Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Sandefjord videregående skole

På denne siden finner du referanser fra Sandefjord videregående skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sandefjord videregående skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

"Marco er meget god på å snakke direkte til elevene. Tilbakemeldingene fra elevene og lærerne jeg har snakket med er meget gode. Setter også pris på at Marco kobler på i forhold til det jeg har snakket med elevene om før han kom. Det er proft og fleksibelt!"

sitat: Harald Møller, rektor

"Meget engasjert og dyktig foredragsholder. Gode tilbakemeldinger fra både ansatte og elever."

sitat: Harald Møller, rektor
Se foredragsholder
Anders Martinius Tangen

Foredrag med: Anders Martinius Tangen

Dette var helt i verdensklasse. Deltakerne (over 300 stk) lo så de gråt samtidig som de helt klart tok budskapet som lå mellom humor og annen innpakning som f,eks teater. Fantastisk evaluering fra alle deltakerne. Dette ga mersmak.

sitat: Trine Aakermann, Tilretteleggingskoor
Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Samuel har en meget god evne til å nå ut til ungdommen med sitt budskap. Hans foredrag skapte stort engasjement og mange samtaler mellom elevene i etterkant."

sitat: Harald Møller, Rektor