Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Gripende og inspirerende om psykisk helse

Marius Ulekleiv Profilbilde

Marius Ulekleiv

Marius Ulekleiv er tidligere fotballspiller og politi. Nå forteller han om sin kamp mot angst, depresjon og selvmordstanker - og om å aldri, aldri gi opp.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Marius Ulekleiv

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Marius

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Marius Ulekleiv er for de fleste kjent som prisbelønt politimann og fra podcasten “Trygt Rom”. I 2022 åpnet han offentlig om sin mangeårige kamp mot angst, depresjon, selvmordstanker og utbrenthet, gjennom artikkelen “Store gutter gråter ikke” i Politiforum. Saken skapte skapte stor oppmerksomhet, og har resultert i et gripende foredrag med samme tittel. Ulekleiv har med sine 14 år i politietaten vært en del av et tungt, operativt miljø.  Hans bakgrunn som profesjonell fotballspiller utgjør en CV som består av en karriere innenfor et prestasjonsmiljø preget av maskuline verdier og prestasjons jag.

Til tross for en topptrent fysikk og vellykket fasade har Ulekleiv båret på et indre mørke – som vokste seg større og større.  

I foredraget forteller Ulekleiv brutalt ærlig om sin egen angst og depresjon. Han tar oss med på en reise gjennom høye topper og dype daler, og utfordrer samfunnets perspektiver og formidler sitt budskap om skam, smerte og håp på en måte som treffer og rører oss alle.

 “Store gutter gråter ikke” er et foredrag om psykisk helse og sårbarhet. En historie om gutten fra den lille bygda, som mer enn noe ønsket å bli best. Og som presset seg selv forbi alle grenser, til han til slutt ikke ønsket å leve lenger.

Et foredrag med Marius Ulekleiv gir deg:

  • En gripende og inspirerende historie om å ikke føle seg bra nok
  • Grobunn for åpenhet og perspektivendring rundt hvordan vi tenker om oss selv og andre, og hva vi anser som styrker og svakheter
  • Le og gråt om hverandre når han med sin brutalt ærlige formidling forteller om sine mørkeste kroker og øyeblikk på en måte som ufarliggjør og fjerner skam rundt temaer som fortsatt er svært tabubelagte og fordomsfulle

Marius Ulekleiv har erfaring fra toppidrett som profesjonell fotballspiller, før han la opp til fordel for å følge politidrømmen som 22-åring. Han har hele karrieren jobbet i det operative miljøet, og jobber i dag som instruktør. I 2022 ble han tildelt Politiforums ærespris for åpenheten rundt sin egen kamp mot angst, depresjon og utbrenthet. Ulekleiv er også kjent fra podcasten “Trygt Rom”. 

Marius Ulekleivs foredrag holdes på norsk.

Vis foredrag med Marius Ulekleiv
Marius Ulekleiv foredrag

Store gutter gråter ikke

  • Marius Ulekleiv holder et brutalt ærlig foredrag om psykisk helse og sårbarhet.
  • Foredraget handler om veien ut, og hvordan man skal unngå taushet, for sammen å komme sterkere ut på andre siden. 
  • Det handler om å snakke åpent om tabubelagte temaer for å unngå skam og ensomhet, som igjen kan påvirke lavere sykefravær og tettere samhold i en organisasjon.

 

Referanser

Sterk opplevelse å møte Marius og høre hans historie. Han berørte oss og satte fokus på psykisk helse på en fin måte. Marius var imøtekommende og svarte åpent på spørsmål fra ansatte. Vi anbefaler Marius på det varmeste. Han tegnet et bilde av sårbarhet og livets utfordringer som vi alle forsto og lærte av.

Rikke Haagensen

NAV
Uforpliktende forespørsel på Marius Ulekleiv

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Marius Ulekleiv