Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Nok. Trondheim Senter mot seksuelle overgrep

På denne siden finner du referanser fra Nok. Trondheim Senter mot seksuelle overgrep. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nok. Trondheim Senter mot seksuelle overgrep eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

Adrian er en fantastisk flott og engasjerende foredragsholder med en god formidlingsevne. Han engasjerer og berører sitt publikum via hele følelsesspekteret, gjennom latter, alvor og tårer. Og mye av det han snakker om er noe vi alle kan relatere til og ta med oss i våre egne liv. Anbefaler alle å delta på et foredrag med Adrian!

sitat: Linnvigdis Fagerviket