Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Malakoff videregående skole

På denne siden finner du referanser fra Malakoff videregående skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Malakoff videregående skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

Vi er svært begeistret her på Malakoff vgs. Han hadde et klokt, varmt og inspirerende foredrag for de ansatte.Vi gleder oss til at han kommer tilbake til oss for en samling med elevene.

sitat: Utdanningsleder Mette Foss
Se foredragsholder
Øystein Wiik

Foredrag med: Øystein Wiik

"Et gnistrende foredrag med topp energi fra første øyeblikk. Svært nyttig for vår målgruppe og vil for lang tid være en god felles opplevelse for hele personalet som var der."

sitat: Utdanningsleder Mette Foss