Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Motivasjon og prestasjon: Suksess i teamarbeid

Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Linn-Kristin bringer en unik kombinasjon av idrettsprestasjoner og forretningsinnsikt. Lær hvordan å spille hverandre gode på arbeidsplassen.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

Veldig bra foredrag, og bidrag på treningen. Spot On!!

Roger Jensen, IL Blest Vis alle referanser

Et foredrag med Linn-Kristin Riegelhuth Koren gir deg:

 • Konkrete verktøy til hvordan spille hverandre gode på arbeidsplassen.
 • Unike opplevelser av faglig tyngde i kombinasjon med personlig innsikt. 
 • En engasjerende formidling som inspirerer til positiv effekt og varige endringer.
Uforpliktende forespørsel på Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Linn-Kristin

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Oppdag suksessens hemmeligheter med Linn-Kristin Riegelhuth Koren. En olympisk mester som transformerer team med vinnerstrategier, utholdenhet og inspirasjon.

Linn-Kristin tilbyr foredrag som engasjerer og motiverer, og er ekspert på å bygge lag som varer. Få verktøy for suksess, og la deg inspirere av en foredragsholder som tar bedriften din til nye høyder.

Et foredrag med Linn-Kristin Riegelhuth Koren gir deg:

 • Konkrete verktøy til hvordan spille hverandre gode på arbeidsplassen.
 • Unike opplevelser av faglig tyngde i kombinasjon med personlig innsikt. 
 • En engasjerende formidling som inspirerer til positiv effekt og varige endringer.

Forestill deg et øyeblikk på jobben hvor alt synes å gå galt; prosjekter hoper seg opp, teamet er demotivert, og målene virker uoppnåelige. Det er i slike øyeblikk Linn-Kristin Riegelhuth Koren kan gjøre en forskjell. Som foredragsholder bringer Linn-Kristin med seg en unik kombinasjon av erfaringer fra toppidretten til næringslivet, og viser hvordan prinsipper for suksess på håndballbanen kan anvendes for å overvinne utfordringer i arbeidslivet.

«Linka» er en av Norges mestvinnende toppidrettsutøvere, uansett idrett, og hun har vært kontinuitetsbærer i to sterke prestasjonskulturer i Larvik HK og på det norske damelandslaget. Linn-Kristin Riegelhuth Koren er kjent for sin evne til å inspirere, motivere og engasjere sitt publikum med historier fra sin egen karriere som en av verdens beste håndballspillere.

Linn-Kristin har en master i helsefremmende arbeid, med fordypning i organisasjon og ledelse, og bachelorgrad både i ernæring og sykepleie. Hun er i dag gründer av teknologiselskapet Masterment. En læringsplattform for sosial bærekraft, gjennom kompetanseheving, menneskerettigheter, likestilling og helse – basert på verdier og metoder fra idretten. Hun har en viktig stemme, og ønsker å fortsette å bruke den til noe som kan skape positiv effekt og varige endringer hos både enkeltindivider og bedrifter.

Hun benytter sin faglige tyngde i kombinasjon med personlig innsikt om hvordan det å spille hverandre gode, teamarbeid, mental styrke og målrettet forberedelse fører til suksess på arbeidsplassen. Dette gjør Linn-Kristin Riegelhuth Koren sine foredrag ideelt for organisasjoner som søker å forbedre sin bedriftskultur, øke teamets ytelse, og oppnå sine mål.

Når du booker Linn-Kristin Riegelhuth Koren til ditt arrangement, investerer du ikke bare i et foredrag. Du investerer i en opplevelse som vil etterlate ditt team med fornyet energi, klarhet og en dypere forståelse for hva det betyr å jobbe mot felles mål. Linn-Kristin Riegelhuth Koren er kjent for sitt engasjement, formidlingsevne, positive energi og smittende vesen, og er derfor en utmerket mulighet for din organisasjon til å ta et steg videre, inspirert av en ekte mester.

