Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Foredraget fremføres med humor og varme, og bringer frem både latter og tårer

Hedda Kise

Hedda Kise

Hedda Kise er en ettertraktet foredragsholder og ekspert på kommunikasjon, motivasjon og endring. Hør et interessant og godt formidlet foredrag.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Hedda er en usedvanlig dyktig foredragsholder. Hun evner å være nær og tilstede på en måte som gjør rommet blikkstille. Hun deler raust av egne erfaringer og evner å sette ord på vanskelige tema, men som treffer alle. Mine varmeste anbefalinger!"

Rebekka Th. Egeland, Administrerende direktør - Falch Helse Vis alle referanser

Et foredrag med Hedda Kise gir deg:

 • Solid og faglig kunnskap, humor og nærhet
 • Effektive verktøy, slik at du blir bedre på kommunikasjon og formidling
 • Konkrete teknikker, som øker din evne til endring og arbeidsglede
Uforpliktende forespørsel på Hedda Kise

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Hedda

Lecture icon

Hedda tilbyr

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Hedda Kise er en ettertraktet foredragsholder og ekspert på kommunikasjon, motivasjon og endring. Hun jobber som formidlings-coach og tekstforfatter for næringslivet, og hun har vært TV-programleder og vaktsjef i over 25 år i nyhetsprogrammer, aktualitetsmagasiner og underholdning i NRK og TV2.

Enten du er leder, fagspesialist eller medarbeider, kan Hedda hjelpe deg til å bli en mer effektiv påvirker. Hun kan også hjelpe deg med selvledelse, endring og teknikker for å se muligheter der andre bare ser hindringer.

Et foredrag med Hedda Kise gir deg:

 • Solid og faglig kunnskap, humor og nærhet
 • Effektive verktøy, slik at du blir bedre på kommunikasjon og formidling
 • Konkrete teknikker, som øker din evne til endring og arbeidsglede

Hedda KAN kommunikasjon og formidling. Hun er en av landets fremste eksperter på å nå igjennom, både på scenen og gjennom kamera. Etter å ha ledet flere hundre direktesendinger som f.eks Nyhetene, God Morgen Norge, innsamlingsaksjoner og sommer-talkshows, sitter hun nå i juryen for Gullruten, i kategorien «beste programleder innen nyheter, sport og aktualitet». I 2022 kommer Hedda ut med boken SJARM PÅ SKJERM som henvender seg til alle som bruker kamera og skjerm i kommunikasjon på jobben, og som ønsker å ha troverdighet og maksimal påvirkningskraft.

Ved siden av jobben som programutvikler og programleder i TV2, jobber hun i eget selskap med lederutvikling, som kamera-coach og tekstforfatter for næringslivet. Etter flere år som vaktsjef og arbeidsleder, har hun solid erfaring med hva som skal til for at medarbeidere trives og påvirkes til å prestere og utnytte sitt fulle potensiale. Som TV-programleder har hun en imponerende erfaring med å komme gjennom ruta til ulike målgrupper. Som freelance-journalist siden hun bare var 16 år gammel, har hun samlet en solid mengde forskning om temaene hun har jobbet med. Hun har også studert statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, språk og tverrfaglig kunst – og hun har bodd flere år i USA, Frankrike og Danmark.

Hedda oppnådde å bli fast ansatt i NRK bare 21 år gammel og headhuntet til TV2 og fast ansatt der bare 24 år gammel. Men 33 år gammel «mistet hun alt» på sekundet og ble hasteoperert for hjernesvulst, bare noen få timer etter at svulsten var oppdaget. På et øyeblikk gikk hun fra å være en av Norges mest populære programledere med fire små barn hjemme, til å bo på sykehus og rehabiliteringsinstitusjoner i over ett år. Ved hjelp av egne mentale teknikker kom hun styrket gjennom krisen, og siden har hun satt seg grundig inn i forskningen om tankens kraft og riktig ledelse i endringsprosesser. De siste årene har hun hjulpet toppledere med tekst og kommunikasjon, i forbindelse med lederutvikling og endringsprosesser. Hun har også blitt en anerkjent billedkunstner med kunstverk i flere store gallerier i Skandinavia.

