Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

På høy tid å snakke om overgangsalderen på jobb!

Anita Hegge

Anita Hegge

Forfatter, erfaren leder og entusiastisk kvinnehelse-entreprenør som brenner for viktigheten og lønnsomheten av å gjøre arbeidslivet mer kvinnehelse-vennlig.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Anita Hegge

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tre kvart million norske kvinner er i dag på jobb, og mange av dem har store helseplager ingen snakker om. Hvorfor er det sånn og hvorfor er ikke arbeidsgivere på ballen?

Anita Hegge er en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder som brenner for at virksomheter skal ha større fokus på kvinnehelse – og spesielt overgangsplager.

Vi har nemlig fortsatt en vei å gå når det gjelder kvinnehelse. Koblingen mellom overgangsalder, kvinnehelse og arbeidsliv er lite forsket på i Norge, og den økonomiske gevinsten ved å bidra til at kvinner står i arbeid gjennom overgangsalderen kan være enorm.

Anita har lang erfaring som leder i finans og treningsindustrien. Noe som gir henne en unik kompetanse om mennesker og arbeidslivet. Hun er kjent for å ha et sterkt blikk for å lese mennesker og bruker også denne egenskapen for å lage sterke og engasjerende foredrag om arbeidsglede, kvinnehelse og lønnsomhet.

Anita Hegge er en erfaren og populær foredragsholder. Hun får svært gode tilbakemeldinger fra kunder og tilhørere, som blir inspirert, rørt og får seg noen øyeåpnere om kvinnehelse på jobb.

Et foredrag med Anita Hegge gir deg:

  • Svar på hvorfor er det på høy tid at vi snakker om overgangsalderen på jobb, og hvorfor fokus på kvinnehelse er lønnsomt.
  • Konkrete verktøy til hva dere kan gjøre for å bli en mer kvinnehelse-vennlig arbeidsplass.
  • Hva overgangsalderen er, hva som skjer og hva en kan gjøre for å få det bra.

Anita Hegge er utdannet økonom og markedsfører fra BI. Hun har i mange år jobbet med ledelse og forretningsutvikling. Hun har vært leder i DNB og har blant annet vært ansvarlig for nyskapninger som salg av fond, forsikring og etablering av nye kundesenter. Hun har også vært med på å utvikle den nordiske treningsindustrien gjennom sitt arbeid i SATS.

Som foredragsholder er Anita engasjert og inspirerende. Hun er opptatt av å dele kunnskap og er lidenskapelig opptatt av å dele engasjerende historier sammen med forskningsbasert kunnskap.

Anita er svært opptatt av at vi skal se hverandre, og hva som får oss til å føle oss inkludert og som en del av en arbeidskultur med glede. Hvordan kan vi gjennom trygghet og god kommunikasjon få det bra på jobb, samtidig som virksomheten har en god utvikling og lønnsomhet.

Vis foredrag med Anita Hegge
Anita Hegges foredrag

Fokus på kvinner i overgangsalderen lønner seg!

Tilrettelegging for kvinner i overgangsalderen på arbeidsplassen er en viktig og ofte oversett del av arbeidsmiljøet. Samtidig har norske kvinner 50 % høyere sykefravær enn menn, og er oftere å finne i deltidsstillinger. I tillegg ønsker 1 av 5 kvinner å slutte i jobben.

Anita Hegge er opptatt av at det å tilrettelegge for kvinner i overgangsalderen på arbeidsplassen er ikke bare et spørsmål om likestilling, men også en investering i trivsel, produktivitet og nyttig arbeidskraft. Det er derfor først og fremst viktig å øke bevisstheten om overgangsalderens påvirkning på arbeidsevnen. Virksomheter som innfører tiltak for kvinner med overgangsplager, kan forbedre livskvaliteten til kvinnelige ansatte, skape et godt og inkluderende arbeidsmiljø, samtidig som man reduserer både sykefravær og kostnader.

Anita formidler på en svært engasjerende måte og deler egen erfaring om hvordan hun sjonglerte lederstilling i store organisasjoner og det å være eneste kvinne i et mannsdominert miljø med både hjernetåke og hetetokter.

Hun tilpasser foredraget til den enkelte kunde, slik at man får tilpasset kunnskap basert på bransje og arbeidsstruktur.

Anita Hegges foredrag

Det er hjelp å få!

I dette foredraget ønsker Anita å øke kunnskapen om fasene i overgangsalderen, samt få frem budskapet om at hormoner ikke er farlig. Ny forskning viser nemlig at hormonbehandling trygt kan brukes i overgangsalderen, og at det til og med beskytter mot en rekke sykdommer.

Kvinner er mer påvirket av plager i overgangsalderen enn vi har forstått, og listen med symptomer er lang. Hverdager med utfordring med å huske, konsentrere seg og dårlig søvn, går dessuten på selvtilliten løs. Vi trenger imidlertid ikke å bite det i oss, og få en redusert livskvalitet.

Studier viser at kunnskap og forståelse gjør at kvinner kan møte overgangsalderen med kraft og glede. Når vi forstår hva som skjer og vet hva som kan hjelpe, så blir det også tydelig hvorfor kineserne kaller overgangsalderen “den andre våren”.

Anita er opptatt av å dele kunnskap for at kvinner selv skal vite at de har makt, og at de har et valg når det kommer til behandling. Hormoner har frem til nå blitt sett på som en farlig løsning av mange, også helsepersonale. Dette er basert på en feilaktig studie som ble lagt frem i 2002, og som enda får prege våre holdninger. Og denne historien er det verdt å kjenne til slik at kvinner forstår hva som skjer og får makt over sitt eget liv.

Anita formidler på en svært engasjerende måte og deler egen erfaring om hvordan hun sjonglerte hverdagen med sterke symptomer med mann, små barn og lederstillinger i store organisasjoner .

Hun tilpasser dette foredraget til både events for kvinner, virksomheter og organisasjoner.

Uforpliktende forespørsel på Anita Hegge

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Anita Hegge