Linn-Kristin Riegelhuth Koren holder foredrag på norsk og engelsk

Vis foredrag med Linn-Kristin Riegelhuth Koren
Linn-Kristin Riegelhuth Korens foredrag

Teambygging og kultur

Sliter ditt team med å finne felles grunn og en sterk, enhetlig kultur? Linn-Kristin Riegelhuth Koren tilbyr nøkkelen til suksess gjennom sine engasjerende foredrag om teambygging og kultur. Med en imponerende bakgrunn fra toppidretten, viser hun hvordan prinsipper for suksess på banen kan transformeres til viktige strategier i arbeidslivet. Hennes tilnærming fokuserer på å bygge sterke relasjoner, fremme en vinnermentalitet og skape en kultur hvor alle jobber mot et felles mål.

 • Invester i en sterkere, mer samkjørt organisasjon klar til å møte fremtidens utfordringer med selvtillit.
 • Gir inspirasjon, motivasjon, og praktiske verktøy for å oppnå teamets fulle potensial.
Linn-Kristin Riegelhuth Korens foredrag

Psykisk helse på arbeidsplassen

Føler ditt team seg overveldet og stresset i hverdagen? Linn-Kristin Riegelhuth Koren tilbyr løsningen gjennom sine innsiktsfulle foredrag om psykisk helse. Med en bakgrunn som toppidrettsutøver forstår hun viktigheten av mental velvære og hvordan det påvirker prestasjon og trivsel. Hennes foredrag gir verdifulle strategier for å håndtere stress, bygge resiliens og fremme et støttende arbeidsmiljø. Ved å benytte disse prinsippene, kan din organisasjon oppnå bedre mental balanse og økt produktivitet. La Linn-Kristin hjelpe ditt team med å navigere i utfordringer med styrke og positivitet, og skape en sunnere, mer robust arbeidsplass.

 • Naviger gjennom de daglige og langvarige utfordringene med styrke og positivitet, og skap en sunnere arbeidsplass preget av velvære og optimisme blant alle ansatte.
 • Øk den mentale balansen og produktiviteten innad i teamet, ved å implementere strategier for stressmestring og mental velvære.
 • Bygg resiliens og mental robusthet hos medarbeidere gjennom målrettet opplæring og praksis, slik at de bedre kan håndtere arbeidslivets utfordringer og endringer med tillit og tilpasningsdyktighet.
Linn-Kristin Riegelhuth Korens foredrag

Prestasjonskultur

Linn-Kristin Riegelhuth Koren tilbyr nøkkelen til å skape en kultur hvor topprestasjoner er normen. Med sin unike erfaring fra verdensklasse i idrett, avdekker hun hvordan man etablerer et miljø som fremmer suksess, engasjement og kontinuerlig forbedring. Hennes tilnærming fokuserer på å sette klare mål, fremme samarbeid og anerkjenne individuelle bidrag. Ved å implementere disse strategiene, kan din organisasjon oppnå enestående resultater og skape en varig kultur av høy ytelse. La Linn-Kristin inspirere ditt team til å nå nye høyder med praktiske verktøy og en vinnende mentalitet.

 • Styrker samarbeidet på tvers av team og avdelinger ved å anerkjenne og verdsette individuelle bidrag og unike styrker.
 • Inspirerer ansatte til å adoptere en vinnende mentalitet gjennom praktiske verktøy og strategier som fremmer personlig og profesjonell vekst.
 • Implementerer klare og målbare målsettinger som motiverer til kontinuerlig forbedring og personlig utvikling innenfor organisasjonen.
Linn-Kristin Riegelhuth Koren kurs

Skreddersydde kurs

 • Linka holder skreddersydde kurs, og tilpasser seg etter kundens behov og ønsker. Kurset kan inneholde temaer som: Sosial bærekraft – hvordan man kan skape god kultur og glade mennesker, mestring, gjennomføring, prestasjonskultur, lagarbeid, og bærekraftsmålene. 
  Mulige kursemner er: 
 • Sosial bærekraft- kompetanseheving, helse, menneskerettigheter og likestilling
 • GRIT og utholdenhet
 • Matglede
 • Livsmestring
 • Prestasjonskultur utvikling
 • Arbeidsglede
 • Målsetting og gjennomføring 
 • Bygge lag
 • Link A way

Referanser

Bra foredrag rettet inn mot oss. Meget hyggelig kommunikasjon hele veien.

