Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Lege og hjerneforsker med magisk formidlingsevne

Ole Petter Hjelle

Ole Petter Hjelle

Lege, hjerneforsker og bestselgende forfatter med foredrag om betydningen av fysisk aktivitet for hjernen.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

"Vi har hatt gleden av å jobbe med Ole Petter gjennom flere folkemøter i regi av Aktivitetsalliansen. Da vi skulle ha en hovedinnleder om fysisk aktivitet på Årskonferansen var han et opplagt valg. Tilbakemeldingene fra publikum (ca. 450) var svært gode, og selv om jeg har hørt Ole Petter mange ganger om samme tema, overraskes jeg stadig over hvor engasjerende han er å høre på. Han er profesjonell til fingerspissene, men har likevel en nærhet og tilstedeværelse som gjør dette til noe ekstra."

Lars Erik Mørk - Gjensidigestiftelsen Vis alle referanser

Et foredrag med Ole Petter Hjelle gir deg:

 • Spennende foredrag om betydningen av fysisk aktivitet for hjernen, og hvordan vi kan dra nytte av denne kunnskapen.
 • Formidlet på en fantastisk levende og forståelig måte av en av Norges beste foredragsholdere.
 • Få innsikt som kan øke livskvaliteten din betraktelig.
Uforpliktende forespørsel på Ole Petter Hjelle

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Ole

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Ole Petter Hjelle er kjent som en av Norges beste formidlere og foredragsholdere. Som lege og hjerneforsker stiller han med sterk faglig kunnskap og bygger foredragene sine rundt erfaringer og forskning.

Et foredrag med Ole Petter Hjelle gir deg:

 • Spennende foredrag om betydningen av fysisk aktivitet for hjernen, og hvordan vi kan dra nytte av denne kunnskapen.
 • Formidlet på en fantastisk levende og forståelig måte av en av Norges beste foredragsholdere.
 • Få innsikt som kan øke livskvaliteten din betraktelig.

Ole Petter Hjelle er lege, hjerneforsker, bestselgende forfatter og profesjonell foredragsholder. Han har en allsidig bakgrunn, blant annet som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton og over 7500 fallskjermhopp under beltet.  Ole Petter har også 15 års ledererfaring fra privat næringsliv, og holder foredrag om ledelse med hjernen i fokus.

Ole Petter har vunnet flere priser for sin formidling, blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016. Her er noe av det juryen sa om Ole Petter: «Her dreier det seg om en mann som kan kommunisere! Ole Petter Hjelle er åpenbart en helt eksepsjonell foreleser med magiske formidlingsevner.»

Ole Petter er kjent som «treningslegen» etter at han startet en egen mosjonsgruppe hvor han trener med pasientene sine. Opplegget ble beskrevet på NRK og videoen av innslaget har blitt sett over 1,5 millioner ganger på Facebook.

Hjernen vår er sannsynligvis det organet som påvirkes mest av fysisk aktivitet. Vi kan si det så enkelt som at hjernen vår er helt avhengig av fysisk aktivitet for å fungere optimalt. En gåtur om dagen kan redusere risikoen for demens med inntil 50%. Fysisk aktivitet senker blodtrykket, reduserer kolesterolnivået og bedrer blodsukkerreguleringen.

I 2018 ga han ut boken «Sterk hjerne med aktiv kropp». En bok om hvordan hjernen vår påvirkes av fysisk aktivitet. I 2020 publiseres hans andre bok «Lev til du blir 100».

Ole Petter er en av Norges mest erfarne formidlere. Han engasjerer og inspirerer publikum og gir dem konkret kunnskap de kan bruke i sine egne liv.

Ole Petter kan også levere kurs innenfor samme tematikk som han holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Vis foredrag med Ole Petter Hjelle
Ole Petter Hjelle foredrag

Sterk hjerne med aktiv kropp - hvordan hjernen vår påvirkes når vi er i aktivitet

