Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Om arbeidsglede - med en fin balanse mellom innsikt, humor og alvor

Kjetil Hasselberg

Kjetil Hasselberg

Komiker og lektor som med innsikt og humor holder foredrag om alt fra arbeidsglede på jobben til mobbing i skolen.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

Kjetil holdt to foredrag. "Deilig er jobben" og "Mobbing". Begge foredragene var ypperlige. De hadde et svært relevant innhold, og han har evnen til å formidle slik at det også blir morsomt å høre på.

Utdanningsforbundet Asker Vis alle referanser

Et foredrag med Kjetil Hasselberg gir deg:

 • Kjent formidler med faglig tyngde som gjør komplekse temaer jordnære og enkle å forstå.
 • Viktige emner pakket inn i humor, levert med stor innlevelse.
 • Foredrag hvor publikum sitter igjen med ny innsikt og kunnskap om hvordan de kan implementere den.
Uforpliktende forespørsel på Kjetil Hasselberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Kjetil

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Kjetil Hasselberg er en av landets mest benyttede foredragsholdere. Han har en fin balanse mellom innsikt, humor og alvor. Kjetil holder foredrag om temaene arbeidsglede (bedrift), motivasjon av selgere (bedrift) og mobbing (skole, barnehage og idrett).

Et foredrag med Kjetil Hasselberg gir deg:

 • Kjent formidler med faglig tyngde som gjør komplekse temaer jordnære og enkle å forstå.
 • Viktige emner pakket inn i humor, levert med stor innlevelse.
 • Foredrag hvor publikum sitter igjen med ny innsikt og kunnskap om hvordan de kan implementere den.

Kjetil Hasselberg har spredt mye glede til de norske hjem gjennom sine humoristiske innslag i bl. a. Senkveld, Kjetil & Kjartan Show, Påskenøtter, radio-innslag m.m. I 2001 opptrådte Kjetil og Kjartan Eide sammen for første gang på TV2 i «Senkveld med HC og Tommy». De hadde bl.a. innslag med skjult kamera-stunts. Deretter laget de fire TV-sesonger av Kjetil og Kjartan show, og to sesonger med radio-underholdning.

Kjetil Hasselberg har lang erfaring som lektor og rektor i skolen, og senere som pedagogisk veileder i næringslivet. Kjetil er med-grunnlegger av et av Nordens største skoleprogrammer, «Trivselsleder» og han har jobbet mye mot mobbing i skolen, blant annet gjennom det nasjonale kursprogrammet «Kjetil og Kjartans tips mot mobbing» (Utdanningsdirektoratet).

I sine populære foredrag dekker Kjetil en rekke emner og gir deg innsikt i temaer som arbeidsglede, trivsel og kreativitet, samt om mobbing i skole og idrett.

Kjetil Hasselbergs foredrag holdes på norsk.

Vis foredrag med Kjetil Hasselberg
Kjetil Hasselberg foredrag

Deilig er jobben

 • Knapt noe er så deilig og motiverende som å skape noe sammen med andre.
 • Kjetil Hasselberg går både vitenskapelig og humoristisk til verks når han viser hva som gjør noen arbeidsfellesskap mer harmoniske og produktive enn andre. Underveis tar han også et selvironisk tilbakeblikk på egne kreative innspill og prosjekter.
 • If Skadeforsikring (2018): “Foredraget var enda bedre enn forventet, og innholdet var svært relevant for oss. Vi har utelukkende fått gode tilbakemeldinger fra dem som var tilstede.” (Terningkast seks.)
 • Privatmegleren (2018): “Kjetil Hasselberg har med humoristisk vri gitt oss nydelig påfyll om hvordan ideer oppstår og hvordan folk fungerer sammen i grupper. Anbefales på det sterkeste!” (Terningkast seks.)

 

Kjetil Hasselberg foredrag

Foredrag mot mobbing (for foreldre og ansatte i skole, barnehage, idrett)

 • I følge Elevundersøkelsen oppgir over 50 000 elever i grunnskolen å bli mobbet.
 • Knapt noen i Norge har holdt flere foredrag mot mobbing for elever, skoleansatte og foreldre enn Kjetil Hasselberg.
 • Kjetil kjenner norsk skole ut og inn – både som sosiallærer, lektor, inspektør og rektor. Han står også bak program og metoder mot mobbing som: “Trivselsleder”, “Kjetil og Kjartans tips mot mobbing” og “Snakk meg meg-metoden”.
 • Kjetil Hasselberg holder foredrag for: Skoleansatte, barnehageansatte, foreldre i grunnskole, foreldre i barnehage og ledere og foreldre innen idrett.

Referanser

"Foredraget var enda bedre enn forventet, og innholdet var svært relevant for oss. Vi har utelukkende fått gode tilbakemeldinger fra dem som var tilstede."

If Skadeforsikring (2018)

"Kjetil Hasselberg har med humoristisk vri gitt oss nydelig påfyll om hvordan ideer oppstår og hvordan folk fungerer sammen i grupper. Anbefales på det sterkeste!"

Privatmegleren, Jessheim (2018)

"Utrolig bra levert, spot on for vår del. Hele salen med over 300 mennesker holdt på å knekke sammen av latter. Leverte 110%, og det er mye grunnet en utrolig bra planlegging som Kjetil holdt i fra start til slutt. Anbefales på det sterkeste dersom man skal ha en profesjonell underholder som har mye å bidra med."

