Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Service Excellence

Foredragsholdere om Service Excellence

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om service excellence. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Service Excellence

  • Service excellence er et engelsk uttrykk som dekker over særdeles god service overfor kunder. Det er altså snakk om et begrep som først og fremst forbindes med næringslivet.
  • Et høyt servicenivå kommer ikke av seg selv, og det er heller ikke nok bare å være høflig og bytte produkter som ikke levde opp til kundens forventninger.
  • Service excellence handler i høy grad også om spesifisert kunnskap. Kommer hr. Hensen inn i en musikkforretning for å finne den helt rette Gustav Mahler-symfoni til sin kone, så kan det ikke hjelpe noe at ekspeditøren gir ham Mozart i stedet, for det bare er klassisk musikk. Det høye servicenivået krever en reel kunnskap.
  • Foredrag om service excellence tar begrepet under refleksjon og kommer inn på hva som egentlig skal til for å oppnå det helt høye servicenivået.