 • Tenk deg at det eksisterte en enkel, bivirkningsfri behandling som gjorde at du ville leve et lengre og bedre liv. En behandling som reduserte risikoen for hjerteinfarkt, diabetes, kreft, depresjon og demens. Den ville i tillegg gi deg bedre hukommelse, bedre stressmestring, øke kreativiteten din og sannsynligvis gjøre deg mer intelligent. Dette høres for godt ut til å være sant. Men, denne behandlingen finnes, og vi har kjent til den i tusenvis av år. Jeg snakker om fysisk aktivitet.
 • Fysisk aktivitet er gunstig for så og si alle hjernens funksjoner. En gåtur om dagen kan redusere risikoen for demens med inntil 50%. Fysisk aktivitet senker blodtrykket, reduserer kolesterolnivået og bedrer blodsukkerreguleringen. Hjernen vår er sannsynligvis det organet som påvirkes mest av fysisk aktivitet. Vi kan si det så enkelt som at hjernen vår er helt avhengig av fysisk aktivitet for å fungere optimalt.
 • Forskning viser at fysisk aktivitet i tillegg til å gi oss et lengre og bedre liv, gjør oss mer kreative, bedrer stressmestring og hukommelse samt reduserer risikoen for depresjon og demens.
 • Ole Petter gir en innføring i vår fantastiske hjerne og forklarer hvorfor fysisk aktivitet er det beste du kan gjøre for å holde ditt viktigste organ i form.
Ole Petter Hjelle foredrag

Fokus - hvordan gjenvinne oppmerksomheten i en verden av støy

 • Oppmerksomhet og fokus er vår viktigste ressurs. Alt vi gjør i hverdagen krever fokus. Men har du lagt merke til at det er vanskeligere å fange oppmerksomheten til menneskene rundt deg enn det var tidligere? Nyere forskning forteller oss hvor dårlig det står til .
 • En gjennomsnittlig student klarer ikke å fokusere på en oppgave i mer enn 19 sekunder, før oppmerksomheten begynner å vandre. På arbeidsplassen hopper vi mellom oppgaver hvert tredje minutt. Vi bruker langt mer tid på å løse oppgaver enn tidligere, vi gjør flere feil og det fører til økt stress og dårlig helse. 
 • Mye tyder på at vi er på vei inn i en kollektiv oppmerksomhetskrise. Hjernens viktigste, men allerede begrensede ressurs, har ikke blitt borte fordi vi plutselig mangler selvdisiplin eller vilje. Den er i ferd med å bli stjålet fra oss på grunn av strukturelle endringer i samfunnet vårt.
 • Hvorfor sliter vi plutselig med fokus og oppmerksomhet? Hvilke konsekvenser har det for oss? Og, ikke minst, hva kan vi både som individer og samfunn gjøre for å gjenvinne vår viktigste ressurs?
 • Ole Petter gir innblikk i disse spørsmålene og ikke minst – hvordan vi kan gjenvinne oppmerksomheten.
Ole Petter Hjelle foredrag

Det digitale dopet - hvordan hjernen vår påvirkes av teknologi

 • Visste du at vi i snitt plukker opp mobilen vår 150 ganger i løpet av en dag? Og at når du som gammel ser tilbake på livet ditt vil du ha brukt over 11 år på mobilen din?
 • Dagens teknologi har gitt oss bedre liv og det er nesten umulig å se for seg en hverdag uten smarttelefoner. Men, teknologien har en bakside.
 • Vi vet fra større studier at det er en sammenheng mellom mobilbruk og depresjon, angst og søvnlidelser. Spesielt er dette godt dokumentert hos barn og ungdom. Ironien er at de fleste av oss bruker mest tid på de plattformene som gjør oss mindre lykkelige.
 • Facebook, Instagram og Snapchat er eksempler på dette. Dette virker ulogisk, men det er en god forklaring på hvorfor det er slik. Disse programmene er laget for å gjøre oss avhengige. Og avhengige har vi blitt. En undersøkelse fra USA viser at over 80% av ungdommer mellom 10-16 år heller vil være en dag uten stemmen sin, enn en dag uten mobilen.
 • For teknologiselskaper er dette gode nyheter. Jo mer tid vi bruker på plattformene deres, jo mer øker markedsverdien på selskapene. Visste du at Facebook, med sine over 2,5 milliarder brukere, i dag er verdt over 500 milliarder dollar? Det er mer enn brutto nasjonalproduktet til et mellomstort europeisk land!
 • Teknologien har kommer for å bli, men vi kan velge hvordan vi ønsker å bruke den.
 • I Ole Petters foredrag vil du høre om hvordan mobilbruk påvirker hjernene våre og hvordan du ved hjelp av noen enkle grep kan redusere avhengigheten av smarttelefoner. Men, kanskje aller først og fremst, få noen tips hvordan vi kan bruke teknologien på en best mulig måte. I våre egne liv, og i barnas.
Ole Petter Hjelle foredrag

