Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Motiverende foredrag om å skape bedre miljø på jobben

Per Henrik Stenstrøm

Per Henrik Stenstrøm

Møter du mange vanskelige mennesker? TV- og radiojournalist og mangeårig toppleder gir gode og underholdende råd.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

"Per Henrik holdt foredrag for oss på vårt månedlige inspirasjonsmøte i Google Norge. Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge. Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende. Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder."

Jan Grønbech, Google Norge-sjef - Google Vis alle referanser

Et foredrag med Per Henrik Stenstrøm gir deg:

 • Innsikt i hvordan skape et bedre miljø på jobben, formidlet med humor og treffende eksempler som alle kan kjenne seg igjen i.
 • Lang erfaring som profesjonell formidler i radio og TV.
 • Foredrag spesialtilpasset for å møte dine behov.
Uforpliktende forespørsel på Per Henrik Stenstrøm

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Per

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer og bedrevitere, programledere og journalister, kunstnere og artister.

Han er mangeårig og prisbelønt kursholder for Confex og andre, med bred erfaring fra konferansieroppdrag, debatt- og programledelse på møter og konferanser. Som foredragsholder er han et av de menneskene som virkelig stråler på scenen.

Et foredrag med Per Henrik Stenstrøm gir deg:

 • Innsikt i hvordan skape et bedre miljø på jobben, formidlet med humor og treffende eksempler som alle kan kjenne seg igjen i.
 • Lang erfaring som profesjonell formidler i radio og TV.
 • Foredrag spesialtilpasset for å møte dine behov.

En av de store utfordringene på enhver arbeidsplass er hvordan du skal håndtere «de andre». De som ikke er som deg og meg. Enten du jobber på et sted med litt flere enn en håndfull mennesker, er med og driver en forening eller sitter i styret i borettslaget, så har du kolleger eller andre rundt deg som du skal samarbeide med. Og blant disse menneskene er det nesten garantert noen du synes er irriterende!

Per Henrik ga nylig ut boken «Irriterende kolleger – slik takler du dem» som har fått gode anmeldelser og mye oppmerksomhet. Etter å ha besøkt hundrevis av norske bedrifter for å snakke om arbeidsmiljø, har han konkludert med at de irriterende typene kan deles inn i syv typer: Primadonnaen, Bedreviteren, Skrytepaven, Pessimisten, Gratispassasjeren, Superoptimisten og Motarbeideren.

Per Henrik gir i sine foredrag gode råd og konkrete løsninger for hvordan typene kan forstås og han evner å begeistre med eksempler og egne erfaringer, underholdende og til ettertanke!

Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i bransjer fulle av primadonnaer og bedrevitere. Han har 25 års ledererfaring fra mediebransjen og vet mye om å håndtere vanskelige medarbeidere. De siste årene har han holdt foredrag om temaet og er mest kjent for suksessforedraget «Slik takler du idiotene på jobben!» som har fylt de fleste kulturhus i landet.

Stenstrøm er utdannet journalist med bakgrunn som radio- og tv-programleder.

Vis foredrag med Per Henrik Stenstrøm
Per Henrik Stenstrøm foredrag

Kunsten å være en god kollega

 • De forsurer arbeidsplassen din. De tapper deg for krefter. De stiller ikke opp når det trengs. Går det likevel an å sette pris på en egoistisk surpomp?
 • Et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben.
 • Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjon på arbeidsplassen.
 • Når arbeidet er et kall og når arbeidet ikke er et kall.
 • I dette foredraget får du verktøy og arketypemodeller som skaper større forståelse på arbeidsplassen.
 • Hva gjør man med dem som rett og slett ikke vil la seg lede?
Per Henrik Stenstrøm foredrag

Per Henrik Stenstrøm kan også holde foredrag om:

 • Redaksjonell omtale og oppmerksomhet i media.
 • Storytelling og budskapstrening.
 • Konferansiertjenester, debattledelse og programlederrelaterte oppdrag til ulike arrangement.
Per Henrik Stenstrøm konferansier

Konferansier og debattleder

 • Stenstrøms lange erfaring som programleder i både radio og tv gjør ham til en populær konferansier og debattleder. 
 • Noen vil ha en stødig ordstyrer. Andre vil ha en frisk debatt på sitt arrangement. Eller begge deler i kombinasjon.
 • Per Henrik har ledet mange radio og tv-debatter og kjenner triksene for å få til spennende ordskifter. Gjerne med ekstra brodd og temperatur hvis det er målet. Eller mer tilbakelente sofaintervjuer alá Skavlan-stilen.
 • Per Henrik er en behagelig vert, men kan med sin standup-erfaring fra ulike scener også få publikum til å le. Derfor kan han gjerne også brukes som toastmaster under middagen.
 • En innholdsmann som tar frem til scenekant!

