Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Blogg

Få ned sykefraværet med fokus på stress

Tilbake til blogg

5. mars 2020

visninger432 visninger

De fleste av oss lever på autopilot, mellom i går og i morgen, mellom hva som har vært og hva som skjer i fremtiden. Ved å henge deg opp i fortiden og fundere over fremtiden går du glipp av livet, det som skjer her og nå. 

Flere og flere mennesker lider av stress. Tidsfristene blir kortere, mens antallet arbeidsoppgaver øker. Det er deadlines som hoper seg opp. Mens vi jobber med den ene oppgaven er det tre-fire andre som venter i horisonten.

Vi har måtte akseptere at stress er er vanlig og utbredt problem, men det ser ut til at mange ikke forstår hvor farlig stress faktisk kan være. 

Stress oppstår når vi overbelaster kropp og psyke, påtar oss for mange oppgaver eller jobber for hardt. Stress er knyttet til en rekke negative konsekvenser for fysisk og psykisk helse. Eksempler på dette er migrene, muskelsmerter, magesmerter, forhøyet blodtrykk, depresjon og angst, og i siste ende utbrenthet. Dette vil igjen ha store konsekvenser for bedrifter, i form av dårlig trivsel og produktivitet, sykemeldinger og oppsigelser. 

Det er derfor åpenbart at det er viktig som bedrift å forebygge stressede ansatte, men det kan være vanskelig. 

Blant foredragsholderne våre vil du finne eksperter på stress. Med kunnskap om hvilke tiltak man kan implementere vil de hjelpe din bedrift til å utvikle en sterk strategi for stressmestring.

Et foredrag om stress vil lære deg mer om hvilke faktorer som skaper stress, og hvordan man best håndterer dem. Det kan inkludere hvordan man skaper sunne responser til stress, setter grenser, tar tid til å lade batteriene og hvordan man spør om assistanse og støtte fra kollegaer og ledere. 

Book en av våre foredragsholder om stressmestring og få verktøyene til å skape en sterkere arbeidsplass med bedre trivsel og mindre sykefravær.

Live Landmark

Foredragsholdere som passer godt for kommunerStressforsker som snakker til hjernen, hjertet og magefølelsen, og inspirerer hver enkelt til å ta ansvar for seg selv gjennom enkle teknikker der latter og humor er effektive virkemidler. I dag skal vi levere mer, jobbe raskere og omstille oss hurtig. Det forutsetter bevisstgjøring og selvinnsikt!

Kjersti Idem

Kjersti IdemMed 20 års erfaring fra kommunikasjon har Kjersti grundig kjennskap til mellommenneskelig samspill. Hverdagsstress er farlig for kropp og sjel, og koster både familie og arbeidsgiver dyrt. Kjersti byr på tankevekkere og verktøy til mindre stress og mer energi, for alle som kjenner de har litt for lite tid og litt for høye skuldre. 

John Petter Fagerhaug

Foredragsholdere som passer godt for kommunerBasert på praktisk erfaring har denne psykologen fokus på løsninger! Finn tilbake til ekte motivasjon og få en bedre forståelse for hva som forårsaker stress, utbrenthet og andre fallgruver. John Petter sier blant annet at utbrenthet, angst og depresjon er løsninger i en verden der det å gjøre ingenting er problemet!

Ole Petter Hjelle

Ole Petter HjelleSom lege og hjerneforsker stiller han med sterk faglig kunnskap og bygger foredragene sine rundt erfaringer og forskning. Ole Petter formidler hvordan fysisk aktivitet kan gi deg bedre hukommelse, økt kreativitet, og kanskje viktigst av alt – bedre stressmestring!

Tomas Myklebus

Tomas myklebust, hjernen, foredragPå samme måte som musklene trenger hvile for å bli sterkere, trenger hjernen hvile for å bli smartere. Denne hjertespesialisten lærer deg hvordan du kan øke din kreativitet, bedre problemløsningsevnen, redusere stress og forbedre nattesøvnen gjennom teknikker for effektiv hjernehvile.

Anne Gerd Samuelsen

Anne-Gerd-SamuelsenPå bakgrunn av mange års erfaring som leder, psykiatrisk sykepleier og helsesøster, gir hun problemer løsninger og arbeidsgleden tilbake til utbrente ansatte. Finn tilbake til ekte motivasjon og få en bedre forståelse for hva som forårsaker stress, utbrenthet og andre fallgruver.

Klikk her og les om hvordan du får gang i lattermusklene og får bedre resultater på arbeidsplassen!

Trenger du hjelp til å finne den perfekte foredragsholderen til ditt arrangement?

Få profesjonelle råd fra våre dyktige konsulenter og gjør arrangementet ditt til en suksess.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.