Historiefortellingens kraft

 • Moderne hjerneforskning har vist oss det mange av oss har vært klar over lenge-det finnes knapt noen bedre måte å formidle et budskap på, enn gjennom historiefortellinger.
 • Bare tenk fra ditt eget liv. Historier engasjerer og får deg til å huske det du blir fortalt. Allikevel er det få som benytter seg av dette verktøyet.
 • Uansett om du er selger, næringslivsleder, eller profesjonell formidler, vil du kunne bruke historiefortelling til å få gjennomslag for nettopp ditt budskap.
Ole Petter Hjelle foredrag

Bli en bedre formidler!

 • Hjernen vår blir bombardert med impulser-og i løpet av noen sekunder må den bestemme seg for hva den ønsker å bruke tid på. Dette betyr at du som formidler bare har noen sekunder til å overbevise lytteren om at du er verdt deres oppmerksomhet.
 • Ole Petter bruker funn fra nyere hjerneforskning til å vise og forklare deg hvordan du kan fange lytterens oppmerksomhet- og holde på den.
Ole Petter Hjelle foredrag

Hvordan hjernen din lurer deg til å ta dårlige valg

 • Vi liker å tro at hjernen vår gir oss et objektivt bilde av verden rundt oss og at den handler rasjonelt. Virkeligheten er en helt annen. Hjernen blir stadig vekk lurt. Den får bare med seg fragmenter av det som skjer rundt oss, og bruker denne mangelfulle informasjonen til å danne seg et subjektivt bilde av verden.
 • Ole Petter gir deg innblikk i hvordan hjernen vår ofte tar avgjørelser på sviktende informasjonsgrunnlag, og hvordan du kan bruke denne kunnskapen til å ta gode valg i ditt eget liv.
Ole Petter Hjelle foredrag

Lyst til å gjøre endringer i livet ditt?

 • Mange mennesker lever et liv med (u)vaner de er grunnleggende misfornøyd med. Allikevel klarer de ikke å gjøre noe med dem. Det har i mange år vært snakk om hvor vanskelig det er å endre inngrodde atferdsmønsstre hos mennesker.
 • Nyere forskning viser at hjernen vår har en fantastisk kapasitet for endring-bare vi bruker riktig framgangsmåte. Ole Petter har har hjulpet mennesker til å endre livsstil i over 15 år og gir deg konkrete tips til hvordan du skal klare å gjøre endringer i livet ditt.

Ole Petter Hjelle kurs

 • Ole Petter kan også levere kurs innenfor samme tematikk som han holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.
Ole Petter Hjelle - Hva skjer i hjernen når vi forteller en historie?

Ole Petter Hjelle - Hva skjer i hjernen når vi forteller en historie?

Vis foredrag med Ole Petter Hjelle

Referanser

Meget bra!

Inger-Lise Olsen, Etat Aktive Liv

Fredrikstad kommune

Veldig bra foredrag som svarte opp bestillingen. Hjelle er ønsket foredragsholder overfor skolens elever.

Arild Nordahl Johnsen

Nøtterøy videregående skole

Engasjerende, traff målgruppen godt.

Kristine Vingen

Enebakk kommune

Var en veldig hyggelig og imøtekommende foredragsholder. Lett å samarbeide med. Publikum var også svært fornøyde i samtale med dem i etterkant av foredraget!

Amalie Håland

Bamble kommune

Kjempeflott å ha Ole Petter på besøk en dag i Hamarøy. Han leverte absolutt på det vi ønsket, og vi ble veldig inspirert til å drive vårt forebyggende arbeid rettet mot barn og unge spesielt, videre.

Marte Hovlund

Hamarøy kommune

Ole Petter Hjelle holder foredrag for oss i vårt arbeid med leger og helsepersonell. Samtlige deltakere jeg snakker med etter våre møter er strålende fornøyd med Ole Petter Hjelle. Kunnskap, energi og en helt rå formidlingsevne er tilbakemeldinger fra våre deltakere. Vi fortsetter å bruke han og gleder oss stort til videre samarbeid. Anbefales 100%.

