Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Skap fremtidens arbeidsplass

Göran Adlén

Göran Adlén

Göran Adlén forvandler fremtidige utfordringer til muligheter, og hjelper deg med å skape drømmearbeidsplassen.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

Traff tematikken for samlingen svært godt, samt at selve fremføringen sto til toppkarakter! Deltakerne var svært fornøyde.

Pål Spillum, Bademiljø AS Vis alle referanser

Et foredrag med Göran Adlén gir deg:

 • En opplevelse som engasjerer, inspirerer og gir organisasjonen deres tanker og refleksjoner for fremtidige utfordringer og muligheter
 • En underholdende forteller som bruker sin omfattende erfaring til å formidle kunnskap på en måte som er tankevekkende og underholdende.
 • En unik blanding av fakta, aktuell forskning og underholdning, krydret med praktiske tips og råd.
Uforpliktende forespørsel på Göran Adlén

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Göran

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Göran Adlén er en annerkjent foredragsholder, som tilbyr verdifulle innsikter om hvordan man navigerer gjennom AI-utfordringer og generasjonskløfter for å skape drømmearbeidsplassen i organisasjonen din. Med fokus på konkrete strategier og handlingsplaner inspirerer Göran til innovasjon, tiltrekker fremtidens talenter og understreker viktigheten av å handle proaktivt i en dynamisk verden. Hans engasjerende presentasjoner vekker motivasjon, viser kraften i kjærlighet og det lille ekstra, og leder dere mot et fremtidssikkert og attraktivt arbeidsmiljø.

Et foredrag med Göran Adlén gir deg:

 • En opplevelse som engasjerer, inspirerer og gir organisasjonen deres tanker og refleksjoner for fremtidige utfordringer og muligheter
 • En underholdende forteller som bruker sin omfattende erfaring til å formidle kunnskap på en måte som er tankevekkende og underholdende.
 • En unik blanding av fakta, aktuell forskning og underholdning, krydret med praktiske tips og råd.

Göran Adlén er en av Sveriges mest kjente og fremtredende fremtidsanalytikere, samt en prisbelønt foredragsholder. Göran tilpasser alltid sine foredrag for å passe målgruppen, med kontinuerlig aktualitet og er alltid godt informert.

Med bakgrunn som siviløkonom, kreativ direktør i reklamebransjen, utdanning innen markedsføring og en av Sveriges mest etterspurte foredragsholdere, har Göran en unik evne til å formidle budskap som fengsler lytterne. Han er kåret til  “Årets foredragsholder”, fått Narrenpriset, og han har en lang liste med fornøyde kunder fra ulike bransjer.

Göran er mer enn bare en foreleser; Hans lette fremtoning gir publikummet en energiboost og inspirasjon. I tillegg er Göran Adlén forfatter av flere bøker om fremtiden og dens innvirkning på måten vi lever og arbeider på. Hans solide erfaring og nysgjerrighet sikrer at dere alltid får innsikt i de nyeste og viktigste trendene for fremtiden.

Vis foredrag med Göran Adlén
Göran Adlén foredrag

Drømmearbeidsplassen

Hvordan blir vi den virkelig attraktive arbeidsplassen der alle ønsker å jobbe? Hvordan tiltrekker vi oss de yngste talentene? Hvordan påvirker det når det er helt ulike generasjoner på samme arbeidsplass? Og hvordan skaper vi egentlig friske og motiverte medarbeidere som bidrar til ekte arbeidsglede?

Dette foredraget belyser dette og peker på endringene vi nå ser på arbeidsplassene. Kunstig intelligens (AI) vil endre mye. Ikke slik at AI vil erstatte alle jobber, men nesten alle yrker vil bli berørt av det, og AI vil bli en del av mange arbeidshverdager. Nye måter å jobbe på og nye problemstillinger vil dukke opp.

Endringen vi ser nå er den største siden 1920-tallet. Det er derfor viktig å kunne følge med i utviklingen og skape drømmearbeidsplassen for å bli den aller mest attraktive arbeidsgiveren. Det handler om å vinne talentkrigen. Det handler om å skape en arbeidsplass sammen, der ros og oppmuntring er den mest naturlige ingrediensen. Det handler om å tørre å ta med seg motet og lidenskapen. Det gjelder rett og slett å tenke nytt.

