Lasting innhold ...

Stian Sandø

Stian Sandø

Programleder og vitenskapsformidler som brenner for å gjøre naturvitenskap spennende for barn og unge!

Stian Sandø er gründer av Flare, vitenskapsformidler og programleder i NRK. Med en brennende lidenskap for å redde verden gjennom teknologi holder han engasjerende foredrag som river med seg publikum hver gang!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Stian Sandø er Newton-programleder, teknogründer, masterstudent på NTNU og Kjendisfarmen-deltaker.

Stian har et sterkt behov for å gjøre verden til et mer rettferdig sted. Realiseringen er gründerbedriften Flare, et firma han startet med venner fra barndommen, studier og hvor han sitter som styreleder. Flare er en app som skal hindre overfallsvoldtekter ved hjelp av lokasjonsteknologi og kommunikasjon mellom mobiltelefoner. 

Stian er også den første Newton-programlederen som fortsetter over to år. Det er fordi han har sørget for Netwon 2.0 – dirigeringen av programmet over til YouTube.

En av de viktigste grunnene til at han har villet bruke tid på Newton er fordi han mener han har muligheten til å påvirke innvandrerbarn, være et forbilde og bygge en kunnskapsbro mellom mennesker. Han synes det er nydelig å se folk bli engasjert i vitenskap og kunnskap fordi han har vært med på å motivere til det.

Vitenskap er det morsomste Stian kan fylle dagene sine med. Den største frykten er at han skal mislykkes. Ikke med å bli rik og berømt, men å ikke få realisert ønsket sitt om å gjøre noe godt i verden.

Stian beskriver følelsen han får av å hjelpe noen som heroin. Den er undervurdert. Det er en følelse man blir hektet på – og som Stian Sandø foredrag håper å overføre til flere.

  Stian Sandø foredrag

  Stian Sandø foredrag kan være innen for disse emnene:

  • Barn og unge
  • Vitenskapsformidling
  • Digitalisering
  • Stian tar også oppdrag som konferansier
  • Global oppvarming
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Stian Sandø

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Stian Sandø