Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Romfart

Foredragsholdere om Romfart

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om romfart. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Romfart

  • Siden tidenes morgen har mennesket spekulert over verdensrommet. Er det mulig å reise til fremmede planeter og stjerner, og finnes det liv et sted der ute?
  • Etter andre verdenskrig ble det for alvor fart i romfarten, ikke minst som følge av det rom-kappløpet mellom USA og Sovjet, det var en konsekvens av Den kalde krigen.
  • Således sender Sovjetunionen den første mannen, Yuri Gagarin, i rommet i 1961 mens USA, med Neil Armstrong, setter den første mannen på månen. Men hvordan ser fremtiden for romfart ut? Mye tyder på at neste stop blir Mars.
  • Foredrag om romfart vil ofte ta for seg romfartens historie, både sett i et politisk, kulturelt og teknologisk perspektiv, og det er også mye mulig at det vil trekkes linjer videre til fremtiden.