Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Om arbeidsglede - med en fin balanse mellom innsikt, humor og alvor

Kjetil Hasselberg

Kjetil Hasselberg

Komiker og lektor som holder foredrag om alt fra arbeidsglede på jobben til mobbing i skolen.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

«Engasjerte og levende foredrag med bruk av humor rundt et alvorlig tema. Fikk alle til å lytte og ga mange innspill til refleksjon. Foredragets innhold var svært relevant og aktuelt.»

Åfjord kommune Vis alle referanser

Et foredrag med Kjetil Hasselberg gir deg:

 • Kjent formidler med faglig tyngde som gjør komplekse temaer jordnære og enkle å forstå.
 • Viktige emner pakket inn i humor, lever med stor innlevelse.
 • Foredrag hvor publikum sitter igjen med ny innsikt og kunnskap om hvordan de kan implementere den.
Uforpliktende forespørsel på Kjetil Hasselberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Kjetil

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Kjetil Hasselberg er en av landets mest benyttede foredragsholdere. Han har en fin balanse mellom innsikt, humor og alvor. Kjetil holder foredrag om temaene arbeidsglede (bedrift), motivasjon av selgere (bedrift) og mobbing (skole, barnehage og idrett).

Et foredrag med Kjetil Hasselberg gir deg:

 • Kjent formidler med faglig tyngde som gjør komplekse temaer jordnære og enkle å forstå.
 • Viktige emner pakket inn i humor, lever med stor innlevelse.
 • Foredrag hvor publikum sitter igjen med ny innsikt og kunnskap om hvordan de kan implementere den.

Kjetil Hasselberg har spredt mye glede til de norske hjem gjennom sine innslag i bl.a Senkveld, Kjetil & Kjartan Show, Påskenøtter, radio-innslag m.m. Kjetil er utdannet lektor. Han er kjent for sitt arbeid mot mobbing, og er grunnlegger av et av Nordens største skoleprogram, Trivselsleder.

Kjetil er også konferansier der han kombinerer sine organisatoriske evner med sitt ubestridte humoristiske talent – og derigjennom skaper den ultimate feelgood-stemningen.

Kjetil Hasselbergs foredrag holdes på norsk.

Vis foredrag med Kjetil Hasselberg

  Foredrag med Kjetil Hasselberg 

  Deilig er jobben

  • Knapt noe er så deilig og motiverende som å skape noe sammen med andre.
  • Kjetil Hasselberg går både vitenskapelig og humoristisk til verks når han viser hva som gjør noen arbeidsfellesskap mer harmoniske og produktive enn andre. Underveis tar han også et selvironisk tilbakeblikk på egne kreative innspill og prosjekter.
  • If Skadeforsikring (2018): «Foredraget var enda bedre enn forventet, og innholdet var svært relevant for oss. Vi har utelukkende fått gode tilbakemeldinger fra dem som var tilstede.» (Terningkast seks.)
  • Privatmegleren (2018): «Kjetil Hasselberg har med humoristisk vri gitt oss nydelig påfyll om hvordan ideer oppstår og hvordan folk fungerer sammen i grupper. Anbefales på det sterkeste!» (Terningkast seks.)

   

  Kjetil Hasselberg foredrag

  Best når det selger

  – et motiverende foredrag om salg.

  I dette foredraget forklarer Kjetil Hasselberg på en humoristisk måte hvordan selgere kan være gode og omsorgsfulle pedagoger i alt fra kundemøter til «kalde telefoner».

  Kjetil formidler hvordan du tilpasser deg de personlighetstypene du møter, og hvordan ekte interesse for og stolthet av ditt eget produkt bidrar til en ekte dialog med kunden.

  Kjetil har bakgrunn som lektor og rektor. Han er også kjent som komiker i Kjetil & Kjartan show. Kjetil har hatt stor suksess som selger, blant annet som grunnlegger og selger av et av Nordens største skoleprogrammer, Trivselsleder. Kjetil er en av landets mest benyttede foredragsholdere, og foredragene hans er forskningsbaserte, motiverende og morsomme.

   

  Foredrag med Kjetil Hasselberg

  Konferansier

  • Som den intellektuelle sirkushesten Kjetil er, sørger han for optimal planlegging og topp stemning. Med sin lune og avvæpnende, men allikevel crazy humor, kombinerer han det formelle med det morsomme.
  • Kjetil er godt kjent for ansatte for sine stunts gjennom flere år på TV, radio og scene (og med millioner av sketsj-visninger på Youtube).
  • Denne tilbakemeldingen oppsummerer godt hvordan Kjetil jobber: Retail24 (2018): «Utrolig bra levert, spot on for vår del. Hele salen med over 300 mennesker holdt på å knekke sammen av latter. Han leverte 110%, og det er mye grunnet en utrolig bra planlegging som Kjetil holdt i fra start til slutt. Anbefales på det sterkeste dersom man skal ha en profesjonell underholder som har mye å bidra med.»

   

  Foredrag med Kjetil Hasselberg 

  Raushet

  Et foredrag for foreldre og ansatte i skole, barnehage og idrett

  Kjetil Hasselberg tar opp viktige relasjonelle aspekter med utgangspunkt i skolen, og med et spesielt fokus på samarbeid skole – hjem:

  • Hvordan kan voksne vise barn at det er både lov og lærerikt å ta feil?
  • Hva kan foreldre og skoleansatte sammen gjøre for å forebygge mobbing?
  • Hvordan kan barn og foreldre i sørge for at alle barn har venner?
  • Hva er ekte lytting og tilstedeværelse?
  • Hvordan bli bedre kjent med ungene dine?
  • Og mye mer…

  Kjetil Hasselberg har bakgrunn som sosiallærer, lektor og rektor. Han har jobbet i mange år mot mobbing, blant annet i regi av Kunnskapsdepartementet. Kjetil er grunnlegger av et av Nordens største skoleprogrammer «Trivselsleder».

