Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Selvbilde

Foredragsholdere om Selvbilde

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om selvbilde. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Selvbilde

  • Det er viktig å ha et godt selvbilde. Å kunne være fornøyd med hvem man er, er en meget vesentlig brikke i det som heter å ha et godt liv.
  • Mange har et dårlig selvbilde og det kan det være mange forskjellige grunner til. Det kan være dårlig samvittighet, arbeidsløshet, overvekt eller lignende.
  • Hva kan man gjøre for å oppnå et bedre selvbilde? Finnes det metoder som kan tas i bruk hvis selvtilliten daler og man begynner å få problemer med sitt eget selvbilde?
  • Foredrag om selvbilde er populært på ulike arbeidsplasser, da et godt selvbilde har stor betydning for hvordan man er som kollega og medarbeider, men også til åpne arrangementer, da emnet trekker mye folk.