Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Skap gode relasjoner gjennom inkludering og mangfold

Francois Elsafadi foredrag

Francois Elsafadi

La Francois Elsafadi inspirere din organisasjon med ekte historier om motstand og seier. Få en dypere forståelse for teambygging fra en inspirerende mann som bygde sitt liv fra grunnen av.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Francois Elsafadi

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Francois

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Opplev Francois Elsafadis unike reise fra flyktning til en ledende stemme for integrering og motstandskraft. Gjennom personlig fortelling inspirerer han organisasjoner til å bygge sterkere, mer inkluderende fellesskap.

Med bakgrunn fra flere kulturer, tilbyr han innsikt i hvordan man overkommer fordommer, styrker samholdet og fremmer positiv endring. La din organisasjon bli inspirert av hans eksepsjonelle livserfaringer og engasjement for sosial rettferdighet.

Et foredrag med Francois Elsafadi gir deg:

 • Strategier for å håndtere motgang og fremme positiv endring.
 • Verktøyene til å bygge broer i et flerkulturelt arbeidsmiljø.
 • En sterkere arbeidskultur gjennom forståelse for inkludering og samhold.
 • En bidragsyter til sterkere fellesskap gjennom ekte engasjement.

Forestill deg en hverdag på kontoret hvor ulikheter blant ansatte fører til misforståelser og konflikter, et scenario mange organisasjoner står overfor. I denne konteksten trer foredragsholder Francois Elsafadi inn som en nøkkelfigur, med et foredrag som ikke bare belyser verdien av mangfold og inkludering, men også gir praktiske løsninger på hvordan disse utfordringene kan vendes til styrker. Med sin bakgrunn som flyktning og selvstendig næringsdrivende i Norge, bringer Francois en rikdom av livserfaringer til sine foredrag, som gjør ham til en ettertraktet foredragsholder for bedrifter som ønsker å fremme et trygt og godt arbeidsmiljø.

Francois Elsafadi sine foredrag er kjent for å røre ved hjertestrenger samtidig som det engasjerer intellektet, og gir lytterne innsikt i viktigheten av å bygge sterke, inkluderende samfunn. Ved å booke Francois til ditt arrangement, investerer du i en dypere forståelse av hvordan personlige og kulturelle forskjeller kan transformeres til organisasjonens største konkurransefordel.

Francois sine evner til å engasjere publikum med sine personlige historier om integrering, motstandskraft, og suksess, gjør ham til en ideell foredragsholder for enhver organisasjon som ser verdien av å adressere og omfavne mangfold. Han er en meget dyktig og erfaren foredragsholder, som kan tilpasse seg de fleste målgrupper.

Francois holder foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Francois Elsafadi
Francois Elsafadi

Gode relasjoner gjennom inkludering

Opplever din organisasjon utfordringer med å skape et inkluderende arbeidsmiljø? François unike bakgrunn og personlige erfaringer gir ham en autentisk tilnærming til temaet, og han deler innsikt som inspirerer til endring og fremmer et mer harmonisk og produktivt arbeidsmiljø.

 • Utfordringer med inkludering kan overvinnes med riktige verktøy og strategier.
 • Konkrete tiltak for å fremme et mer harmonisk arbeidsmiljø.
 • Inkludering som nøkkel til organisasjonens vekst.
Francois Elsafadi

For barn og unge

Francois brenner for å være en stemme for de unge. Hans foredrag tar sikte på å demystifisere ungdomskulturen og tilby støtte gjennom disse transformative årene.

 • Ved å fokusere på selvansvar og betydningen av sterke foreldre-barn relasjoner, gir han deltakerne verdifull innsikt og praktiske råd for å navigere i ungdomstiden med tillit.
 • Dette er en unik mulighet til å forstå ungdommens perspektiv bedre og lære hvordan man kan støtte dem gjennom sårbarheten og utfordringene de møter.
Uforpliktende forespørsel på Francois Elsafadi

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Francois Elsafadi