 • Forståelse og nysgjerrighet rundt de teknologiske endringene som AI medfører på arbeidsplassen
 • Hvorfor det er viktig å bli en attraktiv arbeidsplass for å vinne talentkrigen
 • Verktøy og redskap for å skape en kultur med velværende medarbeidere som bidrar til ekte arbeidsglede
Göran Adlén foredrag

Gi gass i oppoverbakken

Det er i bakkene det skjer. Når det er aller tøffest, er det noen som klarer å dra fra konkurrentene. Det gjelder blant annet i sykkel- og skirenn. På samme måte er det i næringslivet. Når det er tøft, er det noen som våger å satse mer enn de andre. Det er vinneren.

Nå er vi inne i en lavkonjunktur, og det er ekstra viktig å satse og ha motet til å utvikle virksomheten. Den økonomiske historien viser det så tydelig. Mange studier viser at de som satser nå, lykkes mye bedre når konjunkturen snur igjen, enn de som velger å passivt se på. Det er nemlig umulig å bremse i en oppoverbakke.

Dette er et energigivende foredrag som gir tanker om hvordan organisasjoner kan lykkes i dag. Den viser hvorfor det er viktig å være nysgjerrig og takle det som skjer nå. For i tøffe tider fødes nye teknologiskifter, og det har alltid vært sånn. Tøffe tider skaper nye forutsetninger.

Etter dette foredraget skal publikum føle håp, se muligheter og til slutt ikke føle at det var bedre før. Det var det ikke, det var bare før!

 • Forståelse for hvorfor man skal satse i lavkonjunktur
 • Mot til å handle proaktivt i tøffe tider
 • Inspirere og vekke håp hos publikum
Göran Adlén foredrag

Kunstig Intelligens, Generasjonskrigen og en haug med kjærlighet

Aldri har det skjedd flere forandringer enn nå. Aldri har det heller vært flere muligheter. Aldri har det vært flere trusler enn nå. Dette foredraget fokuserer på mulighetene. Det er et optimistisk fremtidsperspektiv fra en av Sveriges mest kjente fremtidsanalytikere med over 20 års erfaring.

Du vil få innsikt i kunstig intelligens og alle dens muligheter. Du vil få innsikt i hvordan man kan tiltrekke seg fremtidige kunder i generasjon Z og de aller yngste i generasjon Alpha. Du vil få forståelse for hvor viktig det er å i en digital verden kunne levere mye kjærlighet og det lille ekstra som skiller seg ut fra konkurrentene.

Dette er et foredrag som stadig endres, oppdateres i takt med alt som skjer akkurat nå. Det går raskt. Rasende raskt. Men likevel er vi trege til å handle. Dette er en underholdende, inspirerende, reflekterende energiboost og en fremtidsanalyse presentert på en annen måte enn det du er vant til. Det er ingen dommedagsprofeti, men skal bare vise at det er så mange muligheter til å skape sin egen fremtid.

 • Optimistisk fremtidsutsikt og en kavalkade av fremtidsmuligheter
 • Innsikt i kunstig intelligens og de ulike generasjonenes behov
 • Inspirasjon og fremtidshåp
Göran Adlén foredrag

Disiplin, Testosteron og en hel del Cottage Cheese - Forandring på ordentlig

Nesten alt kan endres, uavhengig av alder og utgangspunkt. Det krever å følge en plan, handle i stedet for bare å snakke, og se på disiplin som noe positivt i stedet for som en skremmende kraft full av tvang. Grunnleggende handler det om å finne måter å motivere seg selv når motivasjonen svikter og aktivt jobbe for å skape et bedre liv. Dette er kjernen i selvledelse.

Min egen reise tok meg fra å være en 62 år gammel sofagris med overvekt og dårlige helseverdier til å stå på scenen og konkurrere i fitness tre år senere. Det er en historie om gjenfunnet energi og livsglede, om dramatiske helseforbedringer og en kamp mot alle odds, formidlet uten klisjeer, i et strev etter fullstendig ærlighet.