Som oppdragsgiver er du og publikum alltid den viktigste for Hedda og hun skreddersyr alltid foredragene etter de problemstillingene som er aktuelle for dem hun skal møte. Du kan også bestille kurs, i tillegg til eller i stedet for foredrag. Hun tar oppdrag som programleder / konferansier, enten det dreier seg om en fysisk eller digital konferanse. Ta kontakt for mer informasjon rundt dette.

Hedda Kise holder foredrag på norsk, dansk og engelsk

Vis foredrag med Hedda Kise
Hedda Kise foredrag

Godfølelse på jobben – Hvordan øke prestasjoner gjennom trivsel?

Hvis alle gleder seg til å gå på jobb, så bidrar det med masse positiv energi inn i alle ledd av virksomheten.
Det fører ikke bare til økt trivsel, som er et viktig mål i seg selv, men du får også unna flere arbeidsoppgaver og bedre resultater.

I dette foredraget får du:

 • Faglig innhold, konkrete eksempler og verktøy som bidrar til godfølelse på jobben
 • Effektive teknikker for å vise at du virkelig bryr deg om dine kolleger
 • Bevisstgjøring på alle medarbeideres ansvar for å skape trivsel og trygghet på jobben
 • Hva som skal til for at du klarer å prestere optimalt på jobben
 • Hvordan dyrke mangfold og skape en følelse av fellesskap
 • Hvordan bruke kamera og skjerm til å skape nærhet mellom alle ledd i organisasjonen
 • Hvordan informere slik at medarbeiderne føler seg involvert i viktige beslutninger og strategi
 • Effektive teknikker til å få opp selvfølelsen hos seg selv og andre
 • Triks for å få opp humøret og energien på jobb
Hedda Kise foredrag

Evne til endring – snu motgang til medgang

 • Evnen til endring er vår aller viktigste «muskel» og en viktig kapital for enhver organisasjon. Det er selve nøkkelen til suksess, i en verden som endrer seg stadig raskere.
 • De fleste virksomheter må gjennom omfattende endringsprosesser, samtidig som de fleste medarbeidere går igjennom en krise eller to privat, i løpet av et langt liv.
 • Hedda gir deg verktøyene som hjelper deg til å gjennomføre nødvendige endringer på jobben eller i livet ellers.
 • Finn nye muligheter der andre bare ser hindringer, og få nok stamina til å tåle påkjenninger privat / på jobb, slik at det ikke går utover fokus, arbeidsglede og prestasjoner på jobben
 • En god endringsprosess handler om medarbeidernes egen evne til selvledelse og omstilling i samspill med hvor godt organisasjonen makter å tilrettelegge, ta vare på og dra nytte av medarbeidernes fulle potensiale.
 • Få med deg alle medarbeiderne på endringsreisen, og lær hvordan du kan styrke endringsberedskapen i din organisasjon.
 • Hør hvordan dere kan øke evnen til å tåle motgang, og bruke det negative til noe positivt
 • I dette foredraget får du servert metoder fra forskningen om hvordan du faktisk kan endre hjernen din slik at du blir god på endringer. Du får også enkle verktøy som trigger din indre motivasjon slik at det føles lettere.

Om ønskelig kan Hedda i dette foredraget også fortelle om sin dramatiske ulykkeshistorie: Mange husker fortsatt den sjokkerende forsiden på VG. Hedda gikk fra å være en av Norges desidert travleste programledere på TV2 til å bli hasteoperert på Rikshospitalet, få timer etter
det var oppdaget en hjernesvulst. Men det verste gjensto. – Hør hennes beretning og hvordan hun kom seg gjennom ulykke, med glimt av lykke.

