evne til å skape nye koblinger.
 • Bli med på en reise med mental trening der du får høre om hvordan og hvorfor det er lurt å trene hjernen samtidig som du lærer anvendte psykologiske prinsipper: slik som å skille mellom fakta og overbevisning, virkelighetsoppfatning, indre dialog og kommunikasjon med kroppsspråk.
 • Live viser tanketriggere og hvordan du kan aktivere din indre stopp-knapp. Du erfarer hvordan du kan endre sinnstilstand og skape begeistring!
Live Landmark foredrag

“Stopp stress. Skap trivsel”

 • En utvidet seanse av “Fra press til prestasjon” – med mer fordypning. Lives historie demonstrerer det mest oppsiktsvekkende innen moderne medisin: hjernens påvirkning på immunsystemet og hjernens evne til å skape nye koblinger.
 • Bli med på en mental reise der du får høre om hvordan og hvorfor det er lurt å trene hjernen, samtidig som du lærer anerkjente psykologiske prinsipper, slik som å skille mellom fakta og overbevisning, virkelighetsoppfatning, indre dialog og kommunikasjon med kroppsspråk.
 • Live viser tanketriggere og hvordan du kan aktivere din indre stopp-knapp. Du får innføring i rammebetingelser og prioriteringer.
 • Du lærer om elitens hjerner, tankemønstre og hvordan du kan trener din indre coach. Visualisering. Stressfysiologi og avspenning. Live kaller det mental trening og viser deg hvordan man henter frem ro og energi, humor og selvtillit.
Live Landmark kurs

Kurs

 • Live kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Referanser

"Vi ble først og fremst grepet av historien din fortalt på en åpen og ærlig måte. Deretter engasjerte du oss med humor, refleksjon og kunnskap. Vi sitter igjen med mange tanker om hvordan vi bedre kan lede oss selv og styre tankene våre på en bedre måte. Den indre stemmen skal trenes opp. Du var et samtaletema etter lunsj, og noen uttrykte at du traff mange av oss veldig godt. Noen sa at de kunne sittet og hørt på deg i flere timer. Ved samlet oppsummering på mandagsmøtet av vårt seminar ble ditt foredrag nevnt av enkelte som høydepunktet. En annen var ferdig med boken din allerede på lørdag. Jeg har flere ganger tatt i bruk teknikken din for stopp-knappen"

Anita Kvalheim Øverby

Statens vegvesen

Fra det øyeblikk Live åpner munnen sin, er du fengslet. Hun har en egen, fantastisk formidlingsevne som tar deg, griper om deg, holder deg fast. Hun tar deg med på en reise hvor du får et nytt perspektiv, en ny innsikt - i de viktige ting vi ikke tar oss tid til å reflektere så mye over i det daglige. Og viktigst - betydningen av dette. Lives ærlighet og engasjement traff oss alle, og vi anvender hennes teknikker i det daglige, - med et smil om munnen. Som leder gjennom 17 år har jeg hørt utallige foredrag. Lives foredrag topper alle!

Liv Marit Bøthun, Seksjonsleder

Oslo kommune

«Live har en sterk og gripende historie, det er helt utrolig hva hun har gått igjennom. Men samtidig er denne flotte kvinnen (i rødt) engasjert, varm, inspirerende og morsom og deltakerne på vår reiselivskonferanse på Helgeland ga henne 4,7 av 5 mulige poeng.»

Gunn Kristin Johansen, Regionsansvarlig

Helgeland Reiseliv AS

"Tusen takk for et inspirerende foredrag! Tilbakemeldingene etter foredraget var veldig positive og jeg tror alle kunne finne noe å ta med seg i hverdagen."

Gunilla H. Johansen, Avdelingsleder Finans

Lindorff AS

"Live innledet med en gripende personlig fortelling om hennes egen sykdomshistorie. Dette ble også «bakteppe» for et fantastisk foredrag som gikk på hvordan man skal bruke hjernen for å unngå negativt stress og hvor viktig det er å lete etter «godfølelsen». Live gav oss innsikt og kunnskap innenfor et fagfelt som kan gi oss en bedre hverdag, dersom vi blir mer bevisste vår egen måte å tenke og handle på. Tilbakemeldingene fra ansatte i Sirdal kommune var svært gode. Foredraget må bare oppleves."