Slik jobber vi sammen - når vi ikke er sammen!

Idiots at work & why you should love them! | Per Henrik Stenstrøm | TEDxArendal

Per Henrik Stenstrøm - Primadonnaer og andre vanskelige kolleger

Vis foredrag med Per Henrik Stenstrøm

Referanser

"Vi var veldig fornøyd med foredraget ditt. Du traff gjengen på en fin måte, og de kunne sette ordene og kunnskapen du formidlet rett inn i sin egen arbeidssituasjon. Vi gir deg vår beste anbefaling!"

Bjørn Maaseide, country manager

SATS ELIXIA

"Jeg hadde gleden av å se Per Henriks foredrag. Det var underholdende, interessant og lærerikt, framført med humor og glimt i øyet. Jeg skulle gjerne sett at alle foredrag jeg var på hadde samme høye kvalitet."

Are Sende Osen, programleder

NRK

«Per Henrik holdt foredrag/workshop på vår reiselivskonferanse på Helgeland og leverte et solid og godt foredrag. Han er meget flink til å formulere seg, har en behagelig stemme og vesen, er morsom og 1,5 time bare fløy avgårde. Vi er meget fornøyd og anbefaler han gjerne videre.»

Gunn Kristin Johansen, Regionsansvarlig

Helgeland Reiseliv AS

"Vi arrangerer samlinger for våre virksomhetsledere 2 ganger i året, hvor ca. 60 stykker er til stede hver gang. Dette er møter, hvor vi tar opp aktuelle temaer, og hvor vi også inviterer inn en ekstern foredragsholder som kan gi oss litt faglig «påfyll». Nå i juni var vi så heldige å ha besøk av Per Henrik Stenstrøm! AFK er en stor og kompleks organisasjon, hvor vi naturlig nok har en rekke utfordringer organisatorisk og mellom-menneskelig. Det var derfor en fryd å høre på Per Henriks beskrivelser av ulike personlighetstyper satt inn i et helhetlig perspektiv. Han tar de ulike personligheter helt på kornet, så dette var både relevant, motiverende og - ikke minst - underholdende! Per Henrik har en lett og profesjonell stil og involverer deltagerne underveis på en positiv måte. Vi har etter dette foredraget fått et mer bevisst forhold til omgang med kollegaer og andre! Jeg kan absolutt anbefale Per Henrik som foredragsholder, og vi kommer til å invitere ham tilbake til oss ved en senere anledning!"

Kristin Ødegaard, HR Direktør

Akershus Fylkeskommune

"Foredraget var veldig profesjonelt gjennomført og morsomt! Selv om temaet kan være touchy for noen, ufarliggjorde han temaet samtidig som han ga oss alle noe å tenke på."

Hanne Ege Kvifte, virksomhetsleder

Sørum kommune

"Per Henrik sitt foredrag «Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger» som han holdt for vår seksjon, gir et godt innblikk i forskjellige mennesketyper som man finner på enhver arbeidsplass. Hans formidlingsmåte er svært underholdende, og alle kan kjenne seg igjen i hans beskrivelser. Man får en god bevisstgjøring av hvilke kvaliteter og utfordringer som er knyttet til de ulike typene og hvordan samspillet mellom dem kan utnyttes til det beste. Et lærerikt og morsomt foredrag som anbefales på det sterkeste!"

Morten Skaarnes, politioverbetjent

Oslo politidistrikt

"Per Henrik holdt foredrag for oss på vårt månedlige inspirasjonsmøte i Google Norge. Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge. Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende. Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder."

Jan Grønbech, Google Norge-sjef

Google

"Per Henrik leverte så til de grader fantastisk. Hans fremstilling av de ulike mennesketypene med eksempler førte at folk lo så tårene trillet. Absolutt en anbefaling til bedrifter som ønsker å rette et fokus på arbeidsmiljø og godt samarbeid blant ansatte."

