Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Landsforbundet Mot Stoffmisbruk

På denne siden finner du referanser fra Landsforbundet Mot Stoffmisbruk. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Landsforbundet Mot Stoffmisbruk eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Trond Haukedal

Foredrag med: Trond Haukedal

"Det passet helt fortreffelig til og for vårt tema pårørende som trenger å ta vare på seg selv, samtidig som en bekymrer seg med stort hjerte for sine barn. Den balansen ble godt formidlet, vi skulle bare så veldig gjerne hatt mer tid til Trond Haukedal. Men våre tilbakemeldinger fra alle de 70 pårørende som dannet vårt Landsmøte fra ulike steder i landet, var tilbakemeldingen helt topp.
Han vinklet det til fordel for vårt ståsted, veldig bra. Tusen takk på vegne av Landsforbundet Mot Stoffmisbruk, Bergen Lokallags vegne."

sitat: Leder Inga-Alice Næss Blaha