Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Dataspill

Foredragsholdere om Dataspill

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om dataspill. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Dataspill

  • De tidligste eksemplene på dataspill stammer fra 1950-årene og 1960-årene, men den første gullalder dukker opp i 1980-årene, hvor hjemmemaskiner som bl.a. Commodore 64 rykker inn på barne- og tenåringstilværelsene.
  • Siden er dataspill blitt en kjempe industri – i dag større enn både film- og musikkindustrien, og det finnes et hav av spill for en lang rekke forskjellige sjangre.
  • Eksempler på forskjellige typer dataspill kan være slikt som plattformspill, adventurespill, rollespill, strategispill, shooters, etc.
  • Foredrag om dataspill ser nærmere på de mange forskjellige formene for dataspill som finnes, på deres historie og kulturelle betydning.