Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Bruk pulsmålere og fotoapparat for å optimalisere helse, livsglede og prestasjonsevne!

Torkil Færø

Torkil Færø

Lege, fotograf og bestselgende forfatter av Kamerakuren og Pulskuren.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Torkil Færø

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Torkil

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Torkil Færø er en svært erfaren foredragsholder gjennom årevis med formidling av fotokunnskap. Han er opptatt av at du ved å ta ansvar for egen livsstil kan forebygge sykdom og gjøre deg istand til å få mest mulig ut av livet og oppfylle drømmene dine!

Et foredrag med Torkil Færø gir deg:

 • Kunnskap om hvordan du kan bruke pulsmålere og fotoapparat for å optimalisere helse, livsglede og prestasjonsevne!
 • Erfaringer han har samlet fra mer enn 100 000 pasientmøter gjennom 25 år som lege.
 • Mestringsteknikkene du trenger for å løse vanskeligheter og gripe muligheter.

Torkil Færø er lege, fotograf, eventyrer og forfatter.

Det er vanskelig å sette Torkil i en bås. Han bestemte seg tidlig for å gjøre alt i sin makt for å få mest mulig ut av livet. Det har brakt ham til legekontorer over hele landet, fra Kristiansand i sør til Kautokeino i nord, fra Askim i øst til Solund i vest. Det har også brakt ham over de syv hav, med egen familie på jordomseiling.

Han har reist i over 80 land på 5 kontinenter og snakker 8 språk. Som fotograf har han hatt utstillinger, laget fotobøker og holdt over 60 fotoworkshoper i 11 land.

I jakten på hvordan vi kan utnytte livet best mulig har han funnet noen nøkler. Det er disse han nå føler et ansvar for å formidle til andre. Fra utkikkspunktet som lege ser han nemlig at mange blir syke av uheldige livsstilsvalg og dårlig livsmestring. I stedet for å behandle folk etter at de er blitt syke, ønsker han å hjelpe folk til å forebygge sykdom og øke livskvaliteten. Det innebærer å ta ansvar for egen helse.

Derfor har han skrevet selvhjelpsbøkene Kamerakuren og Pulskuren som begge er blitt bestselgere. Kamerakuren handler om hvordan du bruker fotografi som metode for bedre livsmestring. Pulskuren handler om hvordan du bruker pulsmålere for å få balanse i det autonome nervesystemet og oppnår god stressbalanse.

 

Torkil Færøs foredrag kan holdes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Torkil Færø
Torkil Færø foredrag

Pulskuren - Stress riktig, sov bedre, yt mer og lev lengre!

 • Et foredrag om hvordan du og din bedrift kan bruke enkle pulsmålere for å få kontroll på eget nervesystem og fysiologi.
 • Den bestselgende boken Pulskuren har tatt Norge med storm og ligger på toppen av salgslistene.
 • I dette foredraget lærer du å utforske eget nervesystem og stressbalanse på en morsom, lettfattelig og engasjerende måte.
 • Dette er spesielt nyttig for bedrifter som ønsker ansatte som forbedrer velvære, overskudd og helse.
 • Trivsel og prestasjonsevne henger nøye sammen og i foredraget lærer du og dine hvordan pulsmålere avslører energityvene og oppdager overskuddskildene. Nei, det er ikke for godt til å være sant!
Torkil Færø foredrag

Kamerakuren- Slik du takler øyeblikket, takler du alt!

 • Et foredrag om hvordan du kan forbedre tilstedeværelse, handlekraft, vurderingsevne, endringskraft og forbedring gjennom å bruke kameraet som verktøy.
 • Å ta et godt bilde er en utfordring i miniatyr. Slik du løser denne synlige, konkrete og håndterbare utfordringen, løser du også de store, komplekse og abstrakte. Prinsippene for å lykkes er de samme og kan øves på.
 • Livsmestring er i fokus og du lærer hvordan du utnytter hindringer for å vokse og hvordan du legger til rette for flaks!
Torkil Færø foredrag

Vandrekuren - Gå deg frisk og klok!