Ommund Fintland, Personalansvarlig

Sirdal kommune

"Et engasjerende, inspirerende, underholdende og tankevekkende foredrag som vi har hatt stor nytte av i ettertid."

Signy Fardal, Redaktør

ELLE Norge

"Live er en varm, engasjerende, morsom og sprudlende foredragsholder. Foredraget ga en vitamininnsprøytning, på tross av en egentlig trist historie. Hun formidlet gjennom egne erfaringer at det er et "håp", og at " jeg" har mulighet til å påvirke min egen situasjon ved bruk av enkle teknikker. Dette er noe vi burde hatt ukentlige påfyll av i alle arbeidsmiljøer."

Line Renholt, Fagkonsulent

Signo Vivo

"Personalseminar i Trysil med Live den første dagen gjorde susen for hele seminaret. Hun inspirerte, berørte og motiverte i fullt monn."

Inger Stende Kjelsrud

Ringsaker Kommune

”Live Landmark begeistret hele teatersalen på konferansen «Samspill skaper vekst» i Mo i Rana. Foredrag basert på egne erfaringer og faglig overbevisning vil vi bare ha mer av! Med perfekt balanse mellom alvor, humor og faglig påfyll engasjerte hun hele forsamlingen med sin sterke tilstedeværelse. - Nå velger vi å starte dagen med en positiv tanke!”

Tone Jakobsen, Prosjektleder

Kunnskapsparken Helgeland AS

"Live Landmark ga oss en god start på Landsbykonferansen på Randaberg. Hun har en behagelig stemme, leverer et viktig budskap og hun er morsom. Vi kunne lett hørt på henne en time og to til!"

Ellen Marie Innvær, Kulturhuskonsulent

Randaberg kommune

"Live holdt et kjempefint innlegg og vi er godt fornøyd. Hun gjorde et sterkt inntrykk, og de tankevekkende skildringene ga grobunn for refleksjon. Dette er noe jeg sterkt vil kunne anbefale andre".

Siri Fjeld-Nilsen, HR-rådgiver

Ullensaker kommune

"Live klarte å begeistre 80 deltagere fra ufaglærte til universitetsutdannede. Sterk historie, gode teknikker og gode refleksjoner. Bare positive tilbakemeldinger fra alle deltagerne."

Torbjørn Krogstad, Virksomhetsleder Kommunalteknikk

Porsgrunn Kommune

"Live holdt et spennende og inspirerende foredrag for oss i Norske Shell. Stemningen var til å ta og føle på , – da vi kjente oss godt igjen i den personlige og gripende historien du delte med oss. Personlig ble jeg veldig inspirert, og har brukt tiden etter ditt foredrag til å tenke nøye igjennom mine egne tankemønstre, bl.a. for å finne ut hva jeg selv kan gjøre for å støtte mitt eget lederteam."

Tor Arnesen, Administrerende direktør

Norske Shell

"For et fantastisk foredrag! Live Landmark stod til forventningene og har en egen evne til å formidle et komplisert og relevant budskap på en varm og enkel måte! Budskapet gikk rett i hjerte på oss, og bidro til å inspirere oss til å se på egne liv og tankemønstre. Jeg har selv tatt i bruk flere av teknikkene for å mestre en stressende hverdag på en ny og bedre måte! Takk Live!"

Tove Fredh Giske, Kommersiell direktør

Kredinor

"Skoleledelsen ønsket et foredrag som kunne inspirere og motivere for et nytt skoleår, et foredrag som også kunne gi innspill til å kunne mestre hverdagen. Med humor, alvor og positivitet ga Live oss et forrykende foredrag der hun i ord, musikk, filmsnutter og bilder ga oss teori, ideer og teknikker til å takle en travel hverdag. Hun hadde mange innfallsvinkler med hovedfokus på oss sjøl og vår relasjon til andre. Ansatte med ulike funksjoner kom bort til meg etterpå og uttrykte på ulike måter stor begeistring! De opplevde å ha fått et virkelig løft som ansatt og menneske, et løft til å møte skoleåret med."

Eva Arnseth, rektor

Ringsaker videregående skole

"Fantastisk foredragsholder, med mye energi og motiverende formidlingsevne. Innholdet er nyttig i jobbsammenheng og privat. Kan absolutt anbefales."

