Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Morsomt og lærerikt om kreative prosesser og tro på egne idéer

Øyvind Rafto profilbilde

Øyvind Rafto

Med over 20 års erfaring fra underholdningsbransjen, tilbyr Øyvind Rafto en unik blanding av humor og strategisk tenkning. Ideell for å fornye og inspirere ditt team.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Øyvind Rafto

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Øyvind

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Øyvind Rafto, siviløkonom og humorlegende fra Raske Menn, tilbyr et unikt foredrag om kreativitet og innovasjon. Med over 20 års sceneerfaring og suksess i entreprenørskap, inspirerer Øyvind ditt team til å omsette idéer til handling. Lær fra en mester hvordan man kan utvikle, velge og implementere ideer, med humoristiske eksempler og praktiske verktøy for å realisere potensialet i enhver organisasjon.

Et foredrag med Øyvind Rafto gir deg:

  • Unik kombinasjon av humor og forretningsinnsikt: Øyvind Rafto tilbyr en sjelden blanding av underholdning og praktiske forretningsstrategier, noe som gjør hans foredrag både engasjerende og innsiktsfulle for ethvert publikum.
  • Erfaring fra realisering av kreative ideer: Lær hvordan man omskaper kreativitet til konkrete resultater. Øyvind deler sin ekspertise i å utvikle og implementere innovative ideer, noe som er avgjørende for organisasjonsvekst.
  • Verktøy for idegjennomføring: Publikummet vil få en ‘verktøykasse’ fylt med praktiske metoder og strategier for å bringe egne ideer til liv, basert på Øyvinds omfattende erfaring som innovatør og entreprenør.

Tenk deg en arbeidsdag fylt med rutineoppgaver, og plutselig kommer et lysglimt av inspirasjon. Dette er essensen av et foredrag med Øyvind Rafto – en unik blanding av humor og praktisk innsikt som forvandler det ordinære til noe ekstraordinært. Han er kjent for sin allsidige karriere som humorist, innovatør og siviløkonom, bringer denne dynamiske energien til hvert arrangement han deltar i.

Øyvind har en bemerkelsesverdig evne til å kombinere underholdning med lærerike innsikter, noe som gjør hans foredrag ideelle for organisasjoner som ønsker å stimulere kreativitet og nyskaping blant sine ansatte. Hans bakgrunn som et sentralt medlem av humorgruppen Raske Menn, kombinert med hans erfaring i produktutvikling og entreprenørskap, gir en unik blanding av kompetanse. Dette gjør ham til en ettertraktet foredragsholder for bedrifter som søker en balanse mellom lærdom og underholdning.

Når du booker Øyvind Rafto til ditt arrangement, kan du forvente mer enn bare et standard foredrag. Øyvind tar med seg en rikholdig erfaring fra underholdningsbransjen og næringslivet, og deler innsikt om hvordan man kan omforme kreative ideer til konkrete resultater. Hans tilnærming er ikke bare teoretisk; han bruker virkelige eksempler fra sitt arbeid med Raske Menn, TV-produksjoner, og innovasjoner i produktutvikling.

Øyvind Rafto har hatt mange idéer. Sammen med de to andre medlemmene i Raske Menn har han satt noen av dem ut i livet så de har endt opp som humorklassikere. Men Øyvind har også hatt idéer til husholdningsprodukter for å gjøre livet lettere, og boligutviklingsideer til å gjøre hjemmet mer interessant. Noen av idéene har han satt ut i livet. Noen av dem burde ikke ha hatt livets rett. Noen har vært latterlig morsomme på de riktige måtene, og noen har blitt ledd av på helt feil premisser.

Gjennom 45 minutter, viser Øyvind hvordan han har jobbet med idéene gjennom sin karriere som alt fra revyartist til produktutvikler. Han viser morsomme eksempler på hva som ble og hva som kunne ha vært, og til slutt vil foredragspublikummet sitte igjen med en verktøykasse som vill gjøre det enklere for dem å gjennomføre sine egne idéer.

Vis foredrag med Øyvind Rafto
Øyvind Rafto foredrag

Fra idé til suksess

Idéer kommer i mange former. Plutselig som et lynnedslag eller sakte manifestert etter lange prosesser. Men hva er en god idé? Og hva skiller geniale idéer fra gode idéer. Hvordan videreforedler man idéen og setter den ut i livet? Og ikke minst: Hvordan gjenkjenner man hvilke idéer er det som gir det beste resultatet?

Gjennom 45 minutter, viser Øyvind hvordan han har jobbet med idéene gjennom sin karriere som alt fra revyartist til produktutvikler. Han viser morsomme eksempler på hva som ble og hva som kunne ha vært, og til slutt vil foredragspublikummet sitte igjen med en verktøykasse som vil gjøre det enklere for dem å gjennomføre sine egne idéer og bidra til økt innovasjon, endring og motivasjon på arbeidsplassen.

 

Øyvind Rafto tilbyr

Konferansier/Underholdning/ Toastmaster/Debattleder

Øyvind Rafto er en meget erfaren og stødig entertainer. Han skreddersyr alt slik at det passer bedriften eller seminaret ditt. Her får du et multitalent som kan holde i de fleste arrangement.

  • Toastmaster i ulike sammenhenger
  • Konferansier dagtid
  • Konferansier kveld
  • Underholdning 25 minutter, kveld og dag
  • Debattleder (evt med strømbånd på foten til deltakerne, veldig morsomt)

 

Uforpliktende forespørsel på Øyvind Rafto

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Øyvind Rafto