Christian Thorrud

AstraZeneca AS

Vi har hatt gleden av å jobbe med Ole Petter gjennom flere folkemøter i regi av Aktivitetsalliansen. Da vi skulle ha en hovedinnleder om fysisk aktivitet på Årskonferansen var han et opplagt valg. Tilbakemeldingene fra publikum (ca. 450) var svært gode, og selv om jeg har hørt Ole Petter mange ganger om samme tema, overraskes jeg stadig over hvor engasjerende han er å høre på. Han er profesjonell til fingerspissene, men har likevel en nærhet og tilstedeværelse som gjør dette til noe ekstra.

Lars Erik Mørk

Gjensidigestiftelsen

Over 300 markeds- og kommunikasjonsfolk fikk høre Ole Petter snakke om historiefortelling på Mynewsday. Vi fikk fantastiske tilbakemeldinger på foredraget hans, og han fikk en vurdering på 4.82 av 5! Vi er kjempefornøyde!

Maria

Mynewsdesk

Ole Petter Hjelle sitt engasjement tok hele Klinikk for Alle med storm. Det var 190 mennesker som ble skikkelig engasjert der jeg fikk SMSer neste dag fra ansatte som aldri har trent, som skulle ut på tur. Utrolig lærerikt samt inspirerende foredrag spesielt siden vi driver i samme bransje. Det gikk opp ett viktig lys for mange av oss. Han vil bli brukt mer av oss. Takk for at du satte prikken over i-en for Klinikk for Alle sin årsfest / samling.

Jan Rune Austad

Klinikk for Alle

Glitrende!

Ellen Brække, Markedssjef

Fønix AS

Ole Petter er en dyktig formidler, og er flink til å tilpasse seg sitt publikum.

Leder, Tomas Collin

Norsk Osteopatforbund

Ole Petter Hjelle er en veldig dyktig foredragsholder, som engasjerer og som snakker godt til/med publikum. Tilbakemeldingene fra publikum er utelukkende positive. Han gjør et kompleks tema lett å forstå, og relevant for absolutt alle. Hjelle var enkel å forholde seg til, fleksibel og generelt en hyggelig fyr å ha på besøk til å holde foredrag.

Madeleine Mittet

R. Kjeldsberg AS

Tipp topp! Møtte elevene der de er og lagde noen spennende, interessante og lærerike timer for oss alle. Tusen takk!

Mona Landstad

Frederik II vgs

Vi er veldig glade for at Hjelle prioriterte å bidra til vår konferanse. Alle de inviterte foredragsholderne ble med «over målstreken» selv om vi måtte gjøre mange endringer underveis pga stadig nye smitteverntiltak. Det er jo urettferdig at det er vi som arrangør som sitter igjen med alle de positive tilbakemeldingene når det er foredragsholderne som skulle hatt dem! Vi mottar utrolig mange meldinger om at dette var det «skyhøy kvalitet» på (ordrett gjengitt). Har også fått meldinger fra deltakere som skriver at de dro rett ut på løpetur etter foredraget hans.

Hilde Solheim, Oberst/Seksjonssjef

Forsvarets ledelseskonferanse

Vi hadde AMU møte i dag, og jeg referer fra det. Det var AMU som var ansvarlig for initiativet. De som hørte på var veldig fornøyd, og likte spesielt at det ikke ble formidlet med en moralsk pekefinger, men med humor, innsikt og kunnskap om effekter på hjernen av fysisk aktivitet. Flere bet seg merke i hvilke positive konsekvenser fysisk aktivitet har på kropp og sjel. Veldig positivt at Ole Petter Hjelle faktisk trener med sine pasienter, og forteller om hvordan det påvirker den enkelte helsemessig både med bedret helse, og at han får en mer helhetlig kunnskap om hver enkelt pasient.

Ingvild Gulbrandsen

Riksrevisjonen

Ole Petter Hjelle er svært god på digital formidling. Kjekt å ha en så inspirerende foredragsholder. Han kommer nesten gjennom skjermen, og det er en god følelse når alt må være digitalt.

Elisabet Kvinnesland

NITO Rogaland

Veldig fint og opplever gode tilbakemeldinger fra studentene.

Anniken Wegener Aanby

BISO

Ole Petter Hjelles digitale foredrag "Slik overlever du hjemmekontoret" var akkurat det vi trengte etter ett år på hjemmekontor. Han presenterer konkrete og enkle tips for gjøre hverdagen enklere, og ikke minst hvordan vi holder hverdagsdepresjonen unna. Godt for kropp og sjel.