HR Leder Cathrine Haugen

Trigger Jobb AS

"Live Landmark innfridde forventningene i aller høyeste grad. Hun var inspirerende, ekte og morsom."

Seniorrådgiver Wenche Jensen

Norsk Sykepleierforbund Oslo

"Live holdet et inspirerende, motiverende, humørfylt og veldig engasjerende foredrag som traff mange av oss deltakerne. De konkrete tips og verktøy hun kom med har allerede blitt en snakkis blant oss ansatte og vi skal jobbe videre i bedriften med temaet i året som kommer. Hun ga oss en skikkelig boost til hvordan vi selv kan bidra positivt i både eget liv og arbeidsliv. Helse og trivsel !"

Koordinator, Annette Brenne

Oppegård kommune / Barneverntjenesten

"Mye positive tilbakemeldinger, også om de enkle teknikker man selv kan bruke i hverdagen."

Anne Lise Barø, Barnevernkonsulet

Asker barneverntjeneste

«Foredraget traff midt i blinken på de som hørte på. Meget god framførelse som engasjerte. Terningkast 6.»

Bjørn Magne Espeland, Arbeidsleder

Karmøy kommune

"Renholderne koste seg og mange har sagt at de har fått ny energi. Samarbeid og omstilling er ikke er så farlige. Noe kan vi lære oss å styre selv. Så igjen tusen takk for et meget bra innlegg."

Bjørn M Espeland, Arbeidsleder renhold

Karmøy kommune

"Live var kjempeflink som foredragsholder under vår HMS/IA dag og hadde mange gode eksempler og historier. Live kunne også bidra med en del tips og konkrete handlinger som bidrar til at vi får en bedre og mer positiv holdning til livet og menneskene vi omgir oss med."

Arvid Eikeskog, Eiendomssjef

Karmøy kommune

"Live holdt et veldig inspirerende foredrag for oss i Forsvarsmateriell. Hun er svært engasjert, ærlig og motiverende. Vi satt igjen med mange god tanker og verktøy for å komme videre i egen utvikling, og ikke minst en motivasjon til endring og forbedring. På kontoret lå det en positiv endringen i luften allerede dagen etter foredraget. Dette er noe vi vil jobbe videre med!"

Cathrine Flatum, Seksjonssjef

Forsvarsmateriell

"Tusen takk for sist og for ditt flotte bidrag til lederkonferansen! Alle jeg har snakket med var veldig fornøyde med innlegget ditt, og det var en flott start på konferansen."

Anne-Lise Grundstad Meby

PBL Lederkonferansen 2016

"Responsen er veldig bra her. Det var armene i været på morgenmøtet:) Jeg har snakket med flere som syns at du hadde et viktig budskap til oss alle. Vi var i klatreparken etter foredraget ditt og der var det full innsats - jeg tror du hadde inspirert mange til å strekke seg litt ekstra!"

Ruby Skogheim, Blodbanken

Akershus Universitetssykehus

«Et svært inspirerende og motiverende foredrag!»

Marianne Rotvær, Arkivleder

Kristiansund kommune

"Nittedal kommune har stort fokus på nærvær og tett oppfølging av medarbeidere som har utfordringer knyttet til å være tilstede på jobb. Dette var et inspirerende og flott foredrag om et alvorlig tema. Det var god energi i rommet og Live Landmark hadde strålende formidlingsevne. Med humor og selvironi formidlet hun et alvorlig tema på fengende måte. Tema til ettertanke og refleksjon. Tilbakemeldingene etter foredraget var veldig positive."

Anne Kirsti Sletteng-Fagerli, Enhetsleder HR

Nittedal kommune

"Veldig engasjerende foredrag, ga veldig mye av seg selv."

Solveig Østlund, Stabskoordinator

Gomanbakeren Holding AS

"Vi var så heldige å få anbefalt Live til vårt arrangement. Med sine egne historier, tenketeknikker og mental coaching viste Live seg som den perfekte foredragsholder for vår talentdag for unge talenter innen idrett, kunst og kultur. Tusen Takk."

