Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Om å skape gode arbeidsforhold der alle tør å ta ordet

Roar Brekke

Roar Brekke

Ekspert i både det humoristiske og seriøse - her kan du få et lærerikt foredrag eller fortreffelig stand-up show.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

"Et meget godt foredrag som skapte forståelse og flere gode lattere. Treffende argumenter og gode tips. Anbefales på det sterkeste!"

Pål Semb - MesterGruppen Vis alle referanser

Et foredrag med Roar Brekke gir deg:

 • Gode tips for alle som synes å gripe ordet i forsamlinger er vanskelig.
 • Innspill til hvordan du gjør din tale eller innlegg bedre, og fanger ditt publikum.
 • Innsikt i hvordan skape et bedre arbeidsmiljø hvor alle får plass.
Uforpliktende forespørsel på Roar Brekke

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Roar

Lecture icon

Roar tilbyr

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Ser du etter noen som har de beste rådene for et godt arbeidsmiljø og bedre idéutvikling? Roar Brekke vet godt hvordan man skaper arbeidsforhold der alle medarbeidere føler seg trygge på å komme med sine egne og beste forslag!

Et foredrag med Roar Brekke gir deg:

 • Gode tips for alle som synes å gripe ordet i forsamlinger er vanskelig.
 • Innspill til hvordan du gjør din tale eller innlegg bedre, og fanger ditt publikum.
 • Innsikt i hvordan skape et bedre arbeidsmiljø hvor alle får plass.

Roar Brekke har holdt foredrag for flere store kunder i Norge, blant annet Utdanningsforbundet, Finansforbundet, Sykepleierforbundet og Equinor, til svært gode tilbakemeldinger. Dette skyldes nok også at han gjerne tilpasser foredraget til hver enkelt kunde.

Roar Brekke er blant landets mest erfarne komikere. Hans siste show, ”All verdens tid”, er spilt over 80 forestillinger og ble nominert til NRKs ”Komiprisen”. Med over 20 års erfaring har han gjort det meste: Satt opp 4 egne standupshow, sommerrevyer og tomannsshow, vært skuespiller, programleder og konferansier. Med sin lange sceneerfaring er han en favoritt til alle slags firmaarrangementer. Han skreddersyr gjerne innholdet, basert på bransje og publikum.

Gjennom karrieren har han også hatt “vanlig” jobb  innom ulike bransjer. TV2, et reklamebyrå, en industribedrift i hjembyen Odda, og noen måneder som selger, kan nevnes. Denne erfaringen har gitt ham innblikk og kunnskap som han nå bruker i de to foredragene sine. Kombinert med formidlingsevnen og humoren han har skaffet seg etter mange opptredener som komiker, lager Roar Brekke foredrag man både vil huske, og ha konkret nytte av. Dette er tilbakemeldingen fra mange som har opplevd hans to foredrag.

Vis foredrag med Roar Brekke
Roar Brekke foredrag

Ta Ordet!

Roar har opptrådd mange hundre ganger. Men også han kan kjenne på nervøsitet og prestasjonsangst. Hvordan takler man det? Er det noen knep for å overvinne frykten og bli bedre til å få frem budskapet ditt?

Men det å ta ordet handler ikke bare om planlagte presentasjoner, men også å heve stemmen i interne, uformelle sammenhenger. Da ender det ofte opp med at noen dominerer samtaler og diskusjoner, mens andre blir sittende tause. Dette er uheldig både for bedriftens utvikling, og for stemningen blant de ansatte.

Her poengterer Roar at de som ikke sier like mye, ofte har vel så gode ideer og innspill som de mer taletrengte. Hvorfor? Jo, fordi de lytter til andre og bruker tid på å forme sine egne ideer før de presenterer dem. Men da er det altså viktig at de både tør, og får anledning til, å ta ordet.

Roar Brekke foredrag

Trivsel - la oss snakke om det

Bevisstgjøring på hvordan arbeidsmiljøet fungerer, og hvordan det er alles ansvar å gjøre det bedre, er sentralt i det andre foredraget om trivsel og dialog. Med sin jordnære stil og glimt i øyet får Roar luftet problemstillingene og gitt gode råd, uten å tråkke noen på tærne. Hva slags dialog har vi internt, og hvordan kan den bli bedre?

Her har han spilt inn noen underholdende små eksempler der han og en skuespiller viser noen velkjente scener mange vil kjenne igjen. De finner du HER

Han går også inn på det vi kaller psykologisk trygghet på arbeidsplassen. Hva er det, og hvem har ansvaret for å dyrke det frem?

De to foredragene, “Ta Ordet” og “Trivsel – la oss snakke om det”, kan gjerne gjøres sammen, da de har en del felles tematikk.

Roar Brekke konferansier

Konferansier

 • Roar Brekke tar alle arrangementer på alvor, enten de er store eller små. Han føler på stemningen og endrer kjøreplan og innslag hvis nødvendig, med full kontroll på programmet og tider.
 • Firmaarrangementer, bryllup, 50-årsfeiring – hvert arrangement har sine utfordringer og alle kunder er like viktige. Et møte i forkant for å tilrettelegge opplegg, manus og kjøreplan med kunde, er en selvfølge.
 • Roar styrer like gjerne dagkonferansen som middagen om kvelden – eller begge deler.
 • Med sin lange erfaring fra standup krydrer han vanligvis arrangementet med humorinnslag der det trengs.
 • Dersom det er ønskelig med et lengre standupinnslag under f.eks en festmiddag, så er det selvsagt fullt mulig. Med input om gjester, særtrekk ved bransjen og episoder kan han skreddersy poengene enda bedre til ditt arrangement.
Roar Brekke standup

