Lasting innhold ...

Anne Gerd Samuelsen

Anne Gerd Samuelsen

En erfaren og omfattende foredragsholder som motiverer publikum til det ytterste. Skap mer arbeidsglede i hverdagen

Anne Gerd Samuelsen jobber for å skape arbeidsglede og motivasjon på arbeidsplassen. På bakgrunn av mange års erfaring som leder, psykiatrisk sykepleier og helsesøster, gir hun problemer løsninger og arbeidsgleden tilbake til utbrente ansatte. 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Anne Gerd Samuelsen har vært leder for Livsstilspatruljen i TARA i 4 år, og jobber med å utvikle både enkeltmennesket, team, bedrifter og virksomheter.

Anne Gerd har blitt kåret til Årets motivator og mottok i 2012 Årets Hederspris, på bakgrunn av sine fantastiske prestasjoner på Confexs kurs og konferanser. Gang på gang evner hun å trollbinde sitt publikum og får fantastiske evalueringer!

Anne Gerds hovedforedrag er Helsefremmende arbeidsplasser med fokus på arbeidsglede, sortert kommunikasjon, samspill, tilstedeværelse og verdighet.

Cluet er her å bemyndiggjøre den enkelte, slik at en bevisst kan velge å være den beste utgaven av seg selv. Både i forhold til kolleger, til partneren sin og til barna sine. Livet er for kort til å ikke være den optimale utgaven av seg selv!

Anne Gerd arbeider i dag som seksjonsleder i Sandefjord kommune og har 350-400 medarbeidere i sin seksjon. Med andre ord; hun snakker ikke bare «om » ledelse. Hun vet hvordan det er å stå i selve «trøkket» og kjenne både press og forventninger herfra og derfra.

Anne Gerd Samuelsen har hovedfag i helsefag ved UiO, psykiatrisk sykepleier, helsesøster. Hun har også tilleggsutdanninger innen pedagogikk, organisasjon- og ledelse, stressmestring (MBRS og MBCT), familieterapi og konfiktmekling. Hun er utdannet kommunikolog ved Studio KomFor og har Advanced Level / Meta Nivå.

Anne Gerd Samuelsen foredrag holdes på norsk.

  Anne Gerd Samuelsen foredrag

  Arbeidsglede – hva fremmer og hva hemmer?

  Mange bedrifter og firmaer opplever til tider konfliktfylte arbeidsmiljøer og umotiverte arbeidstakere. Dette er ikke bare vanskelig for hver enkelt medarbeider, men bidrar også til å gjøre foretaket mindre effektivt og dermed mindre lønnsomt.

  • Dette Anne Gerd Samuelsen foredraget bidrar til å finne en løsning på slike problemer.
  • Målet er å øke den enkelte arbeidstakers personlige effektivitet og kreativitet ved å fokusere på løsninger fremfor problemer.
  • Hennes oppdragsgivere opplever at medarbeidernes velvære og egenmotivasjonen øker, slik at de trives bedre og fungerer under stadige forandringer.
  • Resultatet er mer effektive og bedre motiverte arbeidstakere, samt lavere sykefravær. Arbeidsglede er lønnsomt!

  Anne Gerd Samuelsen drømmer om:

  • Å skape brennende motiverte medarbeidere som opplever trivsel og arbeidsglede daglig både privat og i jobbsammenheng.
  • Å få medarbeidere som ønsker å vise frem «det beste i seg», og som samtidig gir rom for andres tanker og meninger.
  • Å skape optimalt lønnsomme bedrifter og virksomheter som et resultat av økt arbeidsglede blant de ansatte.

  I et Anne Gerd Samuelsen foredrag blir det brukt eksempler fra hennes egen hverdag og varierte arbeidserfaring for å illustrere både komplekse og mer dagligdagse problemstillinger. Hun er ikke redd for å bruke humor og selvironi for å gjøre budskapet mer levende.

  • Hun besitter teoretiske kunnskaper fra en rekke fagfelt og har bred ledererfaring fra ulike sektorer i samfunnet.
  • Hun henter det beste og mest relevante fra de mange ulike fagretninger og tar den enkelte oppdragsgiver på alvor, og bruker tid på å utvikle langsiktige løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

   

  Anne Gerd Samuelsen foredrag

  Helsefremmende arbeidsplasser med fokus på arbeidsglede, helse, kommunikasjon, samspill, tilstedeværelse og verdighet

  I dette Anne Gerd Samuelsen foredraget tar hun for seg fenomenet tilstedeværelse og betydningen tilstedeværelse har for eget liv og for samspill med andre. Dette er et foredrag som tar for seg forhold både på jobb og privat, og som erfaringsmessig får frem både latter og kanskje en tåre i øyekroken.

  • Gjennom praktiske oppgaver og refleksjonsøvelser gir Anne Gerd deg anledning til å trene på systematisk selvobservasjon av egne tanker, følelser og kroppsfornemmelser.
  • Dette setter deg bedre i stand til å mestre det som stresser deg i hverdagen.
  • Samtidig øker din emosjonelle intelligens og din evne til å forebygge og løse konflikter.
  • Du får vite hvordan tilstedeværelse virker inn på det å skape gode og helsefremmende relasjoner både i privatlivet og på arbeidsplassen.

  Anne Gerd Samuelsen viser hvordan vi kan ta grep for å redusere stress og hvordan stressreduksjon kan få oss til å prestere bedre og øke livskvaliteten. Leveres både som foredrag og kurs.

   

  Anne Gerd Samuelsen foredrag

  Optimal service og profesjonell kundebehandling er å gi kunder oppmerksomheten de fortjener

  Alle vet at god service er viktig, men ikke alle er like villige eller har den nødvendige kompetansen for at en kunde skal føle at seg og sine behov hørt og ivaretatt. God service er viktig for at kunden skal ha en positiv innstilling til deg og din bedrift. Anne Gerd kommer rådene din bedrift trenger for et godt forhold til dine kunder!

  Dette foredraget inneholder:

  • Forståelse for hva profesjonell kundebehandling er
  • Hvordan du kan forhindre et unødvendig gjennomtrekk av kunder
  • Kunnskap om sammenhengen mellom gode økonomiske resultater og god kundeservice
  • Profesjonell kundebehandling som ferskvare – en kunst som fungerer når du er tilstede og forberedt
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Anne Gerd Samuelsen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Anne Gerd Samuelsen