Lasting innhold ...

Renate Skaue Jørgensen

Renate Skaue Jørgensen

Bedriftsveileder og medarbeiderskaper som brenner for å skape gode arbeidsdager, arbeidslyst og glede.

Dagens arbeidsliv oppleves av mange som interessant, givende, lærerikt og spennende, men også som krevende og slitsomt. Hvordan velger vi å møte utfordringene som arbeidslivet gir oss? Som foredragsholder har hun alltid som mål å skape positivitet og bevissthet om hvordan vi selv bidrar til å lage en god arbeidshverdag.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvem er du på din arbeidsplass? Hvordan bidrar du til å løse dine oppgaver, være en god kollega og bidra positivt til din arbeidsgiver?

Dette er interessante spørsmål vi kanskje sjeldent reflekterer over, men som erfaringer tilsier er noe vi må snakke mer om.

Med glimt i øyet, raushet, god forankring i teori og mange treffende eksempler, holder Renate Skaue Jørgensen engasjerende foredrag. Lær mer om arbeidsglede, yrkesstolthet og medarbeiderskap!

Etter 25 år som medarbeider og leder, har Renate erkjent at hun har bidratt med mye positivt medarbeiderskap. Samtidig har hun også innsett at hun har vært med på å skape dårlig stemning. Hun har koset seg med misnøye og bidratt negativt til arbeidsmiljøet. Refleksjoner rundt dette vekket Renates interesse for medarbeiderskap, og hvordan valgene vi tar, eller lar være å ta, påvirker vår arbeidshverdag.

Renate har veilederutdanning i medarbeiderskap fra Teamwork, og har også bidratt som veileder og mentor for andre som har tatt sin videreutdanning der. Siden 2012 har hun jobbet i eget selskap, Skauro AS, med foredrag om og utvikling av medarbeiderskap i små og store virksomheter, innen både offentlig og privat sektor.

Før det hadde Renate ni spennende år ved Rica Ishavshotel i Tromsø som salgs- og markedssjef og HR-sjef. Hun har en bachelor i markedsføring med spesialisering i bedriftsutvikling fra BI, og mer enn 20 års arbeidserfaring innen salg, markedsføring, personal og kursholding.

Renate Skaue Jørgensen foredrag holdes på norsk. Hun formidler på en ekte, tankevekkende og inspirerende måte, som gjør at deltakerne får lyst til å ta tak i sitt eget medarbeiderskap og bidra positivt på sin arbeidsplass.

  Renate Skaue Jørgensen foredrag

  Sats på arbeidsgleden

  • Arbeidsgleden er vår viktigste ressurs. Vi ønsker alle å ha medarbeidere og kolleger som kommer på jobb fordi de har lyst, føler mening og glede i jobben sin.
  • Når vi også vet at ansatte i arbeidsmiljøer med stor grad av arbeidsglede leverer bedre resultater enn andre, – da er det bare å satse på mer arbeidsglede!
  • Dette Renate Skaue Jørgensen foredrag setter fokus på hvorfor arbeidsglede er så utrolig viktig, hva som gir oss denne gleden og hvordan vi kan jobbe sammen for å skape enda mer av det.

   

  Renate Skaue Jørgensen foredrag

   Godt medarbeiderskap gjør en forskjell!

  • Å jobbe for en kultur preget av godt medarbeiderskap gir verdi. Hvordan kan vi ta tak i medarbeiderskapet og hva kan vi gjøre i praksis for å utvikle det?
  • Medarbeiderskap handler om hvordan hver og en forholder seg til sine arbeidsoppgaver, kolleger og arbeidsgiver. Skap bevissthet rundt dette ved å sette medarbeiderskap på agendaen.
  • Engasjer ledere og medarbeidere til å se sitt eget medarbeiderskap og hvordan vi sammen kan bli enda bedre. Dette Renate Skaue Jørgensen foredrag gir dere kick-starten dere trenger for å komme igang!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Renate Skaue Jørgensen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Renate Skaue Jørgensen