Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sande videregående skole

På denne siden finner du referanser fra Sande videregående skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sande videregående skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Vi på Sande videregående skole har i dag hatt besøk av Samuel Massie i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse. Vi opplevde en energisk foredragsholder som er en svært god formidler av sin fortelling. Han fanger sitt publikum (som bestod av over 500 ungdommer) med humor, alvor, gjenkjennelige situasjoner og et tydelig budskap.
Samuel tok seg god tid til å snakke med elever i etterkant og stilte villig opp på bilder. Dette satt mange pris på. Han møter elevene med varme og interesse. Vi vil på det varmeste anbefale å bruke Samuel til foredrag for ungdom. Tidligere har vi brukt Samuel til foredrag for personalet –også dette var en suksess. Lærere lot seg bevege og ble nysgjerrige på de råd han med sin erfaring kunne gi til oss som jobber med ungdom. Vi kontakter gjerne Samuel Massie igjen ved en senere anledning."

sitat: May-Bente Jansson, Studierektor
Se foredragsholder
Marius Sørlie

Foredrag med: Marius Sørlie

"Fint og ekte med egen historie + god faglighet på siste del."

sitat: May-Bente Jansson, Studierektor
Se foredragsholder
Erlend Elias Bragstad

Foredrag med: Erlend Elias Bragstad


"Gode tilbakemeldinger fra elevene.
Om jeg skulle komme med et tips fra oss måtte det være å bygge foredraget enda mer rundt sin egen historie. Han brukte dette en god del og det er flott."

sitat: May-Bente Jansson, Studierektor