Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Rossabø skole

På denne siden finner du referanser fra Rossabø skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Rossabø skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Vi hadde et stort ønske om å snu fokus rundt mobbeproblematikken ved skolen vår. Vi hadde et sterkt ønske om å bli ennå mer konkrete i handlinger,- både voksne og elever.
Siri var med oss på dagtid gjennom fellessamling i gymsalen, foredrag for de ansatte og på storforeldremøte om kvelden. Vi har aldri hatt et så godt oppmøte noen gang, og heller aldri fått så mange positive tilbakemeldinger fra foreldrene.
Det at alle ved skolen, elever, ansatte og foreldre fikk høre det samme, ble en suksessfaktor.
Siri er veldig entusiastisk, snakker i klare ord og gir oss gode eksempler på hvordan vi kan omsette viktige verdier til handling. Hun har evnen til å treffe både små og store rett i hjertet med sitt budskap."

sitat: Gro Skilbrei