Lasting innhold ...

Stig Roar Wigestrand

Stig R. Wigestrand

Inspirerer og utvikler din evne til endring

Med Stig R. Wigestrand på scenen får du en svært erfaren og inspirerende foredragsholder som brenner for nye måter å se verden på.   

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Med Stig R. Wigestrand får du en erfaren, underholdende og inspirerende foredragsholder som brenner for endring og innovasjon. Han har alltid med seg fiolinen på scenen og med den koblet til elektroniske effekter lover vi deg føde for både hjernen og hjertet.

Wigestrand har holdt foredrag, workshops og utviklingsprogram for alle typer virksomheter i privat og offentlig sektor, og er også en jazzfiolinist som har spilt over store deler av verden. Gled deg!

Stig R. Wigestrand foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Stig Roar Wigestrand foredrag

  HOLD MUNN, OG LYTT!

  Stig R. Wigestrand forteller i dette foredraget om erfaringene som fikk han til å skrive boka HOLD MUNN, og LYTT!

  • Det er ikke lett å holde munn. Spesielt ikke når oppgaven er å finne nye, bedre løsninger. Da blir vi ofte så ivrige at vi snakker i vei om ideene våre. Men vi vet vel alle at å prate som regel ikke er nok?
  • Wigestrand har i mange år jobbet som rådgiver for en rekke virksomheter som ønsker endring og innovasjon, og har sett utallige eksempler på hvordan det går galt – men også hva som skal til for å lykkes. Det er våre egne tanker som ødelegger for oss, men de kan faktisk endres – med svært enkle verktøy!

  Wigestrand har i mange år veiledet endrings- og innovasjonsprosesser i privat og offentlig sektor, og er også en mye brukt foredragsholder. Han er utdannet klassisk fiolinist og pedagog, og har Norges første doktorgrad i improvisasjon.

  Under er forsiden på boken til Stig R. Wigestrand med samme navn som foredraget.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Stig R. Wigestrand

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Stig R. Wigestrand