Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Motiverende foredragsholder: Suksessoppskriften avslørt

Christer Rødseth profilbilde

Christer Rødseth

Bli inspirert av en av Norges fremste kokker, Christer Rødseth. Han deler verktøyene for å være en suksessfull medarbeider og kollega i en engasjerende og motiverende presentasjon.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Christer Rødseth

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Christer

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Møt Christer Rødseth: Kokk, leder og motivator i særklasse. En inspirerende foredragsholder som garantert vil utfordre dine ansatte til å tenke utenfor boksen. Christer jobber daglig med å få det beste ut av både sine ansatte og seg selv, noe han nå ønsker å videreføre til din bedrift.

Christer er født og oppvokst i Aurskog, og har hele livet vært både familiekjær og ekstremt målbevisst. Han startet i pølsebua på den lokale golfbanen som 11-åring, og fikk plass på det Norske Kokkelandslaget da han var 21 år gammel. Veien fra pølsebua, til hvor han er i dag som kjent tv-kokk og kjøkkensjef på Michelin-anbefalte Vaaghals, har vært lang, utfordrende, og fylt med vendinger Christer aldri hadde sett for seg tidligere. Det er en inspirerende, rørende og motiverende reise som mange kan både kjenne seg igjen i, og ta lærdom av.

Et foredrag med Christer Rødseth gir deg:

 • Verktøyene for å være en god medarbeider og kollega 
 • 45 minutter med glede, tårer og latter
 • Et innblikk i konsekvensene av å sette karriere foran alt

Christer Rødseth vant gull i VM for kokker, som commis/assistent, i både 2012 og 2014, og bringer med seg verdifull erfaring og ekspertise fra disse prestisjefylte konkurransene. Han vant sølv i OL i 2012 som en del av Kokkelandslaget Junior, og demonstrerte sitt talent og dyktighet på internasjonalt nivå. Han var kaptein for både Kokkelandslaget Junior (2015-2017) og Kokkelandslaget Senior (2017-2020), og har en dyp forståelse for lederskap og teamarbeid. Han var programleder for det populære matprogrammet “Matsjokket” på NRK i 2019, og delte sin lidenskap for matlaging med seere over hele landet. Christer Rødseth er også kjøkkensjef på det Michelin-anbefalte Vaaghals og har vært TV-kokk siden 2020. Han leverer kulinariske opplevelser av høyeste kvalitet.

Men hva betyr dette for deg og din organisasjon? Christer Rødseths inspirerende historie og lidenskap vil engasjere og motivere publikum. Lær hvordan man bygger sterke og produktive team, og få innsikten i hvordan skape et positivt arbeidsmiljø og oppnå felles mål. Han vil hjelpe deg med å finne din indre drivkraft og oppnå ditt fulle potensial, enten om det er som en suksessfull leder og sammen med et vinnende team. Christer deler sine erfaringer og strategier for å hjelpe deg med å ta karrieren din til nye høyder. Få et unikt innblikk i veien til suksess fra en av Norges fremste kokker.

Ved å booke Christer Rødseth til ditt arrangement, vil du få et foredrag som går utover matlaging. Christer Rødseth har tilegnet seg en enestående innsikt i lederskap, teamarbeid og karriereutvikling gjennom sin kulinariske reise. Han har opplevd utfordringer, lært fra feil, og jobbet seg opp fra bunnen av pølsebua til å bli kjøkkensjef. Denne unike erfaringen gjør ham til en verdifull ressurs for å inspirere og motivere dine ansatte. Christer jobber daglig med å få det beste ut av både sine ansatte og seg selv, noe han nå ønsker å videreføre til din bedrift gjennom sine engasjerende foredrag.

Så hvorfor vente? Book Christer Rødseth til ditt arrangement i dag og gi dine ansatte en smak av eksepsjonell lederskap, kjappe replikker og motiverende historier. Med Christer Rødseth som din foredragsholder vil du få verdifull innsikt som vil styrke din organisasjon.

Christer Rødseth på scenen

 

Christer Rødseths foredrag kan holdes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Christer Rødseth
Christer Rødseth foredrag

Fra pølsebua til TV-skjermen

 • Det startet i pølsebua på Romerike Golfklubb da Christer Rødseth var ti år gammel. 22 år senere er Christer nå en av Norges mest profilerte kokker
 • Bli med på en motiverende og inspirerende karrierereise fylt med personlige historier om oppturer og nedturer
 • Christer deler åpent, ufiltrert og humoristisk om utfordringene i karriereveien, familien, det å komme ut som skeiv, arbeidsmoral og arbeidsvilje, og gir deg verktøy for å lykkes både som leder og kollega.

 

Christer Rødseth foredrag

Lederskap fra “gulvet”

 • Tross sin unge alder har Christer Rødseth vært en leder nesten hele karrierelivet sitt
 • Få bransjer setter lederen sin så tydelig på “gulvet” som restaurantbransjen, noe som har gitt han en rekke viktige verktøy for å bli en god leder, kollega og med-menneske
 • Bli inspirert og motivert både som leder og ansatt via dette foredraget som tar for seg hvordan man skaper et best mulig arbeidsmiljø, med bidrag fra alle ledd i organisasjonen
 • Christer jobber daglig med å få det beste ut av både sine ansatte og seg selv, noe han nå ønsker å videreføre til din bedrift

Christer redder hverdagen - digg mat hele uka

Christer Rødsedt bokcover

Glad i digg mat? Da vil du elske kokeboka Christer redder hverdagen – digg mat hele uka!
Stjernekokk Christer Rødseth kalles ofte Norges Jamie Oliver. Han har vært kaptein på kokkelandslaget, jobber som kjøkkensjef og er kjent for sine mange tv-opptredener. I Christer redder hverdagen – digg mat hele uka har han samlet sine beste hverdagsoppskrifter – maten han selv spiser på en helt vanlig tirsdag. Christer mener nemlig at livet er for kort til å lage og spise kjedelig mat, og gir deg enkle triks, kokkehemmeligheter og smarte snarveier til mat som smaker helg – hele uka.

Les mer/kjøp her
Uforpliktende forespørsel på Christer Rødseth

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Christer Rødseth