Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Engasjert foredragsholder som berører og skaper entusiasme

Nina Nakling

Nina Nakling

Entusiasmegaranti. Denne dama vet hvordan man kan øke arbeidsglede og endringsmot hos ansatte og seg selv.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Utrolig engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Griper publikumet med god blanding av humor, egne erfaringer, relevante påstander som skaper refleksjon og engasjement. En super kveld hvor man må se seg selv i speilet, og mye som kan bygges videre på i den enkelte barnehage."

Ole Martin Steffensen, Daglig leder - Tempe Barnehage SA Vis alle referanser
Uforpliktende forespørsel på Nina Nakling

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Nina

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Med høy kompetanse innenfor pedagogikk, ledelse, kommunikasjon og veiledning, kobler Nina sitt engasjement med fag.

Nina Nakling er en av landets mest etterspurte innen sitt felt, og nå har også du muligheten til å oppleve henne!

Med kunnskap og erfaring som fundament setter et foredrag med Nina Nakling tankene i sving, og skaper entusiasme og refleksjon. En av Ninas styrker er nettopp evnen til å engasjere tilhørerne. Nina sier selv hun lever livet «uten filter», og elsker muligheten til å berøre og skape entusiasme hos andre. På scenen brukes humor som et viktig virkemiddel, og Nina er ikke redd for å by på seg selv med stor grad av ironi og skråblikk på livet.

Nina er utdannet pedagog, med videreutdanning i endringsledelse, veiledning, coaching, pedagogisk utviklingsarbeid, samt en master i utdanningsledelse.

Nina Nakling foredrag og kurs bærer preg av hennes tanker, et stort lager av energi, hennes engasjement for faget og ikke minst gleden over å få stå på scenen.

Nina Nakling foredrag holdes på norsk.

 

Les vårt intervju med Nina her

Vis foredrag med Nina Nakling

  Nina Nakling foredrag

  «Tenk om det går!»

  Evnen til å møte utfordringer med mot, til å stå på og aldri gi opp er noe man er født med. Evnen til å gi opp derimot, den er tillært. Hva om vi fant tilbake til den medfødte evnen? Kvaliteten i en bedrift handler mest om hvem og hvordan de ansatte er. Arbeidslyst, mot, glede og entusiasme hos de ansatte er gode kilder til resultater. Foredraget tilpasses den enkelte kunden.

  • Dette er et foredrag som pirker litt i deltakerne
  • Noen ganger trenger man at andre setter ord på det som gjøres, og kanskje til og med det som kun tenkes
  • En deltaker sa: «Dette var et pekefinger-foredrag helt uten pekefinger!»
  • Med humor og en stor dose selvironi gir Nina deltakerne et skrått blikk på seg selv

   

  Nina Nakling foredrag

  Andre foredrag / kurs av Nina

  • Noen sår kan ikke plastres (om forebygging av mobbing)
  • Leder, hvem jeg? (lederutvikling)
  • Det var måten du sa det på (kommunikasjon)
  • Fagkurs for skole og barnehage

   

  Nina Nakling foredrag

  Konferansier

  • Nina gjør også jobber som konferansier, både for store og mindre forsamlinger.
  • Hun har en egen evne til å binde slike dager sammen ved å knytte innholdet direkte til deltakernes hverdag, og på den måten skape en helt egen stemning for arrangementet.

Referencer

"Nina møtte et trøtt publikum, men klarte på kort tid å dra rommet opp. Flere av deltakerne mente dette var noe vi trengte hver morgen. Man kan lett falle i den tro at endel av disse tingene er banaliteter som hvilken som helst venn kunne ha delt på facebookveggen sin, men Nina har så mye kunnskap, fagtyngde og eksemplifisering at hun virkelig klarer å utfordre de litt forrutinntatte holdningene endel av oss har til motivatorer. Det er umulig å ikke være enig med henne, og jeg har hørt flere gjengi ting hun sa, eller vise til det i diskusjoner i ukene som har fulgt. Jeg skal selv bruke "Kunnskap, erfaring - og vilje til handling" i et foredrag i dag.Om noe som helst skulle ha vært annerledes - nei. Men Nina må gjerne også trekke inn noe av det hun formidler om kommunikasjon og tålmodighet i barneoppdragelse i disse foredragene, for det er direkte overførbart til alle."

Helene Hillestad, Redaksjonssjef

NRK

"Takk for et fantastisk foredrag - eller skal jeg heller si opptreden? Det var så utrolig bra, og jeg tror jeg lo fra du startet til du var ferdig. Rett og slett helt fantastisk! En mer sprudlende og lite selvhøytidelig dame skal man lete lenge etter. Jeg er glad vi valgte nettopp deg til vår konferanse. Takk til Anita som anbefale Nina."

Elin Grønlie Nilsen, Event Manager

Visma Services Norge AS

"Jeg har aldri hørt tematikken du belyste gjennom disse timene fremført på en mer overbevisende, entusiastisk og gnistrende måte. Du gav av deg selv på en måte jeg aldri har opplevd av en foredragsholder før. :) Jeg er så glad at vi på vår seksjon prioriterte dette for ledere, verneombud og tillitsvalgt. Du klarte elegant å fylle meg med energi, pågangsmot, tårer, latter, positivitet og ord til ettertanke denne dagen. Jeg tror neppe jeg var alene om det."

