Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

En foredragsholder som gang på gang evner å trollbinde sitt publikum

Anne Gerd Samuelsen

Anne Gerd Samuelsen

En erfaren og omfattende foredragsholder som motiverer publikum til det ytterste. Skap mer livs- og arbeidsglede i hverdagen.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

“Som en suverent dyktig og kunnskapsrik fagperson engasjerer hun alltid, uansett målgruppe. Hun evner i tillegg å by på seg selv med glimt i øyet. Med en egen evne til å trollbinde sitt publikum, gjør hun innholdet levende, med en god blanding av teori, praksis og personlige historier. Hun er presis, etterrettelig, innsiktsfull og gir deltakerne en kombinasjon av latter og tårer!”

Juryen - Confex Vis alle referanser

Et foredrag med Anne Gerd Samuelsen gir deg:

 • Løsningsorientert, praktisk budskap med fokus på å gi deltakerne verktøy til å skape varige endringer.
 • Finn tilbake til ekte motivasjon og få en bedre forståelse for hva som forårsaker stress, utbrenthet og andre fallgruver.
 • En foredragsholder som byr på seg selv og formidler med glimt i øyet.
Uforpliktende forespørsel på Anne Gerd Samuelsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Anne

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Anne Gerd Samuelsen jobber for å skape arbeidsglede og motivasjon på arbeidsplassen. På bakgrunn av mange års erfaring som leder, psykiatrisk sykepleier og helsesøster, gir hun problemer løsninger og arbeidsgleden tilbake til utbrente ansatte.

Et foredrag med Anne Gerd Samuelsen gir deg:

 • Løsningsorientert, praktisk budskap med fokus på å gi deltakerne verktøy til å skape varige endringer.
 • Finn tilbake til ekte motivasjon og få en bedre forståelse for hva som forårsaker stress, utbrenthet og andre fallgruver.
 • En foredragsholder som byr på seg selv og formidler med glimt i øyet.

Anne Gerd er en av Norges dyktigste foredragsholdere innen kommunikasjon, motivasjon, bemyndiggjøring og lederutvikling. Hun har fått Årets Hederspris, som er en av de mest prestisjetunge prisene foredragsholdere i Norge kan få, på bakgrunn av sine fantastiske prestasjoner på Confex’ kurs og konferanser gjennom en årrekke! Hun har i tillegg fått pris som Årets motivator og er flere ganger nominert til årets foredragsholder. Gang på gang evner hun å trollbinde sitt publikum og får fantastiske evalueringer!

Anne Gerd Samuelsen jobber for å skape både livsglede og helsefremmende arbeidsplasser, med fokus på å bemyndiggjøre den enkelte til å bidra optimalt. All erfaring viser at det kun er ett eneste menneske som kan påvirke hele arbeidsplassen på den ene eller andre måten. Trikset er bevisst å velge å være den beste utgaven av seg selv!

På bakgrunn av mange års erfaring som leder på ulike nivåer, både i privat, offentlig og frivillig sektor, har Anne Gerd fått kjent de store utfordringene og mulighetene som finnes i store omstillingsprosesser på kroppen. Med andre ord; hun snakker ikke bare «om» ledelse. Hun vet hvordan det er å stå i selve «trøkket», og kjenne både press og forventninger herfra og derfra.

Anne Gerd har lenge jobbet både som foredragsholder og som veileder i utvikling av organisasjoner i store organisasjons-og endringsprosesser, som veileder inn i utfordrende psykososiale arbeidsforhold, som konfliktmekler, som kursholder i stressmestring og mental trening. Hun setter fokus på hvordan du kan finne overskudd i en travel hverdag.

Anne Gerd Samuelsen har hovedfag i helsefag ved UiO, og er utdannet psykiatrisk sykepleier og helsesøster. Hun har tilleggsutdanninger innen livsstyrketrening, pedagogikk, organisasjon- og ledelse, stressmestring (MBRS og MBCT), familieterapi og konfiktmekling. Hun er utdannet kommunikolog ved Studio KomFor og har Advanced Level / Meta Nivå.

Hun veileder i tillegg enkeltmennesker i alle aldre innen temaer som kommunikasjon, lederutvikling, motivasjon, konflikt- og stressmestring gjennom sitt eget firma Arbeidsglede – Anne Gerd Samuelsen AS.

Foredragene kan tilpasses den enkeltes virksomhet. Anne Gerd kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Anne Gerd Samuelsen holder foredrag på norsk.

Vis foredrag med Anne Gerd Samuelsen
Anne Gerd Samuelsen foredrag

Arbeidsglede - hva fremmer og hva hemmer?

Mange bedrifter og firmaer opplever til tider konfliktfylte arbeidsmiljøer og umotiverte arbeidstakere. Dette er ikke bare vanskelig for hver enkelt medarbeider, men bidrar også til å gjøre foretaket mindre effektivt og dermed mindre lønnsomt.

 • Dette foredraget bidrar til å finne en løsning på slike problemer.
 • Målet er å øke den enkelte arbeidstakers personlige effektivitet og kreativitet ved å fokusere på løsninger fremfor problemer.
 • Oppdragsgiverne hennes opplever at medarbeidernes velvære og egenmotivasjonen øker, slik at de trives bedre og fungerer under stadige forandringer.
 • Resultatet er mer effektive og bedre motiverte arbeidstakere, samt lavere sykefravær. Arbeidsglede er lønnsomt!

Anne Gerd Samuelsen drømmer om:

 • Å skape brennende motiverte medarbeidere som opplever trivsel og arbeidsglede daglig både privat og i jobbsammenheng.
 • Å få medarbeidere som ønsker å vise frem “det beste i seg”, og som samtidig gir rom for andres tanker og meninger.
 • Å skape optimalt lønnsomme bedrifter og virksomheter som et resultat av økt arbeidsglede blant de ansatte.

