Lasting innhold ...

Erik Slinning

Erik Slinning

Managing partner for Great Leadership Institute - en ekspert på ledergrupper og lederutvikling!

Den ALLER viktigste oppgaven en leder har er å bygge opp og vedlikeholde en velfungerende og effektiv ledergruppe. Erik Slinning viser dere hvordan!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Erik Slinning er managing partner for Great Leadership Institute® og har spesialisert seg innen praktisk trening av ledergrupper med egne utviklingsprogram, aksjonsorienterte samlingsdager og forelesninger. De siste 10 årene har han hatt ansvar for design, faginnhold og gjennomføring av ledergruppeutvikling for et større antall organisasjoner, kommuner og bydeler i Norge.

Han har nylig lansert boken «Ledergruppen – fra meg og mitt til vi og vårt» (Kommuneforlaget) og har tidligere forfattet «Helsefremmende Lederskap – slik leder de beste» (Gyldendal Akademisk).

ET FOREDRAG MED ERIK SLINNING GIR DEG:

 • Praktisk kunnskap for å utvikle egen ledergruppe/arbeidsteam
 • Konkrete virkemidler for å iverksette målrettet øvingspraksis i egen ledergruppe/arbeidsteam
 • Handlingsorientert kjennskap til gruppenormene som kjennetegner de ALLER beste
 • Innsikt i nyttige tankemodeller for bedre gruppedynamikk

  Erik Slinning foredrag

  Ledergruppen – fra meg og mitt til vi og vårt

  Alle organisasjoner er en samling av mennesker i team, små og store. Team er som oss, de er lojale og vinglete, stabile og anarkistiske. Sammenlignet med for bare 20 år siden bruker vi 50% mer av tiden vår i samarbeid med andre – det meste og det beste blir nå gjort i team. Noen ganger i harmoni og andre ganger i uenighet.

  En av de aller viktigste oppgavene en leder har er å bygge opp og vedlikeholde en velfungerende og effektiv ledergruppe. Erik Slinning gir veiledning til fornyelse i tenkning og praksis for å lede, være aktiv deltaker i og utvikle egen ledergruppe/arbeidsteam. Deltakerne får et komprimert overblikk over nyttige tankemodeller og et teoretisk fundament sterkt krydret med erfaringsbaserte eksempler.

  Læring ligger i «gjøring» – Erik Slinning gjør dere derfor i stand til lære «i» ledergruppen, ikke «om» den. Å handle seg inn i nye tenkemåter er både mer moro og mer effektivt enn å tenke seg inn fra utsiden. Læring oppstår når spørsmål brynes til svar i gruppen. Kunnskap festes med dialog og erfaring, ferdigheter forbedres gjennom trening.

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Erik Slinning