Lasting innhold ...

Nina Nakling

Nina Nakling

Fagentusiast, forfatter, foredragsholder og pedagog

Nina Nakling er en engasjert og svært sprudlende foredragsholder. Med stort engasjement, tydelig tilstedeværelse, faglig forankring, glød og entusiasme gir Nina kurs- og foredragsopplevelser som sitter i lenge.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nina er en av landets mest etterspurte foredragsholdere innen sitt felt, og nå har også du muligheten til å oppleve henne!

Med kunnskap og erfaring som fundament bygger Nina foredrag og kurs som setter tankene i sving, og skaper entusiasme og refleksjon. En av Ninas styrker er nettopp evnen til å engasjere tilhørerne. Nina sier selv hun lever livet «uten filter», og elsker muligheten til å berøre og skape entusiasme hos andre. På scenen brukes humor som et viktig virkemiddel, og Nina er ikke redd for å by på seg selv med stor grad av ironi og skråblikk på livet.

Nina er utdannet pedagog, med videreutdanning i endringsledelse, veiledning, coaching, pedagogisk utviklingsarbeid, samt en master i utdanningsledelse.

Ninas foredrag/kurs bærer preg av hennes tanker, et stort lager av energi, hennes engasjement for faget og ikke minst gleden over å få stå på scenen.

Nine holder foredrag på norsk.

 

Les vårt intervju med Nina her

  «Tenk om det går!»

  Evnen til å møte utfordringer med mot, til å stå på og aldri gi opp er noe man er født med. Evnen til å gi opp derimot, den er tillært. Hva om vi fant tilbake til den medfødte evnen? Kvaliteten i en bedrift handler mest om hvem og hvordan de ansatte er. Arbeidslyst, mot, glede og entusiasme hos de ansatte er gode kilder til resultater. Foredraget tilpasses den enkelte kunden.

  • Dette er et foredrag som pirker litt i deltakerne
  • Noen ganger trenger man at andre setter ord på det som gjøres, og kanskje til og med det som kun tenkes
  • En deltaker sa: «Dette var et pekefinger-foredrag helt uten pekefinger!»
  • Med humor og en stor dose selvironi gir Nina deltakerne et skrått blikk på seg selv

  Andre foredrag / kurs av Nina

  • Noen sår kan ikke plastres (om forebygging av mobbing)
  • Leder, hvem jeg? (lederutvikling)
  • Det var måten du sa det på (kommunikasjon)
  • Fagkurs for skole og barnehage

  Konferansier

  • Nina gjør også jobber som konferansier, både for store og mindre forsamlinger. Hun har en egen evne til å binde slike dager sammen ved å knytte innholdet direkte til deltakernes hverdag, og på den måten skape en helt egen stemning for arrangementet.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Nina Nakling

Les mer...

Foredragsholdere relatert til