Hedda Kise foredrag

Hvordan påvirke effektivt via skjermen? – Kunsten å komme gjennom kamera

 • Snart vil alle bruke kamera i jobbsammenheng. Ikke bare fordi det er bærekraftig, tids- og kostnadsbesparende, men først og fremst fordi det er den aller beste måten å påvirke på. Problemet er at de fleste av oss oppfører seg helt eller delvis feil når de er på kamera. Resultatet er at de som er på den andre siden bare hører halvt etter – og du når ikke frem og får påvirket slik du ønsker.
 • Hvordan påvirker du de som ser deg til å få lyst til å gjøre akkurat det du vil at de skal gjøre? Og på hvilken måte kan det som fungerer godt på et fysisk møte, få helt motsatt effekt når møtet skjer via kamera og skjerm?
 • Hvordan skaper du følelsen av nærhet via kamera slik at de på den andre siden føler seg sett, involvert og forstått?
 • Hva gir deg mer troverdighet og tygde på skjermen – og hva gjør det ikke?
 • Hvordan styrker du fellesskapsfølelsen via kamera?
 • Hvordan skal du bevege deg foran kamera – og hva bør du absolutt ikke gjøre med armene dine? Hvordan skal du bruke blikket ditt slik at du oppleves som trygg og interessert i de du snakker til? Hva skal du ha på deg – og hva skal du absolutt ikke ha på deg?
 • Hedda viser deg med konkrete eksempler hvordan du med kroppsspråk, blikk og ord skaper illusjonen av nærhet, fellesskap og engasjement – gjennom kamera.
 • Som kunde kan du bestemme om Hedda skal holde foredraget fysisk på en scene, hvor eksemplene blir vist på storskjerm underveis, eller om det skal være et hel-digitalt foredrag hvor både Hedda og deltagerne sitter foran hver sin skjerm.
Hedda Kise foredrag

Konferansier

Du får en sprudlende, engasjerende og fleksibel konferansier med Hedda ved roret.

Etter mange års erfaring på direktesendt TV, evner hun å snu seg rundt på sekundet, hvis det oppstår noe uventet – og hun vil alltid passe på godfølelsen i rommet og den røde tråden gjennom hele programmet. Liksom deg, er hun opptatt av å skape introduksjoner og overganger, slik at talerne på scenen virkelig kan yte sitt beste – og at publikum har størst mulig motivasjon til å ta imot informasjon og påvirkning.

Hedda har mange års erfaring som konferansier og møteleder, enten det dreier seg om en tradisjonell konferanse eller det dreier seg om et digitalt event der deltagerne kanskje sitter på ulike lokasjoner.

Hedda Kise alternative foredrag

Hedda Kise kan også holde foredrag om:

 • Pressen og media – hvordan påvirke og bli et ettertraktet intervjuobjekt
 • Fantastisk formidling – hvordan virke fengende, troverdig og nær
 • Sosiale medier – hvordan påvirke og bygge troverdighet rundt din virksomhet
 • Den viktige pårørende – rollen. Hvordan få noe positivt ut av det negative?

Referanser

”Hedda er en usedvanlig dyktig konferansier. Hun evner å være nær og tilstede på en måte som gjør rommet blikkstille. Hun deler raust av egne erfaringer og evner å sette ord på vanskelige tema, men som treffer alle. Mine varmeste anbefalinger!”

Rebekka Egeland, adm dir

Falck Helse AS

”Hedda er en god formidler og fanget de 500 publikummerne i salen på FBI-konferansen i Oslo. Hun er en kreativ og fantastisk kunstner.”

Nina Hanssen, Daglig leder

Female Business Conference i Oslo

”Hedda Kise traff oss alle i hjertet med sitt gripende foredrag. Over 100 gjester satt lydhøre og mange med tårer i øynene. Å høre om Heddas liv gjorde noe med oss alle. Hedda er en fantastisk formidler og et varmt, godt menneske.”

