Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Motgang til motivasjon: En inspirerende reise

Eirik Mortensen

Eirik Mortensen

Med tankevekkende foredrag, kombinerer Eirik Mortensen humor og alvor for å inspirere til livsmotivasjon og arbeidsglede. Hans unike historie og perspektiv på livet etterlater ingen uberørt.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Eirik Mortensen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Eirik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Eirik Mortensen kombinerer personlige historier med praktiske verktøy for å skape hverdagsglede og motstandskraft i din organisasjon. Han vil definitivt inspirere ditt team til ny vekst og bedre arbeidsmiljø.

Eirik Mortensen sine foredrag setter også ting i perspektiv og er fantastisk for alle skoler. Han gir ungdom en historie om å reise seg etter vanskeligheter, gjøre utfordringer til styrke og inspirere til selvutvikling. På en måte og med en historie som alltid treffer.

Et foredrag med Eirik Mortensen gir deg:

 • Lær hvordan å finne glede i hverdagen, selv under utfordrende tider. Eiriks foredrag gir praktiske verktøy for bedre mental helse og arbeidsmiljø.
 • Skap en sterkere, mer motivert arbeidsstyrke gjennom Eiriks inspirerende fortellinger.
 • Eirik tilbyr unike perspektiver på motstandskraft og personlig vekst.
 • Få innsikt i å overvinne motgang med Eiriks gripende livshistorie, fra Norges mørkeste dag.

Forestille deg en vanlig arbeidsdag i din organisasjon. Plutselig oppstår en uforutsett utfordring, og teamet ditt står overfor en vanskelig situasjon. Hvordan reagerer de? Dette er et scenario hvor foredragsholder Eirik Mortensen kan gjøre en forskjell. Gjennom sine foredrag, deler Eirik sin personlige historie om overlevelse fra Utøya og hvordan han har lært å finne glede og styrke i hverdagen. Hans erfaringer er ikke bare inspirerende, men også dypt relevante for organisasjoner og skoler som søker å bygge motstandskraft og positivitet i møte med utfordringer.

Eirik Mortensen er kjent for sin evne til å engasjere og motivere sitt publikum. Med en bakgrunn som skuespiller og erfaring fra internasjonalt bistandsarbeid, bringer han en unik kombinasjon av empati, innsikt og kommunikasjonsevner til sine foredrag. Han har bodd på tre kontinenter, noe som har gitt ham en bred forståelse av forskjellige kulturer og perspektiver. Dette gjør hans foredrag særlig verdifulle for alle som er opptatt av mangfold og forståelse.

Eirik har til tross for sin unge alder reist og opplevd mye. Samtidig som han bearbeidet traumene etter terroren på Utøya. Han reist rundt med foredraget sitt “Alt e normalt” i mange år, fra Tromsø i nord til København i sør. Og han setter dype spor etter seg.

Når du booker Eirik Mortensen til ditt arrangement, får din organisasjon ikke bare en historieforteller, men en inspirator som kan gi praktiske verktøy for å håndtere hverdagens utfordringer. Eirik Mortensen foredrag fokuserer på viktigheten av mental helse, arbeidsglede, og hvordan man kan skape en positiv arbeidskultur. Hans tilnærming er både personlig og universell, noe som gjør hans budskap relevant for alle typer publikum.

Eirik Mortensen er et valg som vil berike ditt arrangement med dyp innsikt og inspirerende historier. Han er en foredragsholder som ikke bare deler sin egen historie, men også hjelper andre å finne mening og motivasjon i sine egne liv. Han kan hjelpe med å styrke din organisasjons evne til å møte fremtidens utfordringer med mot og optimisme.

Eirik Mortensens foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Eirik Mortensen
Eirik Mortensen foredrag

Nesten hver dag er en hverdag

Eirik Mortensen, en foredragsholder med en bemerkelsesverdig historie, gir svaret på hvordan vi kan finne glede i hverdagen, selv når alt virker grått. Foredraget passer utmerket for bedrifter, organisasjoner, foreninger eller andre grupper som ønsker noen verktøy til å skape hverdag- og arbeidsglede.

 • Personlige erfaringer som inspirerer til livs- og arbeidsglede.
 • Kombinasjonen av humor og alvor for å forstå livets kompleksitet.
 • Viktigheten av tilhørighet i både personlig og profesjonell utvikling.
 • Praktiske verktøy for å skape en positiv og motivert arbeidskultur.

Standardlengde er 75 min, men dette kan tilpasses fra 45-120 min. Innhold kan skreddersys etter behov.

