Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Graviditet

Foredragsholdere om Graviditet

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om graviditet. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Graviditet

  • Vi vet det tar ni måneder, vi vet at det gjør vondt og er tungvint, at ventetiden er hard. Kanskje er det nettopp derfor det er skrevet et hav av bøker gjennom tiden som prøver å gi gode råd omkring graviditet.
  • Det er nok kjent for de fleste at man ikke skal røyke og drikke når man er gravid, men er det andre forbehold man bør ta, i så fall hvilke?
  • Selv om vi lever i en moderne verden, som dyrker likestilling, så er det fortsatt kvinnen som må bære barnet gjennom graviditeten, men hvordan kan mannen hjelpe? Eller kvinnen, i tilfelle lesbiske forhold? Og hva med graviditet hvor det er planlagt som adopsjon?
  • Foredrag om graviditet vil typisk ta fatt i disse spørsmålene og mange flere, for det er selvsagt et hav av innfallsvinkler, og det er et emne, som vil vedbli med å være interessant.