Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Teater

Foredragsholdere om Teater

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om teater. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Teater

  • Teater er en gammel kunstart som har klart å overleve til den dag i dag. Selv om teater i det tyvende århundre har vært truet av både tv og internett, så er det her ennå.
  • Mange av verdenslitteraturens aller største skrev bl.a. til teateret – tenk f.eks. ikonet over dem alle, William Shakespeare, hvor klassiske stykker settes opp over hele verden fortsatt den dag i dag.
  • Foredrag om teater vil typisk fokusere på både kunstneriske, historiske og kulturpolitiske vinkler, og foredragsholderne er ofte selv direkte tilknyttet teaterets verden, som f.eks. forfatter, instruktør eller skuespiller, eller også eksperter, anmeldere eller lignende.
  • Et foredrag kan aldri helt forklare teaterets spesielle magi, men det kan gjøre deg klokere på hva teateret er for en størrelse og kanskje gi innsikt i hvorfor magien virker som den gjør.