Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Hysterisk morsomt om arbeidskultur og teknologi

Marius Thorkildsen profilbilde

Marius Thorkildsen

Standupkomiker, leder, ekspert på historiefortelling og teknologientusiast. Marius er en komiker med substans, og dette gir deg viktige temaer presentert på en morsom og underholdende måte.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Marius Thorkildsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Marius Thorkildsen er en veldig morsom og erfaren komiker. Han har blant annet vært med på flere sesonger av NRK-serien Latter Live, og solgt ut Julelatter på Latter på Aker Brygge. Han får gode tilbakemeldinger fra kunder og publikum, som roser ham for hans treffsikre observasjoner og muntre fremtoning.

Marius har også lang erfaring som leder i Schibsted, noe som gir ham et unikt perspektiv på arbeidslivet og humor. Hans er kjent for å kombinere erfaringen fra arbeidslivet med ferdighetene innen stand up til å lage underholdende foredrag om viktige temaer. Dette gjør Marius til en perfekt underholder for konferanser, firmafester og seminarer.

Marius har gjort en rekke jobber som komiker, foredragsholder, konferansier, tekstforfatter og moderator gjennom flere år i bransjen. Ikke gå glipp av sjansen til å booke Marius Thorkildsen til ditt neste event!

Et foredrag med Marius Thorkildsen gir deg:

 • Kunnskap om hvordan dere kan bruke gode historier for å bygge kultur, skaffe kunder eller motivere de ansatte
 • Fag formidlet på en underholdene måte
 • En vanvittig god latter

Marius Thorkildsen er utdannet markedsfører fra BI og universitetet i Aarhus. Han har i flere år jobbet med digital markedsføring og teknologi. Han har også vært leder i Schibsted, et av de største medieselskapene i Norge. Han har også forelest innen markedsføring, sosiale medier og ledelse på BI i flere år.

Ved siden av jobben har han drevet med stand up. Gjennom ni år som komiker har stått på scener over hele landet og underholdt publikum med sin humoristiske sans og kreative tilnærming til livet. Marius er kjent for sin selvironi, energi og sjarm, og han får alltid publikum til å le. I januar 2022 sa han derfor opp jobben som leder i Schibsted for å bli komiker på fulltid.

Som komiker er Marius en typisk historieforteller. Han er glad i historiens kraft og lidenskapelig opptatt av hvordan vi skaper gode og underholdende historier. Denne lidenskapen deler han med tilhørerne sine når han snakker om hvordan virksomheter kan benytte god historiefortelling for å skape kultur, nå sine mål eller sørge for at de ansatte motiveres.

Marius er også opptatt av hva påvirker oss mennesker, og hva som får oss til å le. Markedsføring handler jo primært om hvordan vi forstår behovene til en gruppe som er viktig for oss, og hvordan vi som virksomhet beviser at vi leverer på de behovene. I tillegg handler både stand up og markedsføring om hvordan vi fanger oppmerksomhet, og holder på den. Dette gjennomsyrer derfor hans foredrag.

Marius sitt motto er at det er mye gøy i arbeidslivet. Mange ting i arbeidshverdagen er nemlig egentlig veldig gøy hvis vi stopper og tenker over det. Dette liker Marius å påpeke. F.eks kan det være trebokstavsforkortelser som alle benytter, men ingen vet hva betyr. “Buzzord” som alle bruker, men som ingen kan forklare, eller de utallige workshopene med gule post-it lapper som man glemmer i det man går ut av rommet. Uansett hvor hverdagslig det er kan Marius finne humor i dette.

Når du booker Marius til ditt foredrag får du ikke bare en god fagperson og komiker, men også en karismatisk personlighet som kan engasjere et publikum. Han har evnen til å formidle komplekse ideer på en forståelig måte, og hans unike kombinasjon av humor og innsikt gjør ham til et populært valg for foredrag og konferanser.

Marius Thorkildsens foredrag kan holdes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Marius Thorkildsen
Marius Thorkildsen foredrag

Ulikheter i organisasjonen - fordel eller ulempe?

 • Hvilke utfordringer får man når organisasjonen skal samarbeide på kryss av avdelinger? Hva skjer når regnskap møter markedsføring? Hva med aldersforskjell eller personlighetstyper? Hvilke utfordringer kan man få og hva er det som kan gå helt galt?
 • Dette er noen av de tingene som Marius Thorkildsen tar et humoristisk skråblikk på. Med sin erfaring fra ledelse i en stor organisasjon, kombinert med lang fartstid fra standup, leverer han humorforedrag som treffer spikeren på hodet. Marius tilpasser oppdraget til den enkelte kunde og man får rett og slett underholdning med substans.
Marius Thorkildsen foredrag

Stand-up storytelling - slik benytter du stand-up for å bygge kultur

Alle virksomheter har noe å lære av stand up-komikere for å bygge intern virksomhetskultur. Marius er en erfaren leder og standup komiker og viser deg hvordan du kan bruke stand up triksene i din hverdag.

 • Hvordan fanger man oppmerksomheten til noen som i utgangspunktet ikke er interessert?
 • Hvordan formidler man historier og budskap på en så konsis og engasjerende måte at mottaker ikke har noe annet valg enn å la seg rive med?
 • De hemmelige triksene stand up komikere bruker for å bli sett, bli hørt og ikke minst engasjere menneskene rundt seg.
Marius Thorkildsen foredrag

Fra techNO-logy til TechYES-logy - AI med en humoristisk tvist

Standup-komiker og teknologientusiast Marius Thorkildsen leverer et hylende morsomt om AI, teknologioptimisme og buzzord.

 • Alle snakker om AI om dagen, men hvorfor snakker alle om det på akkurat samme måte?
 • Hvorfor har alle foredragsholderne svart turtleneck og briller? 
 • Hvorfor blir vi alltid så revet med av ny teknologi når vi ikke en gang klarer å benytte den teknologien vi allerede har? 
 • Var det like mye oppstyr blant huleboerne da gaffelen kom, så det er med AI nå?
Marius Thorkildsen tilbyr

Konferansier, moderator og edutainment.

 • Marius Thorkildsen har lang erfaring fra scenen og er en stødig konferansier.
 • Han er god på å holde i den røde tråden, men samtidig tilpasse seg publikummet.
 • Han kan også vinkle de fleste temaer inn i humorforedrag og edutainment.
Uforpliktende forespørsel på Marius Thorkildsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Marius Thorkildsen