Reiulf Thorsen

KIWI

Leverte svært godt opp mot vårt behov.

Marthe Lyng

Sykehusapotekene i Midt-Norge HF

Linn-Kristin, eller "Linka" som vi nå kjenner henne som, er en virkelig energibombe med kjempebredt smil, masse fart og kloke ord. Dette fikk hele mitt team stort utbytte av, og vi likte spesielt hvordan foredraget var knyttet direkte til oss og strømlinjeformet våre behov og vår gruppe. Dette var gøy!

Øystein Schmidt

Danske Bank

Et sprudlende foredrag med masse energi og masse giv av seg selv. Linka har en super formidlingsevne, og grep publikum med denne

Julianne Markussen

Negotia avd.Bergen

Linn - Kristin (Linka) brukte god tid til å tilpasse føredraget sitt til tema for vår samling. Ho leverte med energi og tilstedeverælse. Vi kunne ikkje vore meir nøgd. Tusen takk!!

Ann Kristin Nes

Vestland fylkeskommune

Linn-Kristin leverte et strålende foredrag om lagbygging og betydningen av oppmerksomheten man selv leverer inn til sin gjeng. Hun stråler av god energi og det er klink umulig å ikke komme i godt humør i hennes selskap.

Øyvind Stenberg Lien Iversen

NFF Nordland

Et inspirerende foredrag, med både humor og ettertanke. Viktige tema som ble understreket med hennes erfaringer gra både landslad og klubblag, i tillegg til at hun ga oss mange punkter å reflektere over. Direkte og god i måten å formidle på, noe som traff våre kursdeltakere

Lise Beathe Hov

Utdanningsforbundet Innlandet

Veldig bra foredrag, og bidrag på treningen. Spot On!!

Roger Jensen

IL Blest

Puzzel was lucky enough to have Linn-kristin Riegelhuth Koren speak at our 2022 Kick-Off - where we come together to celebrate our achievements as a company and look forward to the year ahead. Linka comes with my highest recommendation. With Puzzel being a Nordic based company, it was great to have such a well known presenter. Everyone came away from the session feeling motivated and energised!

Rachael Russell

Puzzel

Et svært bra foredrag og foredragsholder. Veldig bra oppfølging og dialog både før, under og etter foredraget. Engasjerende, inspirerende og innholdet knyttet til mestring, lagånd og sosial bærekraft var svært godt tilpasset studentene som målgruppe. Linka tok seg god tid til å snakke med studentene før og etter, og vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra studentene. Gir vår aller beste anbefaling.

Ann Kristin Angelsen

Sit

Hun var utrolig positiv, energisk og inspirerende. Hun tok raskt kontakt med oss og sørget for god dialog og kommunikasjon. Hun er profesjonell og dyktig i sin væremåte og kommunikasjon. Som arrangør var hun helt super å forholde seg til. Vi fikk også mye skryt for hennes foredrag. Som arrangør ble vi godt fornøyd med foredraget i sin helhet.

Thomas Stornes

Telemark bedriftsidrettskrets

Fint opplegg for aldersgruppa. Linn-Kristin utfordret og inspirerte forsamlingen. Her var det mye fint å ta med seg videre for både ungdom og voksne! Hun leste forsamlingen godt og tilpasset foredraget etter det. Hun ledet og fikk de med seg. Veldig bra!

Eli Torp

Sør-Aurdal Frivilligsentral

Meget bra. Alle som møtte opp synes dette traff og veldig og satt igjen med gode refleksjoner og tanker.

Atle Emilsen

Hvam Idrettslag

Traff godt på budskapet med et fint grensesnitt mellom å dele erfaringene fra toppidrett og næringsliv.

Joe-Helge Ruud

Spoton Event
Uforpliktende forespørsel på Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Linn-Kristin Riegelhuth Koren
Linn-Kristin Riegelhuth Koren

5 ut av 5 stjerner

Veldig bra foredrag, og bidrag på treningen. Spot On!!

Roger Jensen, IL Blest Vis alle referanser

Foredragsemner med Linn-Kristin Riegelhuth Koren