  Foredrag med Kjetil Hasselberg 

  Foredrag mot mobbing (for foreldre og ansatte i skole, barnehage, idrett)

  • Ingen i Norge har de siste 15 årene holdt flere foredrag mot mobbing for elever, skoleansatte og foreldre enn Kjetil Hasselberg.
  • Kjetil kjenner norsk skole ut og inn – både som sosiallærer, lektor, inspektør og rektor. Han står også bak program og metoder mot mobbing som: Trivselsleder, Kjetil og Kjartans tips mot mobbing og Snakk meg meg-metoden.

Referanser

"Foredraget var enda bedre enn forventet, og innholdet var svært relevant for oss. Vi har utelukkende fått gode tilbakemeldinger fra dem som var tilstede."

If Skadeforsikring (2018)

"Kjetil Hasselberg har med humoristisk vri gitt oss nydelig påfyll om hvordan ideer oppstår og hvordan folk fungerer sammen i grupper. Anbefales på det sterkeste!"

Privatmegleren, Jessheim (2018)

"Utrolig bra levert, spot on for vår del. Hele salen med over 300 mennesker holdt på å knekke sammen av latter. Leverte 110%, og det er mye grunnet en utrolig bra planlegging som Kjetil holdt i fra start til slutt. Anbefales på det sterkeste dersom man skal ha en profesjonell underholder som har mye å bidra med."

Retail24 (2018)

"Veldig bra foredrag. Masse humor men også gode momenter til selvrefleksjon. Knytter inn elementer av nyttige tips som kan berike både arbeids- og privatlivet. Evnen til å knytte humor til seriøse tema er unik og dette gjør at vi sitter igjen med et veldig godt utbytte."

Pob Skule Worpvik

Norsk Narkotikapolitiforening

Kjetil holdt to foredrag. "Deilig er jobben" og "Mobbing". Begge foredragene var ypperlige. De hadde et svært relevant innhold, og han har evnen til å formidle slik at det også blir morsomt å høre på.

Mette Ølstad, HTV

Utdanningsforbundet Asker

"Et interessant og engasjerende foredrag med fin fordeling av alvor og humor! Foredragsholder Kjetil Hasselberg var en meget dyktig formidler, og vi hører ham gjerne igjen ved en annen anledning!"

Barbro Aronsen, Førstekonsulent

Bufetat

"Jeg tenker at alle kommuner burde leie inn Kjetil også til å ha show for lærere og andre som arbeider med barn og unge. Han kom med mange gode innspill som jeg tenker kan skape refleksjon på skolen!"

Sykkylven kulturhus

"God respons og kontakt med publikum. Engasjerende og faglig. Vi er meget fornøyd med foredraget. Han klarte å formidle et vanskelig budskap på en god måte. Humor og alvor i blandet miks uten å miste fokus. Vi vil anbefale foredraget til andre som ønsker samme tema."

Grevlingen barnehage

«Vi har fått meget gode tilbakemeldinger fra de foreldre og lærere som var til stede. Det var et viktig og interessant innhold - pakket inn med litt av den humoren vi kjenner Kjetil fra. Både foreldre og lærere fikk en morsom kveld, men hvor de absolutt fikk noe å tenke på i etterkant. De fleste kunne ønske det var enda lengre, og det var flere (inkl. rektor) som sa at dette var det beste mobbeforedraget de noen gang hadde vært på. Så vi er kjempefornøyde!»

Ostereidet FAU

"En svært engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Viste til forskning og litteratur og hadde mange gode eksempler. Sterk formidlingsevne og en super balanse mellom respekt for alvoret i tematikken og et varmt, humoristisk tilsnitt. Han var rett og slett knakende god! Kan virkelig anbefales! Vi skulle ønske at våre foreldre også får høre Kjetil en gang!"

Jessheim Barnehage

"Foredragene var meget bra, lettfattelig, en god kombinasjon av forskning, teori og egne eksempler. God balanse mellom bruk av humor, fakta og egne opplevelser. Har fått veldig gode tilbakemeldinger."

Setermoen skole

«Engasjerte og levende foredrag med bruk av humor rundt et alvorlig tema. Fikk alle til å lytte og ga mange innspill til refleksjon. Foredragets innhold var svært relevant og aktuelt.»

Åfjord kommune

"Helt topp, nådde både lærere, teknisk personell og administrativt personell. Morsom, just to the point og formidlet på en uformell måte.Veldig tydelig i sitt budskap, uten at noen følte at de ble tråkket på tærne."

Bente G. Kristoffersen, Avdelingsleder

Hadeland videregående skole
Uforpliktende forespørsel på Kjetil Hasselberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Kjetil Hasselberg

5 ut av 5 stjerner

«Engasjerte og levende foredrag med bruk av humor rundt et alvorlig tema. Fikk alle til å lytte og ga mange innspill til refleksjon. Foredragets innhold var svært relevant og aktuelt.»

Åfjord kommune Vis alle referanser

Foredragsemner med Kjetil Hasselberg