Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Politisk Analyse

Foredragsholdere om Politisk Analyse

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om politisk analyse. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Politisk Analyse

  • Vi kjenner den politiske analysen primært fra medier som tv, radio og aviser, i stigende grad også Internett, men den brukes også internt som del av det politiske arbeidet.
  • En politisk analyse ser nærmere på et mer eller mindre spesifikt politisk emne. Det kan være enkeltsaker som politiske partier, meningsmålinger, etc. Formålet er å bidra med større kunnskap og dybde på området.
  • Hvordan fungerer en politisk analyse og hvem har bruk for den? Hvilke forskjellige former for politisk analyse finnes, og hvordan sikrer man seg at den politiske analysen er nøytral og ikke farget av politiske idéer eller ideologier? Kan det overhovedet la seg gjøre?
  • Foredrag om politisk analyse dykker ned i emnet og forsøker å kaste litt lys over saken.