Tonje Bendiksen, Utviklingsrådgiver

NAV Økonomi

"Vi har hatt faglunch en gang i måneden over to år, men denne timen toppet deltagelsen, folk satt og sto over hele lokalet, ca. 70 personer! Per Henrik fortalte på en levende måte om forskjellige arketyper på en arbeidsplass, slik at alle kunne kjenne seg igjen. Han fortalte med masse humor, men det lå også et alvor bak som fikk forsamlingen til å skjønne at dette ikke bare er tull, men at fastlåst atferd kan være problematisk blant folk som jobber sammen. Jeg likte godt at Per Henrik fikk frem et viktig budskap til en arbeidsplass, bakt inn med masse humor. Det var befriende og nyttig å ha en time sammen med kolleger hvor vi kunne le sammen, og litt av hverandre! På en god måte. Etter foredraget hørte jeg flere snakke sammen om i hvilken kategori de hørte mest hjemme, og de lo med hverandre! Jeg anbefaler foredraget videre til andre arbeidsplasser, det å le sammen gir et godt arbeidsklima!"

Ellen S. Kjendbakke, Undervisningsleder

Spesialsykehuset for epilepsi – SSE

"Foredraget til Per Henrik Stenstrøm var et løft i skolehverdagen. Han belyste et viktig tema med foredraget “Slik skaper vi verdens beste arbeidsplass sammen” både med humor og alvor. Vi var samlet en time umiddelbart etter en travel skoledag, og alle som jobber med barn og ungdom i skolen vet at læreren har gitt mye av seg selv i løpet av dagen. Da er det godt å motta. Lærere og andre ansatte ved Presterød ungdomsskole ble både begeistret og inspirert. Dette foredraget bør mange arbeidsplasser få med seg!"

Steinar Strand Jensen, Rektor

Presterød ungdomsskole

"Foredraget var svært godt tilpasset målgruppen."

Mona Søråsdekkan, Rådgiver adm

Oslo universitetssykehus

"Presentasjonen var svært interessant og innholdet var godt egnet til umiddelbar refleksjon og ettertanke. Tror mange kjente seg igjen i personkarakteristikken. Fremstillingen var spesielt god fordi den var preget av humor og ironi."

Grethe Meier, adm.dir.

Privatmegleren

"Per Henriks foredrag om primadonnaledelse på strategisamlingen for ledergruppen i Flytogets driftsavdeling ble både nyttig og inspirerende. Bruken av eksempler og erfaringer fra Per Henriks egen lederkarriere og involveringen av oss andre i diskusjonen ga flere aha-opplevelser og nyttige knagger til å bruke i egen medarbeideroppfølging og i egen organisasjon. Foredraget motiverte oss til nye innganger og nye momenter for neste medarbeidersamtale!"

Jarle Røssland, driftsdirektør

Flytoget

"Jeg fikk mange gode og hyggelige tilbakemeldinger på foredraget ditt. Foredraget “Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger” gir en rask innføring i ulike mennesketyper på en lett og humoristisk måte. Vi kan trygt anbefale Per Henrik!"

Frode Woldsund, regionleder

Frelsesarméens rusomsorg

"NFF hadde invitert 100 nyutdannede fengselsbetjenter til kurs på Gardermoen. De skal ut og møte hverdagen i kriminalomsorgen. Per Henrik holdt et flott foredrag om primadonnaer og andre vanskelige kolleger. Per Henrik har en fin måte å oppnå kontakt med sitt publikum og holdt stilen i samtlige 45 minutter. Han er tydelig i sin presentasjon og vi fikk alle mange aha-opplevelser og en god latter. Det var kun godord å høre om innhold og presentasjon. Jeg kan varmt anbefale Per Henrik til andre som ønsker foredraget."

Asle Aase, nestleder

Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund

"Per Henrik Stenstrøm holdt foredrag på Bærum næringsråds årsmøte i mars og dette var litt av en tankevekker for de nærmere 100 tilhørerne. Et forrykende foredrag om primadonnaer og vanskelige kolleger. En inspirerende og engasjert foredragsholder, med mye erfaring og kunnskap, som han deler på en svært humoristisk og profesjonell måte. Kan på det sterkeste anbefale Stenstrøm til alle som ønsker et litt annerledes foredrag, og hvor man ønsker å bevisstgjøre ansatte i forhold til hvordan ulike personligheter best skal samhandle."

