Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Inspirasjon og engasjement som treffer deg i hjertet

Charles profil bilde

Charles Joachimsen

Charles Joachimsen gir deg motivasjon og inspirasjon til å nå dine mål, samt bidra til å skape en god arbeidshverdag både for deg selv og dine kolleger.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Charles Joachimsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Charles

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Charles Joachimsen har gjort det til en livsstil å løfte andre mennesker. Han er en bærer av urnordisk optimisme, eksotisk entusiasme og energisk livsglede. Under et foredrag med Charles står stemningen i taket, og folk føler de har hatt et møte med ham på tomannshånd.

«Jeg fungerer som en heis. Trykk på knappen, så løfter jeg deg opp,» sier han.

Et foredrag med Charles Joachimsen gir deg:

 • Inspirasjon og engasjement som treffer deg i hjertet
 • Bli motivert til å få fart på fremtidens oppgaver
 • Hvordan takle motstand og nedturer når alt virker umulig

Hvordan ble han denne vitamintornadoen? En av nøklene er hans ukuelige drivkraft og selvgående motor som starter på høyt turtall når motkrefter og tilsynelatende umulige omstendigheter truer freden. Han snakker om den indre motivasjonen, og hvordan du kan takle motstand selv om alt kjemper i mot deg. Kan vi bruke komfortsonen til vår fordel, i stedet for å stadig snakke om den som noe vi må ut av?

Gjennom livet har Charles fått bryne seg på utfordringer de fleste av oss ville ha gitt opp i møte med. Han valgte tidlig å følge artistdrømmen; han ville bli musiker og starte boyband. Mot alle odds kom han gjennom et syltynt nåløye, men ikke uten mengdevis av nedturer, og den største av dem snudde livet hans fullstendig på hodet.

Etter at han la musikerkarrieren på hylla, begynte han som dørselger. Charles har solgt over 4000 alarmer på sin reise til et liv som leder og coach i salgsbransjen. Hva kan du lære av en som har fått kjenne 30 000 «nei» på kroppen gjennom yrkeskarrieren? Latteren sitter løst når Charles øser av sine erfaringer, og anekdotene er mange, men instrumentale.

Hvordan kan du bli en bedre utgave av deg selv gjennom målrettet arbeid på egne vegne? Smilet er din logo, personligheten er ditt visittkort, og hvordan andre føler seg etter en opplevelse med deg, blir ditt varemerke.

 Charles har inspirert tusenvis av mennesker de siste 10 årene, til å nå sine mål og drømmer. Han mener at alt er virkelig mulig, bare du bestemmer deg. Den eneste kan stoppe deg, er deg selv.

Ønsker du fyre opp ditt neste event, så er Charles en levende vitamininnsprøyting av energi! Han skreddersyr foredraget til de rette menneskene, både med og uten salgsfokus.

Charles Joachimsens foredrag kan holdes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Charles Joachimsen
Charles Joachimsen foredrag

Ikke ønsk det var lettere - Ønsk du var bedre!

 • Charles deler historier fra livet sitt, da han satset alt på drømmen som artist og boybandstjerne. Han valgte å kjempe, mot alle odds.
 • Han begynte som dørselger og solgte over 4000 alarmer ved å gå fra dør til dør. Hva kan du lære av en som har virkelig har følt 30 000 nei på kroppen?
 • Foredraget passer til alle som ønsker påfyll av motivasjon og energi, perfekt til alle type mennesker.
 • Det er umulig å ikke føle seg inspirert etter at Charles har vært på scenen!
Charles Joachimsen foredrag

It's all about the attitude

 • Inspirerende foredrag som gir deg motivasjon til å skape en god arbeidshverdag både for deg selv og dine kolleger.
 • Charles er opptatt av holdning og innstilling til andre, og har gjort det til en livsstil å løfte andre mennesker. Som han selv sier: Smilet er din logo, personligheten er ditt visittkort, og hvordan andre føler seg etter en opplevelse med deg, blir ditt varemerke.
 • Tenk om alle på en arbeidsplass hadde hatt samme innstilling, og hva det kunne gjort for arbeidsmiljøet! Men hvordan får man egentlig til dette i praksis, når man har tunge dager, kollegaene er kjipe og sjefen maser?
 • Charles gir deg i dette foredraget enkle verktøy til hvordan du kan være med på å skape et godt arbeidsmiljø, bare ved å endre holdningen din til andre.
Charles Joachimsen foredrag

Valgene du tar, former livet ditt!

 • Charles forteller om tiden fra han var ung og gikk mot strømmen
 • Skal du følge strømmen eller drømmen?
 • Hvordan takle tunge dager, når alt er vanskelig
 • Hva du sier til deg selv, er avgjørende for en god dag
 • Charles gir masse motivasjon, som vil inspirere ungdom til gode valg
 • Gjør noe i dag, fremtiden vil takke deg for

Referanser

Charles leverte veldig bra og var med å binde hele denne samlingen sammen. Bra med et godt møte i forkant, han visste hva som var viktig for kunden. Kunden er også veldig happy!

Lars Christian Lindstad

Lead Event

Vi var veldig fornøyde. Dette var helt i tråd med det vi hadde gitt innspill om. Avdelingen har gitt tilbakemelding på at de synes det var relevant, energigivende, og at de fikk med seg nyttige verktøy i hverdagen.

Stian Øistad

Lyreco Norge AS
Uforpliktende forespørsel på Charles Joachimsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Charles Joachimsen