Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Nydalen videregående skole

På denne siden finner du referanser fra Nydalen videregående skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nydalen videregående skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Adil Khan har vært foredragsholder på Nydalen vgs to ganger – høsten 2014 og høsten 2015. Foredragene har vært knyttet opp til skolens arbeid innenfor psykisk helse og som et ledd i å markere "Verdensdagen for psykisk helse".
Adil kommuniserer svært bra med ungdom og lærere. Han er åpen, ærlig og tydelig i sitt budskap rundt viktigheten av å ta vare på egen og andres psykiske helse, ha tro på seg selv og følge drømmene sine. Ved å gi mye av seg selv og være personlig har han nærmest "trollbundet" tilhørerne ved Nydalen vgs.
Ungdom kan kjenne seg igjen og identifisere seg med mye av det Adil formidler, og således er innholdet i hans foredrag svært relevant i forhold til arbeid med psykisk helse.
Elevene ga også svært gode tilbakemeldinger vedr. foredragene i etterkant, og lærerne kunne bruke dette i sitt videre arbeid."

sitat: Grethe Rostad, Ass. rektor