Ane Maria H. Mjaaseth, direktør

Bærum Næringsråd

"Per Henrik Stenstrøm hadde fagdag innen temaet Kommunikasjon for Feltteamet i Bydel Alna, og Lokale tiltak onsdag 12.05.16. Undertegnede fant dagen både interessant og lærerik. I tillegg har foredragsholderen en fantastisk evne til å legge frem temaene på en givende og inspirerende måte! Jeg tenker flere innen offentlige systemer kan profittere på å anvende Per Henrik i forbindelse med temaet kommunikasjon/ personalkonflikter. Tusen takk for bidraget!"

Eivind Johansen, Teamleder

Alna barneverntjeneste, Oslo kommune

"Vi hadde gleden av å ha Per Henrik som foredragsholder på fagdager ved St. Olavs Hospital. Foredraget hans var underholdende, engasjerende og fremført med glimt i øyet. Det resulterte i gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Et proft og hyggelig samarbeid."

Kirsti Hagen Berg, Administrasjonskoordinator

St. Olavs Hospital HF

"Vi brukte Per Henrik på et avdelingsseminar hvor vi ønsket å fokusere på arbeidsmiljø og fellesskapsfølelse. Ikke minst var vi opptatt av å hente inn en foredragsholder som kunne inspirere og lage god stemning. Det fikk vi! Stenstrøms gjennomgang av de ulike personlighetstypene var både morsom og lærerik. Foredraget er fullt av tankevekkende og artige historier fra «det virkelige arbeidsliv», og Stenstrøms mangfoldige ledererfaring kommer virkelig til sin rett. En engasjerende og energisk formidler som garantert blir en nyttig opplevelse."

Ingrid Skogrand, konserndirektør

Aller Media

"Per Henrik Stenstrøm leverte et godt grunnlag for ettertanke og refleksjon om oss selv og samspill mellom kollegaer. Det skapte god stemning. Evalueringen viste en snittkarakter på 4,4 hvor 5 var beste karakter (151 svar)."

Vigdis Kirkbak Vorkinn, Tannhelsetjenesten

Akershus-fylkeskommune

Inspirerende og morsomt.

Stavanger kommune

"Energisk, humoristisk og tatt på kornet."

Toril Naustdal, Virksomhetsleder

NSF LSL Oppland

Til vårt personalseminar var vi ute etter en foredragsholder som kunne "treffe" både behandlere og ansatte tilknyttet administrasjon/støttefunksjoner. Per Henriks foredrag om ulike personlighetstyper traff godt. Han formidler noe viktig med en god porsjon humor :-)

Siri Kjelberg, Virksomhetsleder

Origosenteret, Kirkens Bymisjon

Veldig bra og morsomt. Fikk gode tilbakemeldinger fra kollegaer. Dyktig og profesjonell.

Tuva Kompen

Bane NOR

Mye bra tilbakemeldinger fra ansatte og ledsagere!

Ingeniør Knut Arnseth

M.Dobloug AS

Takk for fantastisk flott gjennomført foredrag! PHS holdt oppmerksomheten til ca 120 personer i 90 minutter! En bragd i seg selv! Har fått gode tilbakemeldinger fra de som deltok på foredraget at det var morsomt, inspirerende og lærerikt, samt at det gav rom for egen refleksjon... Kort sagt et svært vellykket foredrag!

Senterleder, Liv Andersen

Sørlandssenteret

Veldig hyggelig og profesjonell foredragsholder. Forholdt seg supert til de vi hadde snakket om på forhånd og traff publikum spot on! Underholdene og til ettertanke.

Elizabeth Schilling

Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund
Uforpliktende forespørsel på Per Henrik Stenstrøm

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Per Henrik Stenstrøm
Per Henrik Stenstrøm

5 ut av 5 stjerner

"Per Henrik holdt foredrag for oss på vårt månedlige inspirasjonsmøte i Google Norge. Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge. Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende. Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder."

Jan Grønbech, Google Norge-sjef - Google Vis alle referanser

Foredragsemner med Per Henrik Stenstrøm