Lasting innhold ...

Dag Erik Pedersen

Dag Erik Pedersen

TV-personlighet og tidligere proffsyklist. Bli bedre til å samarbeide for å nå opsatte mål!

Tv-personlighet og tidligere proffsyklist Dag Erik Pedersen holder foredrag om lagspill, motivasjon og mål.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Dag Erik Pedersen er en av Norges beste syklister gjennom tidene, med en 12 år lang sykkelkarrière og 43 proffseire bak seg. I dag er han imidlertid mest kjent som en av NRKs største profiler. Han har lang fartstid fra sporten, både som anker og reporter, og ikke minst som programleder for seersuksessen Mesternes Mester.

Dag Erik var profesjonell syklist i perioden 1982-1991. Han har blant annet tre etappeseiere i Italia rundt og ble nummer 4 i VM fellesstart i 1981. I Norge syklet Dag Erik Pedersen for blant annet Grenland SK, Larvik SK og Birkenes IL.

Etter at han la proffkarrieren på hylla, begynte han å jobbe som journalist, og siden 1996 har han vært i NRK. Han har blant annet ledet sommer OL-sendinger i 2000, 2004 og 2008, vinter OL-sendinger i 2002 og 2006 og VM-sendinger fra skiskyting, nordiske grener og skøyter. Han har også kommentert sykling for kanalen. I tillegg har han ledet den store TV-aksjonen i to ganger.

Hele 4 ganger er han kåret til årets programleder i kategorien nyheter og sportsprogramledere i Norge. I 2008 ble han dessuten utnevnt til ambassadør for fremmedspråk i Norge som en del av den europeiske kulturprisen. Han har nemlig gjort seg bemerket for å være svært språkmektig. Foruten norsk, snakker han flytende engelsk, nederlandsk, tysk, italiensk, fransk og spansk.

Dag Erik Pedersen foredrag holdes for det meste foredrag i Norden, men med en økende etterspørsel fra andre land i Europa. Den engelske versjonen er ferdig etter hjelp fra 2 engelske oversettere og en engelsk tekstforfatter. Det har hittil fått fantastiske tilbakemeldinger.

Dag Erik Pedersen foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Dag Erik Pedersen foredrag

  Aldri god alene

  Dag Erik begynte sin foredragskarrière i 1997, da han måtte hoppe inn for å holde et foredrag for sin mentor Frank Beck som han dobbeltbooket en jobb for. Frank Beck var en av de største på foredragsarenaen i Norge på 90-tallet.

  Det ble en grufull opplevelse for Dag Erik. Etter 3 minutter visste han rett og slett ikke hva mer han skulle si. Han bestemmer seg for aldri å gjøre det igjen før han kan gå på scenen og snakke om noe han virkelig kan stå for, noe folk kan ta med seg videre i sine liv. Og slik ble ”Aldri God Alene” skapt.

  • ”Aldri God Alene” er den enkle historien om å tenke annerledes i livet.
  • Det er et lynkurs i kunsten å snu negative tanker til å bli positive, men det handler like mye om å forstå hvor viktig du er for laget ditt og hva din jobb egentlig betyr.
  • Historien starter med den lille gutten som ble sist i alle sykkelritt, men som senere blir kaptein på de største lagene i verden og vinner mange profesjonelle sykkelritt.
  • De viktigste temaene er: Hva gjør jeg for å bli den optimale lagspilleren på mitt lag, hvordan skal jeg tenke når arbeidsmengden dreper meg, hvordan skal jeg lære meg å sette meg mål, og hvordan skal jeg øve på å snakke positivt til meg selv og andre.

  Dette Dag Erik Pedersen foredrag holdes også på engelsk!

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Dag Erik Pedersen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Dag Erik Pedersen