Lasting innhold ...

Niels Christian Geelmuyden

Niels Christian Geelmuyden

Forfatter og skribent med unik talerevne. En som bringer latter og vekker tanker på ditt arrangement!

Niels Christian Geelmuyden er en godt kjent forfatter og skribent som holder både underholdende og tankevekkende foredrag eller kåserier. Det er få grenser for hvilke temaer denne foredragsholderen dekker!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Niels Christian Geelmuyden er en godt kjent forfatter og skribent som regelmessig er sett som spaltist i Aftenposten, Morgenbladet, Bergens Tidende, SASmagasinet og Tønsbergs Blad.

Niels Christian er mest kjent for å ha skrevet utmerkede portrettintervjuer i 25 år for blant annet Kapital. I tillegg har han utgitt 36 bøker og står som en fremragende norsk forfatter. Gjennom åtte år har han også holdt skrivekurs for tilreisende nordmenn i Marrakech.

Som foredragsholder har Niels Christian vært med på flere litteraturfestivaler rundt om i Norge. Blant annet var han årets folketaler under Bjørnsonfestivalen i Molde, med 700 tilskuere utendørs. I tre år har han også vært foredragsholder på Nordens største kostholdskonferanse og mottatt svært gode tilbakemeldinger.

I foredragene har det blitt vekket applaus, latter og drøfting med strålende tilbakemeldinger gang på gang. Niels Christian har også utmerket seg i å skreddersy foredrag og kåserier inn mot det enkelte arrangement.

I utdanning har Niels Christian hovedfag i statsvitenskap, samt grunnfag i psykologi og historie. I tillegg har han en mangfoldig yrkesbakgrunn som kanonkommandør, ølkjører, lærer, foredragsholder, skribent og forfatter.

For hans dyktighet og mange oppnåelser har Niels Christian mottatt utmerkelsene Gullpennen, Fritt Ords Honnørpris og Vestfolds Litteraturpris.

  Niels Christian Geelmuyden foredrag

  Kåseri

  Et kåseri med Niels Christian er en spesiell opplevelse en sjeldent vil glemme. Kåseriene vekker til live latter, applaus og mye ettertanke hos publikum. I tidligere kåserier har Niels Christian tatt for seg temaer som arkitektur, helse, kunst, medisinske bivirkninger, aldring, lederskap, tenkning, dobbeltmoral, kommunikasjon, miljø, musikk, og journalistikk.

  Niels Christian skreddersyr også innhold i kåserier etter kundens ønsker til arrangementet.

   

  Niels Christian Geelmuyden foredrag

  Foredrag

  Niels Christian er en svært fleksibel foredragsholder som holder foredrag om flere temaer. Foredragene er ofte basert på en av hans 36 bøker, men Niels Christian strekker seg mye lenger enn dette. Eksempler inkluderer:

  -50 fordeler med å passere 50

  -Det meningsløse ved å arbeide

  -Sannheten på bordet

  Foredragene kan også skreddersys etter kundens ønske om innhold da det er få temaer Niels Christian ikke har kunnskap til å dekke.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Niels Christian Geelmuyden

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Niels Christian Geelmuyden