Lasting innhold ...

HMN-Julius_PAL_SENDT_HJEMMESIDE

Henrik Morken Nielsen

Denne skuespiller og komiker er klar med topp underholdning til dine arrangementer. Få trena lattermusklene nå!

Henrik Morken Nielsen er en erfaren, sjarmerende og morsom foredragsholder. Han er kjent for sin allsidighet, både som skuespiller, sanger og komiker, og er en av Norges fremste innen skjult teater.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Henrik jobber utelukkende med underholdning for næringslivet, og er i dag Norges fremste innen skjult teater. Han har hele landet som arbeidsplass og har underholdt over 300 bedrifter.

Skjult teater med Henrik er garantert en suksess. Konseptet kan best beskrives som skjult kamera – men uten kamera, der Henrik utgir seg for å være noe han ikke er, med ett mål for øye – å lure, forvirre og overraske dine ansatte.

Når du booker Henrik får du en komiker med et kompromissløst fokus på kvalitet. En komiker med fire års høyere utdanning i drama, skuespillerteknikk og pedagogikk – og som er i særklasse når det gjelder å kombinere humor og alvor.

Henrik holder hysterisk morsomme humorforedrag under konferanser, er skjult servitør under middager og tar toastmaster- og konferansieroppdrag.

Henrik Morken Nielsen foredrag holdes på norsk.

  Henrik Morken Nielsen foredrag

  Bli best med Julius Tallulah

  • Et hysterisk morsomt foredrag om salg og kommunikasjon
  • Julius er en selfmade millionær. Til daglig jobber han som bilselger og motivator. Han byr på seg selv og sin faglige kompetanse på en måte som får alle andre til å blekne.
  • Han har glimt i øyet, han fascinerer, og ikke minst provoserer.  Julius kjører Lamborghini, og mener penger er roten til alt godt, og at de som mener det motsatte ikke har en krone selv. Hans motto er følgende: ”Du vet du er populær når folk du ikke kjenner hater deg”.
  • Med brutal råskap lærer Julius bort sine vanvittige triks om alt fra raske penger, til hvordan man smalltalker, håndterer uforståelige dialekter, kommuniserer med kunden fra helvete, bruker nonverbale teknikker, selger hva som helst til hvem som helst, bruker humor som våpen – og han viser hvordan man frir til sin utkårede.
  • Med andre ord: Julius har klokketro på egne evner og nyskapende tanker om hvordan man oppnår suksess – uansett hva man ønsker seg i livet. Som han selv sier: – ”Jeg er Julius Tallulah – og du er det ikke”.

   

  Henrik Morken Nielsen foredrag

  Mountain View

  Servitør

  • Booker du Henrik som servitør under middagen blir kvelden garantert en suksess.
  • Her spiller Henrik servitøren Adam, som helt i starten av kvelden er perfeksjonist til fingerspissene, nærmest militant. Men etter hvert klarer ikke Adam å motstå fristelsen ved å ta del i selskapet når han ser hvordan gjestene hygger seg. Han flørter med jentene, nipper til vinen og spiser rester.
  • Henrik har servert utallige bedrifter. Han har et kreativt og godt øye for situasjoner som skaper morsomme scener under en middag – og som servitør er han garantert en stemningsskaper.
  • Han leverer bøttevis av morsomme kommentarer, samtidig som han hele tiden balanserer rollen hårfint og gjør middagen annerledes og morsom. Du booker rett og slett Henrik som en del av selskapet, bare som en litt gal servitør. En profesjonell, skjult servitør.
  • Henrik avslutter med et kort standup-innslag. Alltid til stor applaus.

   

  Henrik Morken Nielsen foredrag

  Skreddersydde foredrag med Cornelius Willum

  • Cornelius Willum er en svært ettertraktet foredragsholder i næringslivet og i offentlig sektor. Og det er ikke uten grunn. Foredragene hans er nemlig spesialskrevet for bedriften.
  • Foredraget kan være fagrelatert, politisk rettet eller ha helt feil og provoserende innhold i forhold til dagens tema. Her legges det vekt på å fremheve typiske kjennetegn fra den yrkesgruppen Cornelius skal representere.
  • Cornelius kan for eksempel spille en organisasjonspsykolog som skal gjøre store endringer internt i bedriften. Eller han kan være nyansatt, markedssjef osv. Han kan med andre ord være den du vil at han skal være. Her er det bare fantasien som setter grenser, og skreddersøm er en nøkkelfaktor.
  • Å krydre et arrangement med et innslag av Cornelius vil sette standarden og bidra til et positiv avbrekk, og en annerledes og morsom opplevelse.

   

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Henrik Morken Nielsen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Henrik Morken Nielsen