 • Vandring er det mest naturlige vi kan gjøre. Den helsebringende effekten på kropp og sinn er umiddelbar.
 • Korte vandringer kan løse små problemer og lange vandringer løser store.
 • Torkil har laget dokumentarfilmene Veien til Santiago (NRK, 2006) og Veien til Nidaros (NRK, 2011) som handler om hvordan mennesker legger ut på vandring for å finne retning og mening i tilværelsen. Filmene har inspirert tusenvis av nordmenn til å legge ut på langvandring.
 • Vandring bedrer fysiologien vår og frigjør tankene. I foredraget lærer du om hvordan du kan bruke beina for å få hodet på plass!
Torkil Færø video

Pulskuren

Torkil Færø video

Kamerakuren

Vis foredrag med Torkil Færø

Pulskuren - Stress riktig, sov bedre, yt mer og lev lenger

Vil du vite hvordan du kan få mer viljestyrke, overskudd og energi? Hvor mye akkurat du tåler eller trenger å trene, sove og spise, og hvordan du kan forebygge alvorlig sykdom? Med Pulskuren og en pulsklokke eller mobil som guide kan du oppnå alt dette!

Pulskuren er både for deg som er småsyk og sliten og vil ha energien tilbake, og for deg som har det bra, men vil kjenne mer vitalitet og forbedre evnen til viljestyrke, utholdenhet, nærvær og hverdagsglede. Nøkkelen er pulsvariasjon eller HRV (heart rate variability). Lærer du nervesystemet og pulsen din å kjenne, vil du forstå hva som tapper deg for krefter og gjør deg syk, og hva som gir energi, viljestyrke og overskudd. Du kommer til å sove bedre, føle deg mer opplagt og glad og være mer til stede her og nå. Og du har langt større sjanse for å kunne leve et friskt og vitalt liv til du når høy alder. I boka guider forfatteren deg på en livsviktig reise gjennom nervesystemet ditt, der du garantert vil få deg noen overraskelser underveis!

Du lærer blant annet:
hvor mye belastning akkurat din kropp tålernår du bør roe nedhvor mye viljestyrke du har tilgjengelig, og hvordan den kan bedresgode grep for bedre og dypere søvntrinn for trinn-veiledning for å justere eller endre livsstilbrukererfaringer og forfatterens egen helsereiseFra å være overvektig, røykende og inaktiv har jeg nå et balansert stressnivå, god pulsvariasjon og overskudd til å leve fullt ut. Det har tatt tid, og jeg jobber med det hver dag. Men jeg kan med hånden på hjertet si at livet mitt er et helt annet enn for bare noen få år siden.

Kjøp her

Kamerakuren - slik du takler øyeblikket, takler du alt

– Hva kan vi lære av å fotografere?
– Kan mestringsteknikker brukes til å ta gode bilder og overføres til livet generelt, og som resultat føre til bedre livskvalitet? Denne boken er full av øvelser som hele tiden vever mellom utviklingen av faglig nivå som fotograf og utviklingen av deg selv som menneske. Denne veven er betydningsfull. Den handler om reisen inn i deg selv. Gjennom fotografering kan vi trene på å håndtere livet, øyeblikk for øyeblikk. Vi kan lære å gripe de gode og takle de dårlige. Ved å bruke kamera som instrument oppnår vi også bedre bilder på veien. Forfatteren erobrer våre sinn, utfordrer våre fordommer og tvinger oss til konfrontasjon med vår vanetenkning. Han gjør det også på en vennlig, men bestemt måte.

Det som har manglet i dette feltet, har vært den mer objektive vitenskapelige siden av det kreative uttrykket. Det er derfor en begivenhet når Torkil Færø kommer med Kamerakuren. Med kombinasjonen av en lang karriere som lege med tusenvis av pasienter med en voksende virksomhet som fotograf, har han mulighet til å sette sammen viten på en ny måte. Og det gjør han til fulle i denne banebrytende boken. – Audun Myskja, lege

Jeg har holdt over 300 workshops, i nærmere 20 land. Dette bør jeg kunne! Likevel lærer jeg masse når jeg fordyper meg i boken. Den er skrevet av en mann som møter livet fryktløst og med total åpenhet. – Morten Krogvold, fotograf

«Du har makt over sinnet ditt og ikke ytre hendelser. Innse dette og du vil finne styrke.» Marcus Aurelius.

Kjøp her
Uforpliktende forespørsel på Torkil Færø

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Torkil Færø