Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Inspirerende og engasjerende om nye idéer, stresshåndtering og team-arbeid

Thomas Engeset

Thomas Engeset

Som TV-regissør, programleder og tidligere fallskjermjeger tilbyr Thomas unik og underholdende innsikt i temaer som team-arbeid, stresshåndtering, historiefortelling og idéutvikling.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Thomas Engeset

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Thomas Engeset er en foredragsholder som enhver bedrift vil dra nytte av å oppleve. Med sin lekne tilnærming til formidling er han en mann som får fram sine budskap på en humoristisk måte som fester seg hos publikum. Han har spennende historier og gode eksempler fra sin unike karriere, som enkelt overføres til næringslivet.

Et foredrag med Thomas Engeset gir deg:

  • Kunnskap: Til å ta idéutvikling og kreativitet fra vanskelig og skummelt, til konkret, gøyalt og effektivt.
  • Historiefortellings-verktøyene: Som kreves for å berøre og inspirere både kunder og ansatte.
  • Engasjerende: Og underholdende foredragsholder.

Thomas har regissert innhold til alt fra MGP, Kvelden før kvelden og Sommeråpent, til Camp Senkveld, Alle Mot 1 og P3GULL. Kunnskapen om idéutvikling og historiefortelling har ført til Gullrute og flere nominasjoner.

Han har scene-erfaring som improvisasjons-skuespiller og foredragsholder gjennom flere år og foran kamera har han gjort alt fra å spille Kjell i Olsenbanden jr.-filmene til å lede lørdagsunderholdningen på NRK1 i live-sendte «Alle Mot 1». Erfaringen gjør han trygg, konkret og leken på scenen, med fullt fokus på at budskapet skal lande med full effekt.

Den unike bakgrunnen som fallskjermjeger fra Hærens Jegerkommando fører til at Thomas sitt perspektiv rundt kreativitet, stresshåndtering og team-arbeid skiller seg fra andre foredragsholdere. Hans praktiske metoder og verktøy er tilpasset næringslivets behov og tilbyr verdifull læring og inspirasjon for å oppnå solide resultater.

Vis foredrag med Thomas Engeset
Thomas Engeset foredrag

Kunsten å tenke nytt

Hvorfor klarer noen stadig vekk å komme opp med banebrytende nye idéer og løsninger, mens andre står fast med en gang de prøver å tenke nytt?

Gjennom dette inspirerende, konkrete og underholdene foredraget, utforsker Thomas hemmelighetene bak effektiv idéutvikling og kreativ tenkning. Med erfaring fra store TV-produksjoner, fallskjermjegertjeneste og idéutvikling, kombinerer han praktisk kunnskap med unike perspektiver for å stimulere både individuell og gruppebasert kreativitet. Foredraget gir deg konkrete verktøy og metoder som er skreddersydd for næringslivet, for å fremme både innovasjon og teamdynamikk. Hans engasjerende tilnærming og levende eksempler garanterer at budskapet ikke bare blir hørt, men også anvendt.

Thomas ønsker å transformere måten du tenker nytt på, så du kan oppnå eksepsjonelle resultater.

 

Thomas Engeset tilbyr også

Konferansier

Thomas kan også bookes som konferansier og toastmaster. Han har fokus på grundig forberedelse, variasjon og underholdningsverdi mens han skreddersyr innholdet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt event. Med erfaring fra store arrangementer i flere sektorer sørger Thomas for å lose publikum trygt, tydelig og underholdende gjennom arrangementer. Hans evne til å engasjere og motivere publikum gjør ham til et sikkert valg for alle typer næringslivsarrangementer. Enten det er en fagkonferanse, et bransjetreff eller et firmaarrangement, garanterer Thomas en vellykket og minneverdig opplevelse for alle deltakere.

Uforpliktende forespørsel på Thomas Engeset

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Thomas Engeset