I et foredrag med Anne Gerd Samuelsen blir det brukt eksempler fra hennes egen hverdag og varierte arbeidserfaring for å illustrere både komplekse og mer dagligdagse problemstillinger. Hun er ikke redd for å bruke humor og selvironi for å gjøre budskapet mer levende.

 • Hun besitter teoretiske kunnskaper fra en rekke fagfelt og har bred ledererfaring fra ulike sektorer i samfunnet.
 • Hun henter det beste og mest relevante fra de mange ulike fagretninger og tar den enkelte oppdragsgiver på alvor, og bruker tid på å utvikle langsiktige løsninger tilpasset hver enkelt kunde.
Anne Gerd Samuelsen foredrag

Helsefremmende arbeidsplasser med fokus på arbeidsglede, helse, kommunikasjon, samspill, tilstedeværelse og verdighet

I dette foredraget tar Anne Gerd Samuelsen for seg fenomenet tilstedeværelse og betydningen tilstedeværelse har for eget liv og for samspill med andre. Dette er et foredrag som tar for seg forhold både på jobb og privat, og som erfaringsmessig får frem både latter og kanskje en tåre i øyekroken.

 • Gjennom praktiske oppgaver og refleksjonsøvelser gir Anne Gerd deg anledning til å trene på systematisk selvobservasjon av egne tanker, følelser og kroppsfornemmelser.
 • Dette setter deg bedre i stand til å mestre det som stresser deg i hverdagen.
 • Samtidig øker din emosjonelle intelligens og din evne til å forebygge og løse konflikter.
 • Du får vite hvordan tilstedeværelse virker inn på det å skape gode og helsefremmende relasjoner både i privatlivet og på arbeidsplassen.

Anne Gerd Samuelsen viser hvordan vi kan ta grep for å redusere stress og hvordan stressreduksjon kan få oss til å prestere bedre og øke livskvaliteten. Leveres både som foredrag og kurs.

Anne Gerd Samuelsen foredrag

Optimal service og profesjonell kundebehandling er å gi kunder oppmerksomheten de fortjener

Alle vet at god service er viktig, men ikke alle er like villige eller har den nødvendige kompetansen for at en kunde skal føle at seg og sine behov hørt og ivaretatt. God service er viktig for at kunden skal ha en positiv innstilling til deg og din bedrift. Anne Gerd kommer med rådene din bedrift trenger for et godt forhold til dine kunder!

Dette foredraget inneholder:

 • Forståelse for hva profesjonell kundebehandling er.
 • Hvordan du kan forhindre et unødvendig gjennomtrekk av kunder.
 • Kunnskap om sammenhengen mellom gode økonomiske resultater og god kundeservice.
 • Profesjonell kundebehandling som ferskvare – en kunst som fungerer når du er tilstede og forberedt.
Anne Gerd Samuelsen kurs

Kurs

 • Anne Gerd Samuelsen kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Referanser

«Anne Gerd er engasjerende å høre på. Hun inkluderer deltakerne på en god måte. Vi fikk utelukkende gode tilbakemeldinger på våre evalueringsskjema vedr. denne forelesningen.»

Anita Jensen, Operasjonssykepleier

Nordlandssykehuset Bodø

Foredraget var engasjerende, inspirerende og lærerikt. Vi har aldri fått så gode tilbakemeldinger på et foredrag noen gang. Anbefaler Solberg på det sterkeste!

Gerd Ingrid Olsen

Trondheim kommune

Passe folkelig, passe med foiler og flott formidlingsevne!

Tone Jakobsen

Kunnskapsparken Helgeland AS

“Som en suverent dyktig og kunnskapsrik fagperson engasjerer hun alltid, uansett målgruppe. Hun evner i tillegg å by på seg selv med glimt i øyet. Med en egen evne til å trollbinde sitt publikum, gjør hun innholdet levende, med en god blanding av teori, praksis og personlige historier. Hun er presis, etterrettelig, innsiktsfull og gir deltakerne en kombinasjon av latter og tårer!”

Juryen

Confex

"Hei Anne Gerd, Takk for sist og for en veldig hyggelig kveld på «Taleraften». Jeg har nå fått evalueringen fra siste konferanse sammen med så mange deltakere, og det er bare å si gratulerer med et fantastisk resultat! Dette er det beste poengscoret jeg har sett på noen konferanse, så det var veldig gøy! Poengsummen går fra 1-6 og det er 54 deltakere som har gitt tilbakemelding. Talerens formidlingsevne: 5,95 Relevant innhold: 5,84"

Linn Kristin Djønne

Confex

"Et fyrverkeri av en dame. Jeg følte at hun pratet til meg. Kunnskapsrik, dyktig og rett dame på rett plass. Hun hadde mange poeng som ligger i bakhodet mitt fremdeles."

Tilskuer

SFO-Lederkonferansen
Uforpliktende forespørsel på Anne Gerd Samuelsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Anne Gerd Samuelsen
Anne Gerd Samuelsen

4.75 ut av 5 stjerner

“Som en suverent dyktig og kunnskapsrik fagperson engasjerer hun alltid, uansett målgruppe. Hun evner i tillegg å by på seg selv med glimt i øyet. Med en egen evne til å trollbinde sitt publikum, gjør hun innholdet levende, med en god blanding av teori, praksis og personlige historier. Hun er presis, etterrettelig, innsiktsfull og gir deltakerne en kombinasjon av latter og tårer!”

Juryen - Confex Vis alle referanser

Foredragsemner med Anne Gerd Samuelsen