Andrea Tangen, Markedskonsulent

SpareBank 1 Østlandet

"Vi ønsket oss et motivasjonsforedrag for å avslutte seminaret vårt med en skikkelig oppladning for å kunne dra derfra med masse ny inspirasjon og energi. Gjett om Live leverte! Hun fikk oss alle til å tenke igjennom både egne og andres handlingsmønstre, slik at man blir mer bevisst. Vi ble dratt med på en reise på en morsom og inspirerende måte. Flere av deltagerne ønsker i etterkant å ha henne på egne arrangementer."

Cecilie Kjos, Kjedekooordinator / Macdesigner

Bandagistkjeden AS

"Live Landmark heldt eit energisk foredrag som skapte både latter og engasjement. Leiarar innan helse og omsorg kan vere eit kresent publikum, men det var tydeleg at ho med si historie trefte publikum heime. Dei fleste kjente seg igjen i mykje av det ho snakka om, og det har vore mange som har delt refleksjonar i etterkant."

Jarl Anders Moe, Seniorrådgjevar

Sula kommune

"Var et bra foredrag av en sprudlende foredragsholder. Hadde snakket med foreleser på forhånd og fått vinklet tema inn på det vi ønsket. Det klarte hun veldig bra. Humor og engasjement."

Siv Børjesson, Helsesøster og Fagle

Bydel søndre Nordstrand, Oslo kommune

"Live var som en god nordnorsk høststorm.. hi hi.. frisk, kraftfull, lun og full av humor, refleksjoner og et viktig budskap. Man kan trene hjernen sin opp til å tro og lære og forstå verden annerledes enn den er akkurat i dag. Kjempeartig og virkningsfullt. Tåran trilla på godt og vondt. Tipp topp!"

Tone Moan Nordby

Norsk sykepleieforbund

"Vi ble paralysert av Lives presentasjon i 90 minutter der vi glemte tid og rom. Hennes fortelling om perioden med sykdom og veien tilbake er så veldig ekte og levende presentert. Live har en utstråling og et engasjement som skapte en god avslutning på seminaret vårt. Takk skal du ha!"

Espen Melby, Markedssjef

Kreditorforeningen Øst SA

"Live Landmark forteller en sterk personlig historie om sin vei ut av krise. Foredraget tar opp i seg mange spørsmål om hvordan takle sykdom og hvordan man lager sin egne forestilling og forventninger om hvordan livet er - uten at det livet egentlig behøver å være slik en tror."

Christian Fjellstad, Rådgiver

Lederne, avd Oslo

Inspirerende, engasjerende og nyttig. Meget dyktig foredragsholder.

Andreas Rustad Hansen, Leder

Virke Gravferd Nord Norge

For et fyrverkeri av en dame! Live Landmark tok salen fra første sekund og dro oss igjennom hele følelsesspekteret, fra rørende øyeblikk til aha-opplevelser og ektefølt latter. Vi er i en bransje som gjennomgår en stor endring, og Live sin "verktøykasse" ble tatt godt imot hos de ansatte. Tusen takk for et inspirerende foredrag!

Gjertrud Halvorsen, Dig/prosessansvar

Tryg Forsikring NO

God bruk av eksempler fra hverdagslivet, slik at folk kjente seg igjen. God bruk av humor. PowerPoint med bilder eller lite skrift, brukte disse som utgangspunkt for for historier-veldig bra! Gav oss enkle og nyttige metoder vi kan bruke som verktøy videre, knyttet til stressmestring.

Inger-Tone Nikkerud

Utdanningsforbundet Øvre Eiker

Live engasjerer fra første sekund! Hun presentere budskapet med humor og snert, noe som gjør det enkelt å følge med på reisen. Jeg tar med meg poengene videre i hverdagen. Tror flere enn meg gjerne skulle hatt lenger tid :-).

Heidi Sandvold

Kongsberg Næringsforum /NOV

WOW, for et foredrag - Vi er veldig fornøyd med tema og formidling.

Marianne Reinholdtsen

Fagforbundet Viken

Live Landmark var godt forberedt, og leverte et engasjerende og spennende foredrag!

