Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Innovasjon Norge

På denne siden finner du referanser fra Innovasjon Norge. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Innovasjon Norge eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kimberly Larsen

Foredrag med: Kimberly Larsen

Jeg kan varmt anbefale Kimberly Larsen som konferansier og debattmoderator. Kimberly har jobbet med innovasjon Norge ved to anledninger: Hun var konferansier på den årlige Innovation Speech, 28. mai 2019, som er en av Innovasjon Norges største hovedeventer. Nærmere 1000 mennesker deltok, inkludert kronprinsen og næringsministeren. Temaet var “En kultur for vekst”, og programmet inkluderte Bjørn Kjos, tidligere konsernsjef i Norwegian, i tillegg til næringsministeren. Hun ledet også en debatt under Arendalsuka 2019, en av Norges største politiske arenaer. Debatten handlet om å gå fra en start-up kultur til en vekstkultur, og ble holdt foran 150 mennesker.
Ved begge anledninger demonstrerte Kimberly en fantastisk forståelse for emnene, og evnet å lede programmet på en flott måte. Publikum uttrykte også at de var svært fornøyde, underholdt og undervist.
Vi vil uten tvil be Kimberly om å være konferansier for oss igjen.

sitat: Pål T. Næss, Direktør for Entreprenører og Start-ups