Lasting innhold ...

Live_Landmark

Live Landmark

Tidl. journalist, mental trener, personlig utvikling og utvikling av organisasjoner - en entusiastisk foredragsholder!

Med humor og selvironi formidler Live Landmark empatiske spark bak til de som ønsker å gi sine ansatte noen nye tanker i hodet. I bunn ligger kjent psykologi presentert med enkle verktøy. I 2015 ble hun kåret til «Årets motivator» av Confex.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

De som har gode relasjoner og et ryddig hode trives best og leverer mest!

Et Live Landmark foredrag snakker til hjernen, hjertet og magefølelsen og inspirerer hver enkelt til å ta ansvar for seg selv gjennom enkle teknikker der latter og humor er et effektivt virkemiddel.

– Fremme trivsel og arbeidsglede?
– Redusere sykefravær?
– Skape endring og økt prestasjon?

Det handler om selvledelse, samspill og evne til å tåle motgang.
Live deler teknikker og verktøy for å trigge den indre motivasjonen.

Jakten på godfølelse fremmer trivsel og arbeidsglede som er avgjørende for et godt arbeidsmiljø. Forskning viser at dette er sentrale nøkkelfaktorer.

– I dag skal vi levere mer, jobbe raskere og omstille oss hurtig.
– Det forutsetter bevisstgjøring og selvinnsikt.

Til daglig jobber Live Landmark med person- og organisasjonsutvikling:
«Jeg hjelper folk til å rydde i eget hode og er aller best på å få dem fra minus til pluss.» Dette innebærer bistand med forebyggende stressmestring, opprydding ved arbeidsmiljøproblem, konflikthåndtering eller personlige utfordringer som krever individuell veiledning.

Live Landmark er tidligere journalist i VG, men ble alvorlig syk og endte med en omstridt diagnose, dårlig prognose og en dyptgripende karrièreendring. Den gripende historien om hennes kamp tilbake til livet ble senere til boken “Vekk meg når det er over – diagnose ME”. Forordet er skrevet av tidligere Helseminister Jonas Gahr Støre. Inntektene går til Leger uten grenser.

Live Landmark foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

 

Les vårt intervju med Live her

  Live Landemark foredrag

  “Fra press til prestasjon”

  • Lives historie om veien inn og ut av grøfta demonstrerer det mest oppsiktsvekkende innen moderne medisin: hjernens påvirkning på immunsystemet og hjernens evne til å skape nye koblinger.
  • Bli med på en reise med mental trening der du får høre om hvordan og hvorfor det er lurt å trene hjernen samtidig som du lærer anvendte psykologiske prinsipper: slik som å skille mellom fakta og overbevisning, virkelighetsoppfatning, indre dialog og kommunikasjon med kroppsspråk.
  • Live viser tanketriggere og hvordan du kan aktivere din indre stopp-knapp. Du erfarer hvordan du kan endre sinnstilstand og skape begeistring!

   

  Live Landmark foredrag

  “Stopp stress. Skap trivsel”

  • En utvidet seanse av «Fra press til prestasjon» – med mer fordypning. Lives historie demonstrerer det mest oppsiktsvekkende innen moderne medisin: hjernens påvirkning på immunsystemet og hjernens evne til å skape nye koblinger.
  • Bli med på en mental reise der du får høre om hvordan og hvorfor det er lurt å trene hjernen, samtidig som du lærer anerkjente psykologiske prinsipper, slik som å skille mellom fakta og overbevisning, virkelighetsoppfatning, indre dialog og kommunikasjon med kroppsspråk.
  • Live viser tanketriggere og hvordan du kan aktivere din indre stopp-knapp. Du får innføring i rammebetingelser og prioriteringer.
  • Du lærer om elitens hjerner, tankemønstre og hvordan du kan trener din indre coach. Visualisering. Stressfysiologi og avspenning. Live kaller det mental trening og viser deg hvordan man henter frem ro og energi, humor og selvtillit.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Live Landmark

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Live Landmark