Christian Engebretsen

De Lilla AS

Morsomt, avslappane og motiverande på samme tid :)

Siv Anita Gudvangen

Høyanger Kommune
17.02.2017

Inspireres av mennesker som gjør så godt de kan

Hva er hovedbudskapet i dine foredrag?
Vi kan øke trivsel, samspill og prestasjon gjennom å lede oss selv på en bedre måte. Har du det bra spiller du lettere på lag med andre og samarbeidet kan bli enklere og mer lystbetont. Foredraget gir innblikk i hvorfor- og en oppskrift på hvordan.

Hva skiller ditt foredrag fra andre om samme tema?
Det er en blanding av humor og begeistring. Alvor og selvironi. Tårer og latter. En mental reise som blander teori og praksis; populærvitenskap i en folkelig fremstilling, som gjør det enkelt å kjenne seg igjen.

Hva ønsker du at publikum skal sitte igjen med etter å ha hørt et foredrag av deg?
Inspirasjon. Motivasjon. Engasjement. Tro på seg selv. Lyst til å være en lagspiller. Et ønske om å prioritere gode følelser, fordi det både er godt og lurt, og det skrur på læringssentrene i hjernen. Jeg ønsker at de skal sitte igjen med tanker som dette: ”Jeg kan ta ansvar for meg selv, og nå har jeg fått en ide om hvordan, og en inspirerende historie som gjør at jeg tror jeg kan få det til”.

Hvem henvender foredraget seg til?
Alle som har tanker og følelser, og tilbringer tid med andre som har tanker og følelser.

Kan du beskrive deg selv som foredragsholder med tre ord?
KVINNEN I RØDT (Engasjert, energisk, entusiastisk)

Hva får du personlig ut av å være foredragsholder?
Gleden av å kunne formidle noe som gjør andre godt. Det kommer alltid noen og vil si noen ord etter foredraget, og da tror jeg at jeg har bidratt med noe som kan være viktig.

Hva inspirer og/eller motiverer deg?
Mennesker som griper sjansen og tar fatt i seg selv. Mennesker som strekker seg for å oppnå noe. Mennesker som gjør så godt de kan. Mennesker.

Hvordan forbereder du deg til et foredrag?
Det er viktig at jeg har hatt en samtale med de som har ønsket foredraget, så vi får en god forventningsavklaring. De må få et innblikk i det jeg skal snakke om, og jeg må vite hva de er på jakt etter. Så øver og øver og øver jeg. På selve dagen tar jeg på meg den røde kjolen, setter på en favorittlåt og fokuserer på gleden over å få lov til å dele noe av det viktigste jeg har lært i hele mitt liv.

Hva er bakgrunnen for at du holder foredrag om veien fra press til prestasjon?
Jeg har vært en av dem som sitter i salen, en vanlig kvinne med et vanlig liv. Så ble jeg veldig syk, i flere år faktisk, og ingen så ut til å kunne hjelpe meg. Helt til jeg plutselig lærte hvordan jeg kunne regulere kroppen min ved bruk av hjernen, slik at jeg lærte meg å sove godt og hente frem ro, glede og humor ved behov. Siden den gang har jeg veiledet over 1000 voksne og flere hundre ungdom. Alt fra ungdomsskoleelever til toppidrettsutøvere, musikere, skuespillere og toppledere. Metodene er de samme, og det er disse jeg demonstrerer på foredraget.

Kan du kort si noe om hvordan man kan aktivere vår indre stopp-knapp, og hva dette innebærer?
Det handler om å stoppe opp, både tanker og handlinger, og ta et bevisst valg; hva vil jeg egentlig akkurat nå? Og hvordan skal jeg gjøre det? Dette betyr at vi kan regulere egen sinnstilstand ved behov, og ikke bare bli styrt av omgivelsene.

Vis foredrag med Live Landmark
Uforpliktende forespørsel på Live Landmark

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Live Landmark
Live Landmark

4.75 ut av 5 stjerner

"Live holdet et inspirerende, motiverende, humørfylt og veldig engasjerende foredrag som traff mange av oss deltakerne. De konkrete tips og verktøy hun kom med har allerede blitt en snakkis blant oss ansatte og vi skal jobbe videre i bedriften med temaet i året som kommer. Hun ga oss en skikkelig boost til hvordan vi selv kan bidra positivt i både eget liv og arbeidsliv. Helse og trivsel !"

Koordinator, Annette Brenne - Oppegård kommune / Barneverntjenesten Vis alle referanser

Foredragsemner med Live Landmark