Lasting innhold ...

Per Henrik Stenstrøm

Per Henrik Stenstrøm

Møter du mange vanskelige mennesker? TV og radiojournalist og mangeårig toppleder gir gode og underholdende råd!

Foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer og bedrevitere, programledere og journalister, kunstnere og artister. Han er mangeårig og prisbelønt kursholder for Confex og andre, med bred erfaring fra konferansieroppdrag, debatt- og programledelse på møter og konferanser. Som foredragsholder er han et av de menneskene som virkelig stråler på scenen.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Per Henrik Stenstrøm var programdirektør i P4 inntil sommeren 2015. Nå har han sluttet for å bli selvstendig foredragsholder og rådgiver innen kommunikasjon og ledelse.

Per Henrik Stenstrøm foredrag er svært populære og Per Henrik har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner. Han har 25 års erfaring som leder, og holder foredrag om både lederskap og kommunikasjon. Stenstrøm evner å begeistre med eksempler og egne erfaringer, underholdende og til ettertanke!

Med lang bakgrunn som programleder på radio og TV, samt bred erfaring med konferansieroppdrag, debatt- og programledelse på møter og konferanser, står han sterkt som en erfaren foredragsholder. Massevis av medietrening, budskapstrening og kurs i presentasjonsteknikk ligger også til grunn for dette. Stenstrøm er også en mangeårig og prisbelønt kursholder for Confex og andre.

I mange år ledet han P4s aktualitetsmagasin «Sytten Tretti» og «P4s Radiofrokost». Han var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet «Etterlyst» på TV, og i tillegg har han vært leder for en rekke ulike redaksjoner – både print og eter.

Per Henrik Stenstøm foredrag kan skeddersyes til nettopp ditt event. Enten du trenger hjelp til å takle primadonnaer og vanskelige kolleger på arbeidsplassen, eller få redaksjonell omtale og oppmerksomhet i media. Han bidrar med hjelp til storytelling og budskapstrening, og kan også tilby konferansiertjenester, debattledelse og programlederrelaterte oppdrag til ulike arrangement.

Stenstrøm er en innholdsmann som kan ta fram til scenekant og stiller seg til disposisjon!

Per Henrik foredrag holdes på norsk.

  Per Henrik Stenstrøm foredrag

  Kunsten å være en god kollega

  • De forsurer arbeidsplassen din. De tapper deg for krefter. De stiller ikke opp når det trengs. Går det likevel an å sette pris på en egoistisk surpomp?
  • Et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben.
  • Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjon på arbeidsplassen.
  • Når arbeidet er et kall og når arbeidet ikke er et kall.
  • I dette foredraget får du verktøy og arketypemodeller som skaper større forståelse på arbeidsplassen.
  • Hva gjør man med dem som rett og slett ikke vil la seg lede?

   

  Per Henrik Stenstrøm foredrag

  Per Henrik Stenstrøm kan også holde foredrag om:

  • Redaksjonell omtale og oppmerksomhet i media.
  • Storytelling og budskapstrening.
  • Konferansiertjenester, debattledelse og programlederrelaterte oppdrag til ulike arrangement.

   

  Per Henrik Stenstrøm foredrag

  Konferansier og debattleder

  • Stenstrøms lange erfaring som programleder i både radio og tv gjør ham til en populær konferansier og debattleder. 
  • Noen vil ha en stødig ordstyrer. Andre vil ha en frisk debatt på sitt arrangement. Eller begge deler i kombinasjon.
  • Per Henrik har ledet mange radio og tv-debatter og kjenner triksene for å få til spennende ordskifter. Gjerne med ekstra brodd og temperatur hvis det er målet. Eller mer tilbakelente sofaintervjuer alá Skavlan-stilen.
  • Per Henrik er en behagelig vert, men kan med sin standup-erfaring fra ulike scener også få publikum til å le. Derfor kan han gjerne også brukes som toastmaster under middagen.
  • En innholdsmann som tar frem til scenekant!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Per Henrik Stenstrøm

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Per Henrik Stenstrøm