Eirik Mortensen foredrag

Alt e normalt

 • Hva er egentlig forskjellen på det å leve, og det å bare overleve? Og hvordan finner man tilbake til livsgnisten etter en livsendrende krise?
 • En engasjerende formidler som blander humor og alvor, og rører salen fra første stund.
 • Få konkrete verktøy for hvordan å håndtere en krise, og komme seg videre i etterkant.
 • Han deler av sine opplevelser fra da han overlevde terroren på Utøya, og de mekanismer som gjorde ham i stand til å fortsette å leve.

Foredraget kan formidles med ønsket fokus, ut ifra målgruppens behov:

 1. Veien videre – et balansert syn på psykisk helse.
 2. Hvordan møte barn og unge i krise.
 3. Samfunnsengasjement og medborgerskap.

Referanser

Utrolig sterkt og godt foredrag. Noe jeg tror elevene våre vil huske lenge.

Harald Møller

Sandefjord videregående skole

Eirik hadde en sterk historie som han la fram på en trygg og humoristisk måte. Det var mye latter og gråt blant deltakerne underveis, og jeg fikk mange tilbakemeldinger etterpå om at det hadde vært et veldig bra foredrag!

Åse Skrøvset

Hovedorganisasjonen Virke

Eirik Mortensen var en fantastisk foredragsholder som holdt oss i ånde fra begynnelse til slutt. Anbefales på det sterkeste.

Berit Opgård, Rogaland

Røde Kors

Eirik målbandt både ungdommer og lærere, voksne menn satt på rekke og rad og gråt, mange gikk frem for å takke han for et fantastisk foredrag etterpå ❤ Rett og slett en nydelig dag!

Angela Stelander

Karmsund videregående skole

Veldig fint foredrag som berørte alle i salen :-) Kan anbefales på det varmeste :-)

Geir Gran

Nord Universitet

Veldig bra!!! Han leverte akkurat slik vi ønsket. Var flink med å få med seg flere deltakere. Brukte humor og sine egne opplevelser i foredraget som gjorde det veldig bra. Kan anbefale han på det varmeste!

Monica Botnen

Anticimex

Det ble både snørr, tårer og klemming. Eirik fikk oss helt opp i et hypnotiserende spenningsnivå, så for å lande mykt igjen for å kjenne på hva som egentlig er viktig her i livet. Og ikke minst - de små tingene man selv velger for å gjøre livet litt bedre hver dag!

Ida Marie Kallevik

ADHD Norge Haugaland lokallag

Eirik leverer et personlig foredrag men evner å trollbinde oss med sin hverdagslige humor, lokale uttrykk men også sine sterke historier. Vi var lamslått hele gjengen, og det var ikke et øye i salen som var tørt. Han klarer å få oss andre til å snu tankegangen slik at våre byrder blir bagateller. I etterkant av foredraget har jeg fått tilbakemeldinger på at dersom han som har vært gjennom så mye klarer dette, så skal jammen meg ikke jeg klage, stå i det og komme meg videre. Jeg har sendt flere medlinger til Eirik og takket han for denne sterke fremførelsen, og vi håper at vi i kan få han tilbake en dag. Eirik er det vi kaller Hel ved!

Silje Angler Nesheim

Aibel AS

Et flott, inspirende og varmt foredrag hvor Eirik ga varmt av seg selv. Samtidig løftet han frem frivilligheten på en god måte som det er vanskelig å argumentere imot! (Hvis noen skulle ønske det...) Eirik fikk stående applaus, og ble værende en stund i etterkant og mottok både spørsmål og klemmer fra publikum.

Hilde Marie Hjelle

Nettverket for besøkstjenester i Oslo/Oslo Røde Kors

Dette er ikke første gang jeg hører foredraget hans, og det er like sterkt og inspirerende hver gang! Eirik har en behagelig framtoning og snakker om alvorlige temaer, kombinert med humor og glimt i øyet. Dette gjør at han får en unik forbindelse med publikum. Vi er veldig glad for at Eirik besøkte vårt lederseminar.

Anker Wiinberg

Norwegian Outlet

Morsom og interessant person. Fikk gode tilbakemeldinger fra de andre som hørte på han også.

Torstein Heggestuen

Åndheim Kulde AS

Eirik Høie Mortensen sitt foredrag engasjerte både konfirmanter og foresatte. Tilbakemeldinger etterpå var "Dette var et viktig tema. Tusen takk!" "Han fortalte om Utøya på en måte vi ikke har hørt om dette tidligere." "Viktig tema å snakke om, både psykisk helse og det som skjedde på Utøya". Foredraget engasjerte og berørte alle som var tilstede.

Eli Kolstad

Haugesund kirkelige fellesråd

Veldig bra foredrag som oppfylte forventningene fullt ut.

Helge Haave

Human-Etisk Forbund, beredskapsgruppe Rogaland
Uforpliktende forespørsel på Eirik Mortensen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Eirik Mortensen