Retail24 (2018)

"Veldig bra foredrag. Masse humor men også gode momenter til selvrefleksjon. Knytter inn elementer av nyttige tips som kan berike både arbeids- og privatlivet. Evnen til å knytte humor til seriøse tema er unik og dette gjør at vi sitter igjen med et veldig godt utbytte."

Pob Skule Worpvik

Norsk Narkotikapolitiforening

Kjetil holdt to foredrag. "Deilig er jobben" og "Mobbing". Begge foredragene var ypperlige. De hadde et svært relevant innhold, og han har evnen til å formidle slik at det også blir morsomt å høre på.

Mette Ølstad, HTV

Utdanningsforbundet Asker

"Et interessant og engasjerende foredrag med fin fordeling av alvor og humor! Foredragsholder Kjetil Hasselberg var en meget dyktig formidler, og vi hører ham gjerne igjen ved en annen anledning!"

Barbro Aronsen, Førstekonsulent

Bufetat

"Jeg tenker at alle kommuner burde leie inn Kjetil også til å ha show for lærere og andre som arbeider med barn og unge. Han kom med mange gode innspill som jeg tenker kan skape refleksjon på skolen!"

Sykkylven kulturhus

"God respons og kontakt med publikum. Engasjerende og faglig. Vi er meget fornøyd med foredraget. Han klarte å formidle et vanskelig budskap på en god måte. Humor og alvor i blandet miks uten å miste fokus. Vi vil anbefale foredraget til andre som ønsker samme tema."

Grevlingen barnehage

«Vi har fått meget gode tilbakemeldinger fra de foreldre og lærere som var til stede. Det var et viktig og interessant innhold - pakket inn med litt av den humoren vi kjenner Kjetil fra. Både foreldre og lærere fikk en morsom kveld, men hvor de absolutt fikk noe å tenke på i etterkant. De fleste kunne ønske det var enda lengre, og det var flere (inkl. rektor) som sa at dette var det beste mobbeforedraget de noen gang hadde vært på. Så vi er kjempefornøyde!»

Ostereidet FAU

"En svært engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Viste til forskning og litteratur og hadde mange gode eksempler. Sterk formidlingsevne og en super balanse mellom respekt for alvoret i tematikken og et varmt, humoristisk tilsnitt. Han var rett og slett knakende god! Kan virkelig anbefales! Vi skulle ønske at våre foreldre også får høre Kjetil en gang!"

Jessheim Barnehage

"Foredragene var meget bra, lettfattelig, en god kombinasjon av forskning, teori og egne eksempler. God balanse mellom bruk av humor, fakta og egne opplevelser. Har fått veldig gode tilbakemeldinger."

Setermoen skole

«Engasjerte og levende foredrag med bruk av humor rundt et alvorlig tema. Fikk alle til å lytte og ga mange innspill til refleksjon. Foredragets innhold var svært relevant og aktuelt.»

Åfjord kommune

"Helt topp, nådde både lærere, teknisk personell og administrativt personell. Morsom, just to the point og formidlet på en uformell måte.Veldig tydelig i sitt budskap, uten at noen følte at de ble tråkket på tærne."

Bente G. Kristoffersen, Avdelingsleder

Hadeland videregående skole

Foredraget til Kjetil var veldig bra, det traff alle våre deltagere, som kom fra barnehage til videregående skole. Latteren satt løst, selv om alvoret i temaet, som var mobbing kom frem på en god måte.

Marita Valentin Jacobsen

Utdanningsforbundet Halden

Fantastisk formidlingsevne, og blanding av humor og et innhold som ga rom for ettertanke.

Dag Hakstun

Elektro Union AS

Tusen takk for et artig og inspirerende foredrag, "Deilig er jobben"! Var midt i blinken, og nyttig, tror alle kunne dra med seg et tips eller 2 . Var artig å mimre tilbake til Kjetil og Kjartan show også . Han får våre beste anbefalinger!

Bente Eikesdal

Norges Sildesalgslag, v/Funksjonærforeningen

God balanse mellom faglig innhold og humor er svært effektivt.

Bernhard Olsen

Pearl Norge AS

Han var svært relevant: Standardiseringskomiteen som stod bak konferansen har 43 medlemmer. Kjetil mente det optimale i en god gruppe var 4-5 medlemmer. Så det traff svært godt og forsamlingen koste seg veldig.

Helge Topp

NEK

Godt foredrag som passet meget godt inn i settingen vår, som var konferanse med alle tillitvalgte i kjeden. Morsomt, med seriøs og faglig forankring!

Elin Ekrol

Scandic Hotels AS

Til tross for at foredraget ikke lot seg gjennomføres fysisk, som følge av nye smittevernregler, klarte vi å organisere et digitalt foredrag som fungerte veldig bra. Innhold og formidler var super. Lett å samarbeide med og tilgjengelig 24-7, løsningsorientert og veldig klok. Kjempebra!

Kjersti Ansnes, Grunnskoletjenesten

Sunndal Kommune

Meget godt foredrag. Mottatt mange fine tilbakemeldinger fra kolleger på dette.

Mona Følstad

FREJA Transport & Logistics AS
Uforpliktende forespørsel på Kjetil Hasselberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Kjetil Hasselberg
Kjetil Hasselberg

5 ut av 5 stjerner

Kjetil holdt to foredrag. "Deilig er jobben" og "Mobbing". Begge foredragene var ypperlige. De hadde et svært relevant innhold, og han har evnen til å formidle slik at det også blir morsomt å høre på.

Utdanningsforbundet Asker Vis alle referanser

Foredragsemner med Kjetil Hasselberg