Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Øl

Foredragsholdere om Øl

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Øl. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Øl

  • Øl er en alkoholholdig drikk som brygges på malt, vann og gjær. Noen ganger også andre ingredienser, f.eks. humle eller honning.
  • Det finnes mange forskjellige former for øl, og alkoholprosenten varierer også. For ølkjennere er smaken viktig mens drikken for vanlige mennesker ikke sjeldent verdsettes pga. dens berusende kvaliteter.
  • Man snakker ofte om at øl er en vesentlig del av den såkalte norske alkoholkulturen, en kultur, som på den ene siden handler om hygge og sosialt samvær, men som også har store omkostninger i form av alkoholisme. Likedan er den norske ølkulturen ofte ekskluderende i forhold til mennesker som, f.eks. av religiøse eller kulturelle årsaker, ikke drikker alkohol.
  • Foredrag om øl ser nærmere på denne populære drikken, dens mange varianter, og kanskje også på noen av de samfunnsmessige debattene som knytter seg til øl og til
    alkohol.