Lasting innhold ...

Hedda Kise

Hedda Kise

En av Norges mest populære programledere på TV med bakgrunn som billedkunstner og blogger. En humorbombe uten like!

Hedda Kise har det siste året hatt stor suksess som foredragsholder. Hun er også kjent som billedkunstner og programleder, og bloggen hennes om å «leve mer» har enkelte dager vært Norges mest leste.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hedda Kise ble headhuntet fra NRK til TV2 kun 24 år gammel og satt til å lede God Morgen Norge uten programlederopplæring. Det var da hun lærte at det er det uperfekte som er det virkelig perfekte.

To tiår senere er hun blant Norges mest allsidige og populære programledere. Hun har ledet en titalls programserier innen underholdning, friluftsliv, dokumentarer og reality-sjangeren.

I dag jobber Hedda som billedkunstner og har jevnlige utstillinger. Hun er også hovedambassadør for aksjonen GOD NOK, og har tidligere blitt utnevnt til første ambassadør av Friluftlivets år. Hun har også fått prisen for beste familieprogam for TV-serien Turklar.

Veien dit hun er i dag er likevel langt fra en solskinnshistorie. I 2007 ble hun operert for hjernesvulst, og har siden levd med kroniske smerter og fatigue. De siste årene har også andre alvorlige hendelser rammet både henne og hennes familie.

Hedda har likevel utrettet mer enn de fleste og det å snu det negative i livet til noe positivt, har blitt stadig viktigere for henne. Nå brenner hun for å lære det videre til andre.

I foredragene byr på hun på seg selv, sine bilder og sin egen dramatiske livshistorie. Hun forteller også om hvordan du kan nå målene dine og kjenne lykke, også når livskrisene rammer.

Foredraget fremføres med humor og varme, og bringer frem både latter og tårer. Du sitter igjen med en takknemlighet for det du har- og en følelse av at alt er mulig.

Hedda har en spesiell nærhet til publikum og skreddersyr foredragene etter de problemstillingene som er aktuelle for dem hun skal møte.

Hedda holder foredrag på norsk og engelsk.

  Hedda Kise foredrag

  Hvordan nå dine mål og kjenne lykke – også når livskrisene rammer

  • Dette Hedda Kise foredrag er usedvanlig åpent og ærlig, personlig og varmt – og Hedda har en usedvanlig formidlingsevne og en nærhet til dem hun snakker med.
  • Selv om Hedda forteller tankevekkende detaljer fra sine mange sykehusopphold og alvorlige tema, får hun publikum også til å smile og le.
  • Foredraget presenterer konkrete verktøy som publikum enkelt kan ta i bruk selv etter foredraget.
  • Hedda inspirerer deg til å være modig, og tålmodig følge drømmene slik hun selv har gjort. Sykdom og motstand skal ikke stoppe deg. Det skal hjelpe deg å nå dine mål!
  • Ved konkrete eksempler lærer du hvordan du kan snu det negative i livet til noen positivt. Du lærer også hvordan du kan ta kontroll over følelsene dine, få det bedre og jobbe målrettet.
  • Gjennom dette Hedda Kise foredrag blir du også kjent med Hedda Kises billedverden – noe som gir en ekstra dimensjon til hennes foredrag.
  • Hvem passer foredraget for? Hedda har holdt foredrag for store bedrifter om å nå sine mål på jobben – og for mindre pasientforeninger om å nå sine mål som syk.
  • Hun har også holdt foredrag på inspirasjonsdager på kjøpesenter og på kunstkvelder på gallerier rundt omkring i landet. Innholdet i foredraget kan skreddersys, og passer derfor de fleste sammenhenger.

   

  Hedda Kise foredrag

  Hedda kan skreddersy foredrag om:

  • Hvordan mestre livskriser og likevel nå sine mål og kjenne lykke
  • Kunsten og livet
  • Blogging
  • Graviditeter – og hvordan få livet til å henge sammen med stadig flere barn
  • Alt du vil vite om å ha tvillinger, og alt du ikke visste at du bør vite
  • Journalistikk, mediehåndtering, intervjuteknikk og programledelse

   

  Hedda Kise foredrag

  Konferansier

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Hedda Kise

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Hedda Kise