Standup - Tilpasset ditt arrangement

 • Roar Brekke er blant landets mest erfarne standupkomikere. I over 20 år har han underholdt. I nord og i sør, i dalstrøka innenfor og på plattformene utenfor. Fra Oslo konserthus til intimpub i Arna, fra nesten 5000 publikummere i DNB Arena til nesten 8 stykk på utdrikningslag (8 tilstede, men en hadde sovnet..)
 • Flere tusen opptredener er det blitt, med eget helaftens show som gjesteartist på sommerrevyer eller standupklubber, eller for all verdens arrangementer i firma, organisasjoner eller private lag.
 • Enten det er å underholde en feststemt gjeng sykepleiere på eksamensfest, eller en mer dempet forsamling ansatte fra gravplassene i Bergen – på seminar – i kjelleren på Åsane kirke… (å joda, det også!).
 • Ikke bare tilpasser han slik at humoren treffer aldersgruppen og anledningen, han skreddersyr gjerne showet med poenger om selskapet eller gjestene dine. Da gir du en del stikkord som han bruker til å flette inn i showet. Alltid en stor suksess!
 • Det er herlige observasjoner fra hverdagslivet som preger standupshowene hans, mikset med fysisk humor som får latterbølgene til å bruse. Det gjør at han treffer de aller fleste med sin humor.
 • Alle fester, middager og forsamlinger får prikken over i-en med et vellykket humorinnslag. Hvor lenge opptredenen skal vare kan variere, men fra 15-35 minutter er det vanlige.
Roar Brekke standup

”All verdens tid” – Et helaftens standupshow

 • Dette er Roars 4 helaftens show. Siden  premieren i Bergen er det blitt over 80 forestillinger landet rundt, med fabelaktig mottakelse der det er spilt. Og en nominasjon til NRKs Komiprisen for Beste standup.
 • I ”All verdens tid” er det tid som er den røde tråden. Roar Brekke undrer seg over dagens tidsklemme og trekker stadig paralleller mellom hvordan vi lever nå, kontra tidligere. Det betyr humor rundt Facebook og selfie-generasjonen, om slowfood og ferdig utblandet saft, om krangler med samboeren helt uten ord.
 • Han spør seg hvorfor folk tatoverer kinesiske visdomsord på ryggen, hva betyr egentlig ”fortere enn svint” og sammenligner dagens mobiltelefoner med tallskivetelefonene. Ikke minst bruker han musikk og ubeskrivelig kroppsspråk for å trylle frem gaplatteren. Som når han er flue i slow motion, deltar i ”Trim for eldre” eller gjenopplever discobølgen.
 • Som det er skrevet i flere strålende anmeldelser – dette er en forestilling for flere generasjoner. Her er det garantert mye å le av for alle aldre. Regihjelp fra Rune Bjerga og instruksjon fra Tore Christian Sævold. Tekstbidrag: Tore Haukenes.
 • Forestillingen varer 60-75 minutter (kan tilpasses) og krever en bra scene (minst 3×3 meter, høyde 30-100 cm) , bra lys og lydanlegg. Og en tekniker som kan styre dette under showet. Ypperlig hvis du virkelig vil gi gjestene en solid dose i humor, i en proff ramme.
Roar Brekke - Trivsel og dialog

Sladderkjerringa

Roar Brekke - Trivsel og dialog

Dialog eller diskusjon

Roar Brekke - Trivsel og dialog

Den negative

Roar Brekke - Underholdning

Roar Brekke - Om tatoveringer

Vis foredrag med Roar Brekke

Referanser

Foredrag og standup var fremdragende, Roar fikk latter muskelen til å strekke seg max!

Jan Inge Oen

Equinor ASA

Et meget godt foredrag som skapte forståelse og flere gode lattere. Treffende argumenter og gode tips. Anbefales på det sterkeste!

Pål Semb

MesterGruppen

Bare gode tilbakemeldinger både om foredragsholder og foredraget, som inneholdt gode humoristiske innslag. Responsen var bare positiv. Kjekt å kjenne igjen seg selv og andre igjen i både talemåte og kroppsspråk. Lærerikt å bli bevisst på hva vi sier og hvordan vi sier det.

Trine Strand

Stavanger Parkering

Sjølv om Roar Brekke også driv med foredrag rundt det "å ta ordet", så var det erfaringa hans som komiker som gjorde at han var leigd inn for å ta seg av underholdninga på årsfesten vår. Han køyrde eit standup show for dei 116 deltakarne som sørga for svært mykje latter i salen og god stemmning. Mykje av poenga er henta frå dagleglivet til folk. Basert på latternivået i salen så var der tydelegvis mange poeng som fleire kjente seg igjen i i meir eller mindre grad. Vi i velferdskomiteen fekk mange tilbakemeldingar frå kollegaene våre i etterkant om at valg av underhaldning stod til karakteren 10 av 10.

Bjørnar Berge

Sibelco Nordic AS

Veldig bra!

Frank Ådne Pedersen

Mandal Kjøleservice AS

Veldig bra dialog på førehand mellom meg og Roar, dette gjorde at showet blei 100% vellykka med tanke på at det passa inn med deltakarane.

Alf Jostein Årtun

AS Forskaling
Uforpliktende forespørsel på Roar Brekke

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Roar Brekke
Roar Brekke

5 ut av 5 stjerner

"Et meget godt foredrag som skapte forståelse og flere gode lattere. Treffende argumenter og gode tips. Anbefales på det sterkeste!"

Pål Semb - MesterGruppen Vis alle referanser

Foredragsemner med Roar Brekke