Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Forebyggende helse: En ny æra

Naeem Zahid foredrag

Naeem Zahid

Naeem Zahid kombinerer ekspertise i medisin og ledelse for å levere innsiktsfulle og engasjerende foredrag. Få innsikt i hvordan teknologi og AI kan revolusjonere helsevesenet.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Naeem Zahid

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Oppdag Naeem Zahid: Kirurg, strateg og foredragsholder. Med sin unike kombinasjon av medisinsk ekspertise og lederskap, transformerer han e-helse og innovasjon. Hans foredrag, rike på personlige erfaringer og dyp innsikt, inspirerer til endring og gir praktiske løsninger på dagens helseutfordringer.

La Naeem Zahid engasjere og opplyse ditt publikum med sin unike blanding av kunnskap, humor og inspirerende fortellinger. Perfekt for enhver organisasjon som søker å forstå og anvende de nyeste trendene innen helse og teknologi.

ET foredrag med Naeem Zahid gir deg:

 • Få innsikt i e-helsens fremtid fra en ekspert med kirurgisk og strategisk bakgrunn.
 • Lær hvordan AI og teknologi kan revolusjonere helsevesenet.
 • Opplev en unik kombinasjon av medisinsk kunnskap og engasjerende fortellerteknikk.
 • Få praktiske strategier for å takle livsstilssykdommer fra en doktorgradsholder.

Forestill deg en verden hvor teknologiske fremskritt innen helsevesenet ikke bare er en fjern fremtid, men en realitet som forvandler hverdagen vår. Dette er universet som foredragsholder Naeem Zahid tar deg med til. Med sin unike bakgrunn som kirurg og strateg, har Naeem Zahid blitt en ledende stemme i diskusjonen om e-helse, medisinsk innovasjon og håndtering av livsstilssykdommer. Hans foredrag gir publikum et vindu inn i en fremtid der medisinsk teknologi og personlig helse går hånd i hånd.

Når du booker Naeem Zahid til ditt arrangement, får du mer enn bare en foredragsholder. Du får en visjonær som kombinerer dyp medisinsk kunnskap med en klar forståelse av hvordan teknologiske innovasjoner kan anvendes praktisk i helsevesenet. Hans evne til å formidle komplekse temaer på en engasjerende og forståelig måte gjør hans foredrag ideelle for alle typer organisasjoner som ser etter måter å forbedre helse og velvære, både for sine ansatte og i samfunnet generelt.

Naeem Zahid sine foredrag kan gi din organisasjon en sjelden mulighet til å dykke ned i emner som e-helse og livsstilssykdommer, sett gjennom øynene til en som har stått i frontlinjen av både medisinsk praksis og strategisk ledelse. Med en doktorgrad i livsstilssykdommer og en MBA fra INSEAD, kombinerer Naeem Zahid akademisk bakgrunn med praktisk erfaring, noe som gjør hans perspektiver og innsikter uvurderlige.

Ved å velge Naeem Zahid som foredragsholder, investerer du i en opplevelse som vil inspirere, opplyse og utruste ditt team med kunnskapen og verktøyene de trenger for å navigere i en stadig mer digitalisert helseverden. La Naeem Zahid være nøkkelen til å låse opp nye perspektiver og strategier for din organisasjon. Book Naeem Zahid til ditt arrangement i dag, og ta det første steget mot en fremtid der teknologi og helse går hånd i hånd.

Vis foredrag med Naeem Zahid
Naeem Zahis foredrag

E-helse

 • Utforskning av digitale løsninger, deres påvirkning på helsetjenesten og hvordan teknologi forvandler pasientomsorg. 
 • Et dypdykk i de nyeste innovasjonene innen helseteknologien, og hvordan dette kan forme fremtidens helsetjeneste.
Naeem Zahid foredrag

Medisinsk Innovasjon

 • Utforsk det spennende landskapet av ny medisinsk teknologi, inkludert AI, maskinlæring og deres potensial til å forandre diagnostikk, behandling og helsestyring.
 • Naeem Zahid er en teknologioptimist, men ser at det er mye misforståelser om hva teknologien kan brukes til, og hvor den bør holdes unna.
Naeem Zahid

Livsstilssykdommer

 • Innsikt i de komplekse sammenhengene mellom livsstil og helse, samt strategier for forebygging og mestring av sykdommer knyttet til livsstil.
 • Sammenhengene mellom daglige valg, og hvordan disse påvirker våre liv.
 • Utforsker metoder for å fremme sunne vaner og bærekraftig livsstil.
Uforpliktende forespørsel på Naeem Zahid

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Naeem Zahid