Henrich Biørn

NITO Kartverket

Glimrende foredrag med Ole Petter og god kommunikasjon i forkant.

Rolf J. Ledal

Hjernesvulstforeningen

Vi har nå fått tilbakemelding fra 55 som deltok på foredraget med OPH. Snittkarakteren er 5,3, basert på en skala fra 1-6. Uvisst av hvilken grunn har en gitt 2, og 2 gitt karakteren 3, noe som nok bare understreker at det er forskjellig smak hos folk. Vi er i hvert fall som gruppe svært fornøyde og mener at han har levert et solid og profesjonelt foredrag med god kontakt og kommunikasjon mellom seg selv og publikum.

Rolf J. Ledal

Hjernesvulstforeningen

Veldig interessant foredrag som passet veldig godt til vår bedrifts situasjon akkurat nå, og veldig i tråd med vårt fokusområde på fysisk helse på hjemmekontor. Ole Petter var en flink foredragsholder som formidlet budskapet med innlevelse og humor.

Sofie Kristiansen

Onsagers AS

Veldig bra! Ole Petter formidla forskningsbasert kunnskap på ein inspirerande og fengande måte!

Sølvi Eide Lunde

Etne og Vindafjord mental helse

Genial formidler, fantastisk inspirerende.

Jon Ole Bjørklund Whist

Farmaceutene

Veldig fornøyd med foredraget. Godt tilpasset vår målgruppe og Ole Petter skapte engasjement og deltakelse hos lytterne. Han forklarte budskapet på en lettfattelig måte og ga ungdommen gode og enkle tips om hvordan man kan gjøre noen gode grep i hverdagen.

Jannicke Aas

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn

Ole Petter hadde en god formidling, kunnskapsrik og fikk hele salen med seg. Alle satt igjen med ett lærerikt og innholdsrikt foredrag. Kan på det varmeste anbefale Ole Petter og hans foredrag videre. Tusen takk for det:)

Berit Elis Pedersen

Brystkreftforeningen Sør-Rogaland

Strålende foredrag! Traff midt i blinken. Enkelt og forståelig, god formidlingsevne.

Anna Ljunggren

Samfunnsbedriftene

Foredraget var bra, slik jeg forventet siden jeg har hørt det to ganger tidligere. Tror det også var fint tilpasset målgruppen, og at de fant det aktuelt. Vi hadde en evaluering på questback, og vi fikk 21 responser. Spørsmål 6 var "Hvor fornøyd er du med det faglige innholdet?" 1-6 Hvor 1 er minst og 6 er mest fornøyd. "Ole Petter Hjelle - Sterk hjerne med aktiv kropp" fikk en score på 5,24. Dette anser vi som høyt, og tolker det som at deltakerne var godt fornøyde med innlegget.

Torunn Korneliussen, Avd. Frivillighet, friluftsliv, idrett og integrering

Viken Fylkeskommune

Meget relevant i forhold til målgruppen etter at vi endra tema i samarbeid med Hjelle. Engasjerende gjennomført.

Pål Wærum

Steinkjer Videregående Skole

Ole Petter var en engasjerende og kunnskapsrik foredragsholder, han hadde deltakerne i sin hule hånd fra starten, han fikk med seg alle i samtalen og svarte ut alt de lurte på. Vi skulle ha satt av mye lenger tid til dette. Så det får komme ved en senere anledning.

Marianne Reinholdtsen, Viken

Fagforbundet

Foredraget var faglig bra, godt formidlet, flott å kunne kommunisere underveis. Fint å kunne ta det digitalt, fungerte bra

Marit Bech Olsen / Anette Risvand Fossheim

Trafoen

En engasjert og personlig foredragsholder. Formidler et viktig budskap på en god måte. Det blir veldig sterkt og "ekte" med at han deler egne erfaringer.

Hanne Vestaby

NSF-FSR (faggruppa for sykepleiere i revmatologi)/Sørlandet Sykehus

Tusen takk for en kjempe fin levering! Ole Petter har en evne til å gjøre foredraget levende og samtidig treffe bredden av mennesker. Her er det mye kunnskap/erfaring i god harmoni med engasjement og humor. Alt i alt 10 av 10 :)

Lisa Svisdal

Sit

Vi er svært fornøyd! :) Mange gode tilbakemeldinger fra publikum. Høyt nivå.