Dette foredraget gir deg konkrete råd for å forbedre din velvære og gjennomføre positive endringer i livet ditt, uavhengig av hva disse endringene innebærer. Det handler om å lede deg selv med respekt, ta vare på deg selv, og gi deg selv alle muligheter du fortjener.

Ved å delta vil du få innsikt i hvordan du kan leve et sunnere liv og endre vanene dine for å bryte med mindre gode atferder. Men mest av alt handler det om å forstå hvordan man skaper ekte forandring. Vi fortjener alle det beste, for livet er ikke en generalprøve, men selve forestillingen.

 • Det aller meste kan endres
 • Alt handler om å være sann mot seg selv og forstå hvor viktig disiplin er for å lykkes
 • Livet er for viktig til å sløses bort
 • Tanker og konkrete råd om hvordan man kan leve et sunnere liv med mer energi
Göran Adlén tilbyr

Konferansier / Moderator

Göran er en erfaren konferansier og moderator. Hans styrke ligger i hans omfattende kunnskaper innenfor en rekke emner, noe som gjør at han enkelt kan tilpasse seg kundens behov. Han kombinerer ofte rollen som moderator med å holde egne korte foredrag i løpet av dagen, innimellom de andre programelementene. Dette bidrar til en smidig dag og skaper en sammenhengende helhet.

Göran har også stor erfaring med å lede intervjuer og samtaler. Det er vanlig at han etterpå får høre at energien hans smitter over på deltakerne, og at han generøst deler av seg selv. I tillegg har han erfaring med å lede store arrangementer, som for eksempel Årets Frisør og Fitnessgalan.

Referanser

Foredraget var en god stemningsskaper på morgenkvisten. Göran er flink til å underholde publikum gjennom foredraget med humor, bilder og filmsnutter. På den måten brukes begge hjernehalvdeler og flere sanser

Line With-Tande, Seksjonsleder

Skien Kommune

I 1 time og 45 minutter holdt Göran et engasjerende foredrag for våre deltakere på årets reiselivskonferanse. Han snakket om hvorfor man må bli sosialdigital og ikke digital sosial og hadde hele salen i sin hule hånd. Göran er en av de beste foredragsholderne vi har hatt og vi anbefaler han trygt videre. Han er engasjerende, kunnskapsrik, dyktig og morsom, terningkast 6.

Gunn Kristin Johansen, Regionsansvarlig

Helgeland Reiseliv AS

Den norske bilbransje er i stor endring. Kundene og markedet endrer seg raskt og nye trender dominerer og setter rammene for fremtidens prioriteringer. Trendspanaren Gøran Adlen har en fantastisk evne til å løfte oss med inn i en spennende fremtid, og samtidig la oss forstå at det er menneskene det handler om» I august trollbandt han 200 Volvo-kollegaer på Kick-off i Oslo. De og vi gleder oss allerede til hans neste Trendrapport.

Øystein Herland, Adm. Dir

Volvo Car Norway AS

Meget bra foredrag av Gøran Adler - både tematikk og ikke minst engasjement

SpareBank1 Ringerike Hadeland

SpareBank1 Ringerike Hadeland

Traff tematikken for samlingen svært godt, samt at selve fremføringen sto til toppkarakter! Deltakerne var svært fornøyde.

Pål Spillum, Markedsdirektør

Bademiljø AS

Meget god, glimt i øyet og presisere poenger. Tilpasset til målgruppe i forkant. Topp stemning!

Sveinung Aspeli, Seniorkonsulent

Coop Norge SA
Uforpliktende forespørsel på Göran Adlén

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Göran Adlén
Göran Adlén

5 ut av 5 stjerner

Traff tematikken for samlingen svært godt, samt at selve fremføringen sto til toppkarakter! Deltakerne var svært fornøyde.

Pål Spillum, Bademiljø AS Vis alle referanser

Foredragsemner med Göran Adlén