Lasting innhold ...

Kjetil Hasselberg

Kjetil Hasselberg

Komiker og lektor som bruker begge sine erhverv til å skape debatt om seriøse emner som arbeidsglede og mobbing.

Kjetil Hasselberg er en av landets mest benyttede foredragsholdere. Han har en fin balanse mellom innsikt, humor og alvor. Kjetil holder foredrag om temaene arbeidsglede (bedrift) og mobbing (skole, barnehage og idrett).

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kjetil Hasselberg har spredt mye glede til de norske hjem gjennom sine innslag i bl.a Senkveld, Kjetil & Kjartan Show, Påskenøtter, radio-innslag m.m. Kjetil er utdannet lektor. Han er kjent for sitt arbeid mot mobbing, og er grunnlegger av et av Nordens største skoleprogram, Trivselsleder.

Kjetil er også konferansier der han kombinerer sine organisatoriske evner med sitt ubestridte humoristiske talent – og derigjennom skaper den ultimate feelgood-stemningen.

Kjetil Hasselberg foredrag holdes på norsk.

  Kjetil Hasselberg foredrag

  Deilig er jobben

  • Knapt noe er så deilig og motiverende som å skape noe sammen med andre.
  • Kjetil Hasselberg går både vitenskapelig og humoristisk til verks når han viser hva som gjør noen arbeidsfellesskap mer harmoniske og produktive enn andre. Underveis tar han også et selvironisk tilbakeblikk på egne kreative innspill og prosjekter.
  • If Skadeforsikring (2018): «Foredraget var enda bedre enn forventet, og innholdet var svært relevant for oss. Vi har utelukkende fått gode tilbakemeldinger fra dem som var tilstede.» (Terningkast seks.)
  • Privatmegleren (2018): «Kjetil Hasselberg har med humoristisk vri gitt oss nydelig påfyll om hvordan ideer oppstår og hvordan folk fungerer sammen i grupper. Anbefales på det sterkeste!» (Terningkast seks.)

   

  Kjetil Hasselberg foredrag

  Konferansier

  • Som den intellektuelle sirkushesten Kjetil er, sørger han for optimal planlegging og topp stemning. Med sin lune og avvæpnende, men allikevel crazy humor, kombinerer han det formelle med det morsomme.
  • Kjetil er godt kjent for ansatte for sine stunts gjennom flere år på TV, radio og scene (og med millioner av sketsj-visninger på Youtube).
  • Denne tilbakemeldingen oppsummerer godt hvordan Kjetil jobber: Retail24 (2018): «Utrolig bra levert, spot on for vår del. Hele salen med over 300 mennesker holdt på å knekke sammen av latter. Han leverte 110%, og det er mye grunnet en utrolig bra planlegging som Kjetil holdt i fra start til slutt. Anbefales på det sterkeste dersom man skal ha en profesjonell underholder som har mye å bidra med.»

  Kjetil Hasselberg foredrag

  ELEVSHOW MOT MOBBING (4.-10. trinn og vgs) & FORELDREFOREDRAG MOT MOBBING (skole, barnehage, idrett) 

  • Ingen i Norge har de siste 15 årene holdt flere foredrag mot mobbing for elever, skoleansatte og foreldre enn Kjetil Hasselberg.
  • Kjetil kjenner norsk skole ut og inn – både som sosiallærer, lektor, inspektør og rektor. Han står også bak program og metoder mot mobbing som: Trivselsleder, Kjetil og Kjartans tips mot mobbing og Snakk meg meg-metoden.
  • Kjetil Hasselberg holder foredrag for: Elever på 4.-10. trinn og vgs, foreldre, skoleansatte, barnehage-ansatte, barnehage-foreldre, barn og ungdom i idretten, ledere i idretten og foreldre i idretten.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Kjetil Hasselberg

Les mer...

Foredragsholdere relatert til