Lasting innhold ...

Silvija Seres

Silvija Seres

Matematiker og teknologiekspert

Dr. Silvija Seres er en akademisk techie med bakgrunn i bedriftledelse. Med sin helt spesielle evne til å gjøre ting jordnært, reelt og forståelig, snakker hun om digitalisering og teknologisk omstilling.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor, med doktorgrad fra Oxford University. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft.

Silvija jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert Oslo Børs, Nordea og NRK, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter. Hun har lang og bred erfaring innen emnene hun snakker om, og byr på øyneåpnende ekspertise. 

Silvija holder foredrag på norsk og engelsk.

    Ledelse i digitaliseringens tid

    • Den fjerde industrielle revolusjonen endrer ikke bare forretningsmodeller og markedsposisjoner, den endrer hvordan vi jobber og hvordan vi leder, og hvordan vi er.
    • Vi ser på hva som skjer i denne store teknologidrevne omveltningen av alle næringer og samfunn, og hvordan vi kan best tilpasse oss og drive denne endringsreisen på en konstruktiv måte som ledere og ansatte.
Foredragsholdere relatert til