Jane Rogstad Slette

Gran kommune

Ole Petter Hjelle er et fyrverkeri, holdt et godt og inspirerende foredrag. Hans foredrag anbefales.

Eli-Karin Kvål

Helsesekretærforbundet i Delta lokalavdeling Trøndelag

Ole Petter Hjelle er en stjerne. Dyktig formidler, faglig helt rå og en fin personlighet. Vi har bare fått topp tilbakemeldinger fra publikum.

Lone Lekang

Bwell Norge AS

Et veldig bra og interessant foredrag formidlet på en måte som engasjerte alle.

Tyra Marie Hetland

Nks Vestfold og Telemark vest

Fantastisk fint foredrag som opplevdes veldig relevant, nyttig og underholdende. Mange gode tilbakemeldinger i etterkant av foredraget.

Petter Werner

Heer Skole

Ole Petter leverte et glimrende og inspirerende foredrag som ble meget godt tatt i mot av målgruppen vår.

Kjartan Eide

Trivselsleder AS

Engasjert foredragsholder. Tilpasset foredraget godt i forhold til målgruppen. Positivt at det ble anledning til spørsmål etter foredraget. Mange positive tilbakemeldinger etter at foredragsholder forlot møtet.

Knut Maroni, Oslo MS-forening

MS-forbundet i Norge

Dette var spot on for oss. Motiverende, lærerikt og morsomt. Ole Petter er veldig god på å formidle og engasjere

Mona Mikaelsen

Xledger AS

Flott foredragsholder som får med seg de som sitter i salen under hele foredraget. Han kan virkelig å formidle sitt budskap.

Karin Hoel

Ryggforeningen i Norge

Ole Petter kom med et smil, og var utrolig positiv og super å samarbeide med. På scenen var han en superstjerne - engasjerende, artig og han deler en viktig fagkunnskap slik at folk forstår. Super formidler som lar publikum få lære, reflektere og trives.

Margit-Pernille Langseth

Stiftelsen Sigridkongressen

Ole Petter Hjelle leverte et godt og inspirerende foredrag basert på fakta fra egen erfaring og forskning. Det var akkurat det vi ønsket oss. Han var i tillegg humoristisk og brukte seg selv og egne barn som eksempel, noe jeg mener er viktig - han signaliserer med det at han ikke er ute etter å plassere skyld hos noen. Og nettopp det at han ikke bruker pekefingeren i det han formidler er viktig. Hvordan teknologi virker på oss alle, både voksne og barn/unge, er et tema som kan gjøre oss redde og deprimerte med tanke på hva bruken kan føre til, særlig for de som vokser opp. Det ble vi ikke. Han balanserte dette gjennom forskning og kunnskap om utviklingstrekk på en fin måte, slik at jeg og flere med meg kjente at vi kan påvirke mye selv gjennom å bli bevisst på hvordan vi bruker telefon, sette grenser for oss selv og barna/ungdommene våre og få endringer på samfunnsnivå bl.a. gjennom bestemmelser og lovverk. Han er en svært god formidler.

Emma Bjørnsen

Kinn kommune

Veldig inspirerende og lærerikt foredrag.

Torill Eide Tennebø

Måløy Treningssenter AS

Fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde kollegaer, det var veldig kjekt å høre på han. Flere kolleger forteller at de har tatt med seg tips og inspirasjon fra foredraget og vil bruke det i arbeid- og privat sammenheng.

Irmelin Heggertveit

Nav Asker
Uforpliktende forespørsel på Ole Petter Hjelle

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Ole Petter Hjelle
Ole Petter Hjelle

5 ut av 5 stjerner

"Vi har hatt gleden av å jobbe med Ole Petter gjennom flere folkemøter i regi av Aktivitetsalliansen. Da vi skulle ha en hovedinnleder om fysisk aktivitet på Årskonferansen var han et opplagt valg. Tilbakemeldingene fra publikum (ca. 450) var svært gode, og selv om jeg har hørt Ole Petter mange ganger om samme tema, overraskes jeg stadig over hvor engasjerende han er å høre på. Han er profesjonell til fingerspissene, men har likevel en nærhet og tilstedeværelse som gjør dette til noe ekstra."

Lars Erik Mørk - Gjensidigestiftelsen Vis alle referanser

Foredragsemner med Ole Petter Hjelle