Bjørg Lomsdalen Næss, Senterleder

Granstunet Kjøpesenter

"I februar 2017 holdt Hedda Kise sitt foredrag «Hvordan holde ut når livskrisene rammer, likevel nå sine mål og kjenne lykke?» for over 300 ansatte i Berg-Hansen. Hedda er en god og tydelig foredragsholder som forteller en gripende historie — som alle tilhørere kan relatere seg til. Hun «fanger» publikum med sitt engasjement og behagelige fremførelse. For vår del var en viktig del av foredraget å få høre om «verktøyene» Hedda benyttet seg av ved motgang. Dette er gode verktøy som passer like fint i jobbsammenheng, som i private situasjoner."

Anette M. Koefoed, Kommunikasjonsdirektør

Berg-Hansen

"Jeg gir Hedda min varmeste anbefaling som foredragsholder. Hedda fremførte sin historie på en glimrende måte og viste oss hvordan man kan finne mestring og ny mening i livet gjennom å forfølge drømmer langs nye og ukjente veier. Hennes måte å formidle sitt budskap, understøttet av billedkunst, inspirerer og styrker andre. Gjennom formidlingen av sin sterke historie, gir Hedda motivasjon til andre som står på et vanskelig sted i livet. Hun inspirerer med sitt foredrag og sin billedkunst - til å se det vakre rundt seg - og ikke minst til å se det positive i det negative som skjer, til å finne nye veier, sette nye mål og nå dem. Hedda holdt foredrag for 80 medlemmer i Hjernesvulstforeningen under mestringskonferansen 5-7. mai. Det å leve godt med sykdom er krevende og ofte trenger man å gjøre store og vanskelige forandringer i livet for å lykkes. Vi i Hjernesvulstforeningen er svært glade for at Hedda sa ja til å komme til oss og fortelle om sin vei fra sykesengen og tilbake til arbeidslivet. Vi håper at mange andre vil få gleden av å bli inspirert av Hedda gjennom tilsvarende foredrag i fremtiden. Foredraget passer like godt i pasientforeninger som på seminarer i bedrifter som står i en omstillingsprosess eller som bare ønsker å gi sine ansatte noe som gjør inntrykk og ny mening i en ellers litt overfladisk verden. Jeg gir henne også min varmeste anbefaling som kunstner og håper å se bildene hennes mange steder."

Rolf J. Ledal, Generalsekretær

Norges Hjernesvulstforening

"Hedda er en usedvanlig dyktig foredragsholder. Hun evner å være nær og tilstede på en måte som gjør rommet blikkstille. Hun deler raust av egne erfaringer og evner å sette ord på vanskelige tema, men som treffer alle. Mine varmeste anbefalinger!"

Rebekka Th. Egeland, Administrerende direktør

Falch Helse

"Hedda Kise er en veldig god formidler og da hun holdt foredrag på Female Business Innovation Conference i 2016 så fanget hun hele salen med sin personlige, sterke historie. Hun hadde også en utstilling av sine bilder og fikk masse god feedback på at hun nå er blitt en fantastisk kreativ kunster og formidler sterke budskap som rører oss. Anbefaler henne på det sterkeste som foredragsholder!"

Nina Hanssen, Leder

Female Business Innovation Conference

Meget dyktig møteleder.

Ronny Nordvik

Abbvie
Uforpliktende forespørsel på Hedda Kise

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Hedda Kise
Hedda Kise

4.75 ut av 5 stjerner

"Hedda er en usedvanlig dyktig foredragsholder. Hun evner å være nær og tilstede på en måte som gjør rommet blikkstille. Hun deler raust av egne erfaringer og evner å sette ord på vanskelige tema, men som treffer alle. Mine varmeste anbefalinger!"

Rebekka Th. Egeland, Administrerende direktør - Falch Helse Vis alle referanser

Foredragsemner med Hedda Kise