Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Blue Ocean Strategy

Foredragsholdere om Blue Ocean Strategy

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Blue Ocean Strategy. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Blue Ocean Strategy

  • Blue Ocean Strategy er en ledelsesideologi i erhvervslivet, hvis baktanker tilskrives professor W. Chan Kim og Renee Mauborgne.
  • Man snakker med hensyn på denne ideologi om den blåe ocean og den røde ocean, hvor den røde ocean representerer markeder, hvor konkurransen er veldig stor og hard, mens den blåe ocean er bildet på en unik virksomhet men en unik markedsvinkel, hvor konkurransen typisk vil være mye mindre.
  • Blue Ocean Strategy handler i stor grad om å være omstillingsparat, om å være kreativ og ikke redd for å søke nye løsninger.
  • Foredrag om Blue Ocean Strategy handler om emner som disse, og ikke sjeldent vil foredragsholderene kanskje selv ha direkte erfaring med virksomheder, som har brukt Blue Ocean Strategy.