May Britt Negård, Seksjonsleder Teknisk og Taktisk Spaning

Politidistrikt Oslo

"Dette var superbra og midt i blinken for oss som er en produksjonsbedrift. Vi trenger påfyll som Nina ga i fullt monn. Morsomt fremført og gjenkjennelig. Budskapet om at det vi fokuserer mye på blir det mer av - både negative og positive ting. Latteren satt løst og det var den beste pekepinn på at hun hadde slått an. For denne forsamlingen kjøper ikke hva som helst. Motivasjonsforedrag javel - gjesp tenkte mange, men det ble fort glemt. Dette var mer enn ord om motivasjon, her ble vi motiverte og reflekterte og det ble en snakkis etterpå. Anbefaler Nina til alle type bedrifter for hun snakker om de ting vi alle opplever og gjenkjenner uansett bransje."

Eli Dybsjord, HMS Koordinator

Joh. Johannson Kaffe AS

"Foredraget var i henhold til forventningene og var godt tilpasset publikum og tema for dagen."

Erik Gustavson, Sjef FST

Forsvaret

"Et fyrverkeri av et foredrag, som både var inspirerende, underholdende og tankevekkende!"

Else-Kjersti Hveem

Novo Nordisk

Fantastisk fyrverkeri av en dame som leverte et glimrende foredrag til stående applaus fra 170 damer på Helgeland! Jordnær og ektefølt! Denne dama vil vi høre mer fra! :-)

Monica Hagen

Kunnskapsparken Helgeland AS

"Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra publikum, spesielt fra ungdommene og de er vanligvis sparsomme med positive tilbakemeldinger."

Lotta Våde - Sykepleier på OUS

Radiumhospitalet

"Energisk og humoristisk foredrag, som allikevel får til å formidle budskapet."

Lou Cathrin Norreen - Seniorrådgiver

Foreldreutvalget for barnehager (FUB)

"Det var et 3 timers fyrverkeri, med mye latter og humor – men med et veldig seriøst budskap hele veien. En enstemmighet fra de som var der – dette burde alle fått delta på!!!!"

Liv Synstad, HMS -leder

Oslo politidistrikt

"Tusen takk for nok et hjertelig, ærlig, lærerikt, inspirerende, samvittighetsoppvekkende og fundamentalt viktig foredrag! Etter 17 år i barnehagebransjen og deltakelse på et x antall foredrag, seminarer og kurs med ulike fagfolk, hvorav sju med/ av deg, kan jeg med hånden på hjertet si at du er den dyktigste av dem alle. Hold frem som du stevner!"

Ragnhild Finstad Eikås, pedagogisk leder

Barnehager i Oppegård kommune

"Sjelden har vi følt oss så underholdt som under foredragene med Nina Nakling. Vi har 2 år på rad hatt henne på vår årskonferanse, dette var en braksuksess! Hennes «Tenk om det går!» motiverte stort og satte i gang et slagord i hele Norwex Norge, blant alle våre 650 konsulenter. Året etter fikk vi et skreddersydd foredrag, som var til stor motivasjon for våre deltagere. Evalueringsskjema utfylt av konsulenter i ettertid var fylt med: Konferansens høydepunkt: NINA NAKLING! Anbefales på det sterkeste!"

Ann-Jeanette B. Larsen, Kunde- og markedskoordinator

Norwex Norge AS

"Nina er en faglig sterk foredragsholder som formidler budskapet med humor. Hun var godt samstemt med oss før og etter sitt innlegg. Hun deler av egne erfaringer, bruker hele seg og er raus i formidlingen. Flott at hun benytter få lysark som ikke stjeler oppmerksomheten fra budskapet. Vi anbefaler henne!!!"

Gunda Hamland, Avdenlingsdirektør

NAV Arbeidslivssenter Troms/IA-rådet i Troms

"Nina klarer å formidle et tøft tema med engasjement, faglighet, følsomhet, alvor og humor. Fikk strålende tilbakemeldinger fra ansatte, studenter og foreldre."

Helene Apeland, Styrer

GREP Grenland.no

"Kjempe dyktig foredragsholder som vi absolutt kommer til å bruke igjen! Nina Nakling er helt rå!"

Maria Dizaei

Bydel Frogner

"Nina Nakling leverte eit fantastisk foredrag. Ho engasjerte deltakarane frå start til slutt med eit ekstraordinert engasjement og god innsikt og forståing for barnehagekvardagen, barns beste og utfordringane dei tilsette står i til dagen. Måten ho brukar seg sjølv på og dei gode eksempla gjer at det ho leverer treff kvar enkelt, ein kjenner seg igjen og kan difor lettare reflektere over eigen praksis. Foredraget var godt tilpassa deltakarar frå alle yrkesgruppene i barnehagen."

Eva Sefland, Barnehageansvarlig

Stryn skule- og kulturkontor, Stryn kommune

"Et fyrverkeri av et foredrag på alle måter. Traff alle og beste evaluering er at flere av deltakerne har planer om å bestille Nina til egne arrangement."

Pål N. Arnesen, Leder

YS Stat

"Foredraget var godt tilpasset målgruppen. Og det var en litt "traust" forsamling, kanskje ikke den enkleste å nå inn til. Men Nina klarte å nå igjennom."

Turid Wettre, Rådgiver

Hedmark Fylkeskommune

"Utrolig engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Griper publikumet med god blanding av humor, egne erfaringer, relevante påstander som skaper refleksjon og engasjement. En super kveld hvor man må se seg selv i speilet, og mye som kan bygges videre på i den enkelte barnehage."

Ole Martin Steffensen, Daglig leder

Tempe Barnehage SA
Uforpliktende forespørsel på Nina Nakling

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

4.75 ut av 5 stjerner

"Utrolig engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Griper publikumet med god blanding av humor, egne erfaringer, relevante påstander som skaper refleksjon og engasjement. En super kveld hvor man må se seg selv i speilet, og mye som kan bygges videre på i den enkelte barnehage."

Ole Martin Steffensen, Daglig leder - Tempe Barnehage SA Vis alle referanser

Foredragsemner med Nina Nakling